返回列表 發帖

其實雷克雅未克都係北歐,wyman 係咪想第日將 fi 同周爸條線拉返埋一齊,連埋目黑續寫個故仔?

呢首本身同切爾諾貝爾個主題都似姊妹作

幾鍾意個曲  詞都唔差 4分

呢首唔錯呀 可以loop下
南昌街仲悶喇

第一次聽覺得好悶
聽聽下又幾好loop

又係"我" 系列

btw AGA係咁炒冷飯想點=.=
thomas199028 發表於 2021-1-7 01:21

我輸不起
我未能忘掉你
我不是她
SSN Chart (8 Jan)  ||  鏡榜冠軍: 神隊友 - 盧瀚霆
1. 開 燈 . 熄 燈 (1 Week No.1) - Gin Lee
2. 明 年 見 - One Promise
3. 神 隊 友 - 盧 瀚 霆

有好野實留返比自己
個曲聽落唔夠入腦
就算aga自己唱番呢首都唔會掂

覺得呢首其實幾好loop
個曲好聽過悶歌see you next time
愛彤,愛茵,愛se
誰來給我開燈!!

幾穩陣的歌

我輸不起
我未能忘掉你
我不是她
John 發表於 2021-1-9 01:38

我本人
我傻女
我願意
我話事
~越戒越愛越愛越戒 彷彿終生討債*
~違逆我的宗旨送抱投懷 不免病態*
~越戒越愛越愛越戒 彷彿終生討債*
~無論你多烏煙瘴氣難捱 眉目似禁色無涯*

MV靚
希望佢下plug派快歌
我被遺落在寬廣的 銀河~~

聽左幾次覺得幾好loop 份詞都好掂

好神奇
呢首係愈loop愈好聽
十大Confirmed

好神奇
呢首係愈loop愈好聽
十大Confirmed
Frankiekiekie 發表於 2021-1-11 10:10

我都係 好鍾意
MV勁好睇 DIM SUENNNNNNNNNN
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

BTW 有冇人留意到MV有兩個位阿FI唔對咀?
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

見到丹麥,再見到近排葉劉要正苦引渡丹麥議員返嚟,就將呢首歌自動代入許智峯到⋯⋯
最愛林家謙❤️

聽左幾次覺得幾好loop 份詞都好掂
irenetso_star 發表於 2021-1-11 09:42

feel 到wyman落足心機填
[url]https://www.facebook.com/peanutstv[/url]

食住花生睇電視

話說FIFI做左乜, 點解突然咁憎佢,
明明當年女金被搶勁多CM人鄧佢唔抵...

呢首就算唔5分都無理由1分掛, 起碼曲詞編監唱都好有心...
而且詞咁都叫藍/離地!? 再黃少少FIFI隨時直接被大陸直接BAN...

份詞好正Wor Wyman少有唔係交行貨
Fiona is back;)

係CHORUS 嗰句尖咗少少啫做乜啫
利申盲粉
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 3 (16/01/2021)

1. 冰原 - 應智越    2. 所有遺失的東西 - 泳兒   3. 旁觀有罪 - 陳蕾   4. Lay On My Shoulder - 勞嘉怡 / The Hertz   5. 我不如 - 曾比特