返回列表 發帖
D 1分好明顯真係聽都唔聽就俾
真係mean到

sm家下個勢跌到連分都無人想俾
Lewis 發表於 2021-1-2 22:58

多得連登 同 吹風向既人 屈死佢地

發生咩事?冇追連登
yoyo33342 發表於 2021-1-7 02:59

插佢地無發聲 ... 有個叫黃卓鵬既人 整左篇文章 抹黑SM 跟住立場同蘋果又Share ...

好似誓要打死sm為止咁 講真 佢地不至於要咁樣俾人對待

同佢地靈感床果期比,佢地真係完全收哂火同氣勢。
聽到呢首,不如改名叫收火 Moment。 ...
tonycheung1986 發表於 2021-1-10 00:12

梗係啦 俾人批鬥到咁 咩火都俾人屈到熜哂

社運去到咩地步都好 最終玩音樂既 都回歸返音樂啦

下下個個人政治審查 未聽先小 可能係因為呢1年幾2年 大家個心態唔同哂

一定要聽到D黃既歌先滿足 咁唯一講既係佢地寫既唔係你想聽

有個世界仔舊年同台星出左首抗疫打氣歌,俾人批鬥到痺到年尾出左兩首歌,去到第二首歌,大家都收哂聲
為 ...
tonycheung1986 發表於 2021-1-10 02:44

你講既都有道理既 但我感覺以歌而言 佢地今次注重係樂器同各種唔同既運用

最起碼你講既仲有說服力 我係好唔据見到個班一入黎就不了 呢兩個字真係好廉價 好明顯係因為表態與不既關係

去到呢個地步無得返轉頭嫁啦 不過我寧願回歸返音樂好過 我更加覺得表態過既歌手都唔需要做得太多 再做真係做多左變左食光環

原本想聽 你咁講一講即刻比個一分先
不過講真 隔離po 刀削啲人又何嘗唔係好似你咁講唔聽直接一分?
人地夠 ...
kevin2011 發表於 2021-1-10 13:06

都話好廉價嫁啦 連我講d人俾1分都唔得?你要咁做都無計嫁喎 我都係講事實姐

首歌我都冇咩意見
聽到Mv個男人一講野就笑到噴
b01091018 發表於 2021-1-12 14:53

台灣人黎 無計