返回列表 發帖
《九巴 x Jer柳應廷 - 初心物語音樂會》
日期:1月10日(星期日)
時間:晚上8點開始
舉行地點:Facebook -  ...
永遠是軒 發表於 2021-1-7 14:07

一定要睇啊
痴線囉九巴條宣傳片仲要整得好感人
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

Team Terence 繼續強勢
KU Cantopop Chart Week 3
1. 開燈.熄燈(熄燈版) - Gin Lee
2. 非理想愛人 - Pandora
3. Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey

永遠是軒 發表於 7/1/2021 14:07
段片淨係出 ADL 不了
#富豪大法好嘢
騎呢得嚟唔好睇呢個緊要。
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 4 (23/1/2021)

1. 無名指的勇氣 - 林欣彤    2. 我不如 - 曾比特   3. 冰原 - 應智越   4. 樂壇已死 - 吳林峰   5. 明年見 - ONE PROMISE

#富豪大法好嘢
kwanie 發表於 2021-1-7 17:17
#歐六MMC起步搞到我耳聾 聽唔到歌
3. Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey

KMB marketing好有眼光
一早搵定Jer
我被遺落在寬廣的 銀河~~

#歐六MMC起步搞到我耳聾 聽唔到歌
KU5249 發表於 2021-1-7 17:23

風筒聲車入面還好, 車入面最慘係D啪啪啪聲 聽唔到歌

Kaho一路好走

Kaho一路好走
kevin2011 發表於 2021-1-7 17:43

2>1

黃偉文同環球係咪不和,
發覺環球無搵佢填詞,但成日搵何方
^o^吃吃喝喝最好 我有我設計城堡 我信我永遠會過得最好~

黃偉文同環球係咪不和,
發覺環球無搵佢填詞,但成日搵何方
Garfield 發表於 2021-1-7 18:50

環球同林夕不和

FI、Mag出咗新歌
Aga快出新歌
Gin最好年頭出到新歌,太遲出既話又容易白果 ...
Garfield 發表於 2021-1-7 09:04

出敢呢d歌就不了

FI、Mag出咗新歌
Aga快出新歌

希望Gin Gin盡快有廣告拍,可以唱下廣告歌啦
心可以留得低 身恐怕留不低
身份也沒憑沒據你認錯我那位

希望Gin Gin盡快有廣告拍,可以唱下廣告歌啦
on07111 發表於 2021-1-7 20:32

樂壇已死

係派sweet escape定係俏郎君?
Foonskywalker 發表於 2021-1-7 12:17

今日出咗俏郎君MV,應該係plug呢首先

今年除咗其他鏡仔同被遺忘嘅造星2,應該造星3都好多人會趕住出道
SugarFree 發表於 2021-1-7 11:07

聽聞ERROR肥仔今年都會有solo~

唔緊要啦,對於某D會員黎講,軒出咩歌都話差,還記得上次出Senses Inherited都不斷話隻碟差,唔值至尊碟 ...
1d14 發表於 2021-1-7 11:56

Senses Inherited又係正嘢嚟~
拎唔到至尊碟又係可惜

mrshadowll 發表於 2021-1-7 20:37

敢至係人生
希望下苜歌歌名叫人生
心可以留得低 身恐怕留不低
身份也沒憑沒據你認錯我那位

聽聞會同mami crossover
Love Hong kong

聽聞會同mami crossover
Hoitungtang 發表於 2021-1-7 21:18

講開Mami,Viutv嗰個新音樂節目下星期播,佢自爆咗14-15嗰2集有佢同Jer

RB!!!!

RB!!!!
KU5249 發表於 2021-1-7 21:28

得兩分鐘 係咪又播播下報時

得兩分鐘 係咪又播播下報時
chachacharlie 發表於 2021-1-7 21:29
冇所謂啦
星期二播惡夢經報完9點半繼續播同tag歌

#富豪大法好嘢
希望牙柳會上埃及妖后度唱live
CYRUS TOP 20 2021 [WEEK #4]
01 Summer Day is Gone / Modern Children 02 浸浴 / 葉巧琳  03 陰陽道具 / J.Arie (Ft. MastaMic)

大腸果然即播軒仔

敢至係人生
希望下苜歌歌名叫人生
on07111 發表於 2021-1-7 20:51

學下好姊妹出英文歌名
e.g. Future We Dreamed
47. Bring Him Home
2021Week05
2020Summary

復出啦好無?

[1月8日之廣東歌]

2011年1月8日 - C AllStar 推出首張EP《我們的胡士托》

2013年1月8日 - 吳雨霏第二次於紅館舉行一連兩場紅館演唱會《Kary Ng The Present Concert 2013》

2016年1月8日 - Rubberband推出第7張專輯 《Gotta Go》
如出走 身處死角 逃不走 走遍低處 無出口 只有這傷口

復出啦好無?

[1月8日之廣東歌]

2011年1月8日 - C AllStar 推出首張EP《我們的胡士托》

2013年 ...
kaman921 發表於 2021-1-7 21:43

只得2場?雨飛當年都不太紅咋喔
當我望向這一扇門 背後還想等到什麼

陳柏宇同Gin Lee係咪收咗皮啦

FI、Mag出咗新歌
Aga快出新歌

Dear Secret咁高質,可唔可以派多兩首先
AGA vs Gin 的時代來了

多喝水咁快播咁多得唔得架

希望牙柳會上埃及妖后度唱live
cymusic 發表於 7/1/2021 21:35
我今晚搭咗
RB 又未死 KOLOR 又未死
無歌上咩?
Music Picks Week 4 (23/1/2021)

1. 無名指的勇氣 - 林欣彤    2. 我不如 - 曾比特   3. 冰原 - 應智越   4. 樂壇已死 - 吳林峰   5. 明年見 - ONE PROMISE

#富豪大法好嘢

嗱,啪啪聲同風筒聲都係樂器嘅一部份嚟㗎嘛

#曲到圓

Btw 段宣傳片又真係幾好睇
我們能出走 偏偏很沮喪

聽聞ERROR肥仔今年都會有solo~
wing_414 發表於 2021-1-7 20:46

肥仔自己宣佈左MV都拍埋

https://www.instagram.com/p/CJkGsjwgKQh/
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

[1月8日之廣東歌]

2013年1月8日 - 吳雨霏第二次於紅館舉行一連兩場紅館演唱會《Kary Ng The Present Concert 2013》

2016年1月8日 - Rubberband推出第7張專輯 《Gotta Go》

#叱咤903 #廣東爆谷
#明日之廣東歌 #廣東歌
#Callstar #吳雨霏 #Rubberband
樂壇已死

michael344 發表於 2021-1-7 22:00

呢句好惹人討厭噶
肥婆保了壽命 誰說一定 最後會有獎拎

多喝水咁快播咁多得唔得架
chachacharlie 發表於 2021-1-7 22:17

DJ們好似幾鍾意

[1月8日之廣東歌]

2013年1月8日 - 吳雨霏第二次於 ...
mrshadowll 發表於 2021-1-7 22:41

仲咩又post 多次

復出啦好無?

[1月8日之廣東歌]

2013年 ...
kaman921 發表於 2021-1-7 21:43
如出走 身處死角 逃不走 走遍低處 無出口 只有這傷口

michael344 發表於 2021-1-7 22:00

兩個人氣都趺左好多
[點我]新地投票站

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 05
1. 遠在眼前 2. 多喝水 3. 哪個明日

兩個人氣都趺左好多
帥小寶` 發表於 2021-1-7 23:09

Gin Lee幾時跌咗?
AGA vs Gin 的時代來了

Gin Lee幾時跌咗?
fifty1205 發表於 2021-1-7 23:14

幾時有高過
47. Bring Him Home
2021Week05
2020Summary

kay isn't me fans拍既full version上左YouTube

https://youtu.be/d34d55mw6GY

睇黎你都聽得幾唔仔細
btw 我仲未分到佢嘅廣東話係懶音定鄉音
星勤 發表於 2021-1-7 15:22

無理內容吖 齋聽到結他之類
秉承cm精神 推廣好音樂

睇黎你都聽得幾唔仔細
btw 我仲未分到佢嘅廣東話係懶音定鄉音
星勤 發表於 2021-1-7 15:22
唱歌果陣係懶音 講野果陣係鄉音
CYRUS TOP 20 2021 [WEEK #4]
01 Summer Day is Gone / Modern Children 02 浸浴 / 葉巧琳  03 陰陽道具 / J.Arie (Ft. MastaMic)

一姐詠出新歌喎
Baby, come back to me
明明隨著旋律奔馳
你卻要逼我換一種拍子 不可以

kay isn't me fans拍既full version上左YouTube
musiccc 發表於 2021-1-7 23:22

好快會被del

多喝水直上第三  十大留咗位?

kwanie 發表於 2021-1-7 23:56

女金Ready
~Moses Idle in a Narrow Garden~
http://mosesming.blogspot.com/

kwanie 發表於 2021-1-7 23:56

今年女三甲??

Mischa 新歌上架了

Mischa 新歌上架了
mtrccc 發表於 2021-1-8 00:02

另一首十大