返回列表 發帖
想俾3分,因為真係好吾鍾意佢唱K 歌,唱甘多K歌同美馬無分別,無特色。  希望佢發掘下跳舞歌,好似 剎科果類Europedance

其實都幾 surprised 暗黑大碟嘅第五 Plug 會係一首 K 歌
不過呢首歌 K 得嚟好淡 唔夠搶
無乜記憶點 ...
616.1314 發表於 2021-1-6 23:45

K歌點都易紅過 溝渠暢泳 le 類Trip Hop, 要爭獎係靠呢種商業K歌。但呢首太普通。

其實你話如果佢唱啲有大歌格嘅 K 歌,例如四不像
我係 welcome 嘅
始終如果佢想實現上紅館嘅夢想
都要谷 ...
616.1314 發表於 2021-1-7 00:08

但可惜未有咩回響

2分,前奏俾到我好大期待,點知後邊又係罐頭編曲
ifeinano 發表於 2021-1-7 00:24

吾該903 ban 左佢, 溝渠暢泳   值10大好多。

自從生活同一個宮的前朝皇后「容廢后」被廢之後,
泳嬪,同埋同一宮所內其他妃嬪既歌就開始正常番
睇黎D好 ...
jaytang 發表於 2021-1-10 15:09

仲泳嬪?常在,答應 都未有佢份啦

無乜記憶點,作為K歌都係好難紅,
不如出多啲溝渠暢泳依類風格嘅歌,或者攞下美馬啲K歌資源 ...
hello12324 發表於 2021-1-12 17:12

佢繼續暗黑會好有識別度,不過可憐美aiiii, 今年可能明星夢台 只有20大+原創歌曲。

罕有地,美aiii 上晒kkbox,moov 新歌榜同單曲榜, joox 上到新歌榜,
溝渠暢泳 上吾到單曲榜,呢首傳唱度好過 溝。
係米代表一定要K歌先有好成績呢? 真令人心酸。。。

希望佢今年可以出到實體專輯, 而且係大碟. 其實佢好勁, 出左十幾張大碟, 只有一張EP.

奢望《披着人皮的獸 ...
boy4dudes 發表於 2021-1-14 18:10

美aiii 係訪問話最後1plug 會唱關於 病毒 fit 晒依家

美泳就快有新番唱“天黑黑“。

可能真係喜好吾同,佢mix 完都吾覺好聽。反而好似solo 有感情d,但成件事都係2分起3分止,衰在個melody,比起泥 溝渠暢泳 簡直係神曲。

都係鍾意溝渠暢泳多好多
不過per se版豐富左
hkaddoil 發表於 2021-2-18 21:03

今week out 左都吾知值五值得開心,雖然呢首吾好聽,但美aiii  out 左,吾知仲有冇下plug 上到榜。

無out呀  期待奪冠
liwaynejason 發表於 2021-2-22 23:19

好彩救得反,但播放率得84
, 冠左都吾會有獎。

聽耐左又幾好聽,係慢熱ge。聽親都有少少想喊ge 感覺。

SOLO版好聽過合唱版..
Garfield 發表於 2021-3-4 18:17

合唱版係爽但冇感情,solo 真係令我想喊