返回列表 發帖

【曾鬧不和】謝安琪約滿麥浚龍公司:暫時冇新動向

歌手謝安琪(Kay)於3年前簽約麥浚龍(Juno)旗下的幻國文化娛樂,最近盛傳兩人因工作續約鬧不和,但Kay強調跟Juno一直有偈傾,只是工作以外的話題較少而已。至於合約一事,她曾經說:「交畀經理人公司同大家交待比較合適。」

日前Kay的社交平台將工作聯絡資料作出修改,據知因為她與Juno公司的合約已屆滿,她回覆東網表示:「多謝大家關心,我和幻國文化娛樂的合約經已圓滿完成,暫時未有新的動向。如有最新消息,一定第一時間同大家分享,再一次多謝大家對我嘅厚愛。」

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0105_00862_001.html

終於甩離juno既魔爪
幻國時期既歌無疑係好好聽
但間公司真係好有問題
簽咩公司/自組公司都冇所謂 唔好收山就得
Kay x Endy
88 Juno (aka 幻國)

Juno_mak 完成了今天工作的首天部份。

質感質素這回事,還是與專業頂尖的合作好。

倦意說晩安。 ...
ifeinano 發表於 2021-1-6 00:58

睇完個po證明我脫juno粉既決定係正確
Kay x Endy

真係好小氣
講真大家都係各取所需
美畸有得拎女金 可以唱同以前唔同嘅歌
大導就因為美畸多啲人關注呢3年 ...
樂遊 發表於 2021-1-6 01:22

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
Kay x Endy

不過麥大導呢個故, 我年半前已經棄左
~蛋撻~ 發表於 2021-1-6 01:47

如果the album唔係有Kay 應該大把人棄左
佢仲會玩到3年?!
Kay x Endy

有冇人知bxxxxx ip 單野到底係咩事?呢個應該關kay同幻國不和事
evan001 發表於 2021-1-6 02:29

世紀之謎黎  出左幾次聲明都冇人知咩事
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
Kay x Endy