返回列表 發帖
AK ig: Come on Hater  
花姐同啲仔惡補下pr好唔好
cymusic 發表於 2021-1-2 12:58

唉!唔想佢做男版關心妍
一個有樣有實力有才華因為唔肯向傳媒妥協
被唱足十年
不過個人欣賞呢類藝人傻下傻下又有性格
想當年jade轉公司前都cap咗呢度post留言分享
希望ak都睇到大家對佢嘅支持

支持黑面生
RVHOCPC 發表於 2021-1-2 12:47

同時令我諗起另一個被黑嘅藝人鄭融
~何以我的嬲爆爆未見得有效~
藝能圈內大家都自強不息 可以預見ak越戰越勇!
會係香港仔仔性格巨星代表人物

其實佢篇ig post 除左果句都算過關既
但往往人地會focus係果句度
kayzzz 發表於 2021-1-2 13:06

死得啦,一路睇篇野覺得都ok呀,無啦啦最後果句又引戰。

老老實實我覺得AK係失望姐。。
不過佢做model/賣雪櫃算啦=_=

老老實實我覺得AK係失望姐。。
不過佢做model/賣雪櫃算啦=_=
water:) 發表於 2021-1-2 13:20

Model黎講佢塊面太包
在這畢生不滅 無極的狀態

死啦,林奕匡成日提JF可以再做好啲又係咪綠茶
lmml4 發表於 2021-1-2 13:09

Phil 同 Jay 係真bromance

鏡只係公司撮合

無得比

唉!唔想佢做男版關心妍
一個有樣有實力有才華因為唔肯向傳媒妥協
被唱足十年
不過個人欣賞呢類藝人 ...
kenneth 發表於 2021-1-2 13:10

工藤乜采真係執到,佢黑面咁多人贊,ak黑面咁多人踩
我估錯這個世界得到教訓

公道講,其實AK由開場時對眼已經係冇神,去到Jer攞獎時AK嘅眼神其實同開場時分別不大,而且又戴住口罩,好難介定係咪西緊面,至於話Jer係潤緊AK就更無聊,因為Jer根本唔係呢種人
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

佢係咪學Timo 想同網民Battle

btw支持Mirror
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

Ak認左自己失望啦 希望佢檢討下

佢係咪學Timo 想同網民Battle

btw支持Mirror
on07111 發表於 2021-1-2 13:33

但係haters數目佢又好似唔夠timo多喎

都係輸

花姐本身都無pr...

花姐本身都無pr...
fish3333 發表於 2021-1-2 13:36

Team花姐 入面最強PR應該係Keung To

我唔明,點解18年嗰個落選港姐黑面就比人讚,仲有張敬軒讚佢真性情,今次AK連黑面都唔知算唔算,就比人踩得咁盡?唔好咁雙重標準好唔好,我要為AK平反
我估錯這個世界得到教訓

原本我都覺得AK慘,咁小事俾人煲大左

睇完呢句對AK好反感

同Timo要call out人地battle 異曲同工

我唔明,點解18年嗰個落選港姐黑面就比人讚,仲有張敬軒讚佢真性情,今次AK連黑面都唔知算唔算,就比人踩得 ...
mrshadowll 發表於 2021-1-2 13:41

其實真係唔覺出面有好多人踩佢喎

其實佢篇ig post 除左果句都算過關既
但往往人地會focus係果句度
kayzzz 發表於 2021-1-2 13:06
其實我覺得呢句幾型
不過唔熟佢既人真係未必容忍到呢種態度
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

其實真係唔覺出面有好多人踩佢喎
losyes 發表於 2021-1-2 13:46

来来去去都係镜粉互踩

来来去去都係镜粉互踩
ifeinano 發表於 2021-1-2 13:48

不過佢自己喺IG story選擇性恭喜隊友,真係好難唔俾人做文章

不過佢自己喺IG story選擇性恭喜隊友,真係好難唔俾人做文章
losyes 發表於 2021-1-2 13:55

沉默是金
哥哥好多年前已經比暗示班年輕人
我估錯這個世界得到教訓

沉默是金
哥哥好多年前已經比暗示班年輕人
mrshadowll 發表於 2021-1-2 13:57

合唱㗎喎! 莫非要同jer翻唱下?

合唱㗎喎! 莫非要同jer翻唱下?
kenneth 發表於 2021-1-2 14:00

明明係獨唱
我估錯這個世界得到教訓

losyes 發表於 2021-1-2 13:55

啱 所以今鋪已經tag晒11舊鏡
如果重係唔撐 自己都咪話係鏡粉啦啩
係鏡重圓嘅奇妙時刻

明明係獨唱
mrshadowll 發表於 2021-1-2 14:03

• 中文名
    沉默是金
  • 所属专辑
    Sam and Friends、Hot Summer
  • 歌曲时长
    4分12秒
  • 歌曲原唱
    张国荣、许冠杰
  • 填词
    许冠杰

怪就怪花姐一口氣推咁多個出黎

怪就怪花姐一口氣推咁多個出黎
星夢情真 發表於 2021-1-2 14:09

俾機會年輕人都有錯?

可能港台就到ak贏返啦 打和super

俾機會年輕人都有錯?

可能港台就到ak贏返啦 打和super
losyes 發表於 2021-1-2 14:18

可以順手拎埋男銅(我覺得實際上會畀姜濤)

唔該唔好再成日發癲quote我
唔想收到你嘅提醒message

得㗎啦,知你同你偶像走音AK一樣輸唔起{:1 ...
gocrazy 發表於 2021-1-2 01:56

不如不見, 見你個名就真的gocrazy . AK唔開心正常不過, Jer 去擔心安慰亦理解,但台上講是有點尷尬, 希望兩兄弟心裏明白, 大家不要再抺黑。

標題改得好
支持樓主
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

標題改得好
支持樓主
PenguinMusic 發表於 2021-1-2 14:58

Kenneth看似無心
其實很用心

不如不見, 見你個名就真的gocrazy . AK唔開心正常不過, Jer 去擔心安慰亦理解,但台上講是有點尷尬,  ...
hkwilliamsiu 發表於 2021-1-2 14:49

係毒媒有心造佢在先
班人被帶風向自己唔睇事實

其實咁睇MIRROR fans肯定係會內哄, 今次姜糖唔投MIRROR, 其他非姜糖MIRROR粉一定會針KT
FIGHT for 陳柏宇

其實咁睇MIRROR fans肯定係會內哄, 今次姜糖唔投MIRROR, 其他非姜糖MIRROR粉一定會針KT ...
~蛋撻~ 發表於 2021-1-2 15:26

樂檀懸案 KT 有最男 最歌 mirror 冇最組

其實咁睇MIRROR fans肯定係會內哄, 今次姜糖唔投MIRROR, 其他非姜糖MIRROR粉一定會針KT ...

其實斷言姜糖唔投鏡係偽邏輯,因為無資料去對比最男/最歌/最組入面其他4個投票選項嘅票數分布有幾唔同

有機會最組RB票好集中但最男最歌好分散

再者邊個話投姜嘅一定只得鏡粉?

連登成日提住果幕
我又覺得果次都算兜到 一個怕水既人比人反艇發脾氣都好合情理
但係今次我覺得佢都幾冇團 ...
cymusic 發表於 2021-1-2 02:01

AL 玩game 咁茅咁大件事冇人講

唔會啦
姜糖團寵嚟
就算冇咁熟果幾個d fans都唔會敢公然恰佢
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

唔會啦
姜糖團寵嚟
就算冇咁熟果幾個d fans都唔會敢公然恰佢
John 發表於 2021-1-2 16:12

係呀 姜B團內地位超然
唔洗擔心
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

唔會囉,投票嘅嘢都唔關姜濤事
而且我上邊都講咗,姜濤本身份人謙虛,同隊友又相處融洽
契兄弟多人討厭係因為佢哋自己多柒嘢
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

調返轉講你點知佢只係失望 冇黑到面?
自己咁嘅樣對住鏡頭 怪得邊個?
怪人炒作佢個樣?
人地唔係個個識佢 ...
jason 發表於 2021-1-2 04:34

"調返轉講你點知佢只係失望 冇黑到面?"你呢句完全邏輯謬誤嚟喎
你指控人黑面仲要人哋舉證自己冇黑面?
中共上腦啊?
證明唔到冇發生過 =/= 有發生過

好聽咪真性情囉 難聽講句係低eq咋
利申:唔係鏡粉

ah jer應該係真心鼓勵下隊友,不過有啲傻豬仔咁將件事拎上台講,其實AK都好尷尬
當一個幸福的 傻更更的你

feel到其實不嬲d fans都唔團結,但唔係針對KT姐

IG edited
冇咗come on hater了
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

IG edited
hehe 發表於 2021-1-2 19:47

老闆屈服啦!
Haters開心啦
心痛

老闆屈服啦!
Haters開心啦
心痛
kenneth 發表於 2021-1-2 19:59

唔係屈服掛
做公眾人物要有PR

真性情唔一定好

D花生都幾好食
Btw頭先認真睇返族長嘅IG Story
清楚見到牙柳係出去攞獎之前都有特登攪一攪AK
Feel到佢係真心想安慰人

AL 玩game 咁茅咁大件事冇人講
people 發表於 2021-1-2 16:10

同意~~成組鏡員最反感係AL....唱歌又難聽, 外型又唔討好

利申: 唔係鏡粉

唔明你咩邏輯
ignited: 一首歌 兩個version
蝸牛: 出完獨唱出合唱 credit都寫明係合唱版
咁都有 ...
steph 發表於 2021-1-2 12:27

咁四面楚歌個case年尾係變成kay feat.關楚耀
況且派合唱版後幾星期有唔少djs都係播返獨唱
蝸牛雖然作得唔好 不過大眾化又有noise 係年中hit歌之一啦

IG edited

FB仲有

IG edited

Po左咪Po左囉
咁樣縮法其實真心7

"調返轉講你點知佢只係失望 冇黑到面?"你呢句完全邏輯謬誤嚟喎
你指控人黑面仲要人哋舉證自己冇黑面?
...
jasonbloom 發表於 2021-1-2 17:17

“調返轉講你點知佢只係失望 冇黑到面?”
我想問我邊隻字有指控佢黑面?
好似你先係邏輯謬誤

我只係想
有冇黑面其實係一個好主觀嘅睇法
每個觀眾都可以對佢嘅表情有唔同嘅解讀
佢可以繼續賣佢自己嘅真性情
但同一時間都會成為傳媒嘅炒作話題