返回列表 發帖
希望weiquan修理員可以上到week 1嘅榜

用完Will Or即棄

告五人好長命

情人節點解唔係冠Second to None

希望今年Gin Gin陰啲陰啲儲分入年度歌手Top5

Lilong好慘 都未用完就即棄...

想俾個抱抱你

唔食煙 有加分

非一時興起的花言巧語
bagfgfcde 發表於 2021-3-21 11:14

睇黎你感觸好深

好肯定今個星期唔會撞冠軍歌

睇黎榜主俾美口既舞姿色誘了
JasOh103 發表於 2021-3-28 21:27

睇黎我要向美口偷師取悅呢位榜主了

Serrini喺我嘅榜都係9冠

不過冇Will Or主演嘅成為 係最大遺珠

你為咗同我撞冠軍數目 寧願唔要 Will Or
bagfgfcde 發表於 2021-4-8 09:32

比較想撞

當年成個4月都係冠淫歌 (Ride A Long... / You Don't 擼 Me / 聲 音導 航 / 大地回春)
成為根本攝唔到位

係咪想聽我唱成首披星戴月的想你俾你聽

想知道榜主有冇5'7

希望10幾年後會推薦特倫斯夢遺仙境

Will Or好慘

原來已經截止...
希望好快有next round like新加坡女人十大

Will Or係唔係又要等WEEK52先有得翻牌上榜啊

仲諗住冠軍歌會係新加坡女人首新歌...

係咪想同我同居

**** 本內容被作者隱藏 ****
bagfgfcde 發表於 2021-7-18 23:01

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

你好似平時都好早瞓 想同你深夜浪漫下都唔得

where is 難道喜歡蔡XX

第二位寫錯咗 應該係 若有若無(自作自受版) iii / Will Or

希望呢位榜主參考另一高質榜主RE反對無效
齊齊09>X>01

Where is 二人四足 - Project Hill ???

你對馬來西亞仔仔似乎情有獨鍾...

你過幾日又會話我抄你嘅冠軍...

最後發生咗乜事呢請問
bagfgfcde 發表於 2021-11-27 21:59

下星期個12分想射落海俾Lester Lam

Q1.
003. 沙門 - 陳蕾
008. 雨時多雲偶陣晴 - 盧廣仲
011. 解答 - 林奕匡
013. 十月の空気 - Franklin Telescope

Q2.
022. 讓浪漫作主 - 蔡健雅
024. Sweet Sweet Christmas - Serrini
028. 在空中的這一秒 - 林家謙

Q3. C
Q4. B
Q5. B
Q6. C

幾時先肯認準我?

越來越 搞不懂 你