返回列表 發帖

[Mar/2021] 伍仲衡搞乜花臣音樂會

伍仲衡搞乜花臣音樂會
演出嘉賓:
區永權、韋綺珊、小肥、海俊傑、何嘉莉、何婉盈、J.Arie、Judas Law、江伊晴、黎瑞恩、羅敏莊、彭家麗、布志綸、石詠莉、湯寶如、王馨平、黃翊、黃劍文、阮兆祥
日期:2021年3月27及28日(星期六及日)
時間:8:15PM
地點:旺角麥花臣場館
票價:HK$680 / HK$480

1月13日Cityline購票通正式公開發售
網上購票:伍仲衡fb
搖滾區的神經病ig

最近佢成日搞live就係為左開騷?

嘩d嘉賓吸引到吖

點解佢同小明個班底好似冇再有合作咁嘅?

點解佢同小明個班底好似冇再有合作咁嘅?
alex12341234 發表於 2021-1-10 04:01

啲嘉賓藍L到⋯

彭家麗會唔會帶埋TEAM B出黎?
Now looping: Good Time / Never Look Back / Warrior / 88BARS / In My Dream

呢個演唱會搞乜花臣

希望藍絲會支持啦

方皓玟 - 你是你本身的傳奇(編)
方皓玟 - 分手總約在雨天(編)
方皓玟 - 無人像你(編)

無人像你 想聽
如出走 身處死角 逃不走 走遍低處 無出口 只有這傷口

彭家麗會唔會帶埋TEAM B出黎?
losyes 發表於 2021-1-10 07:12

Team a Judas
Team b Kimman

同埋J.Arie、羅敏莊都唔會係藍卦

何嘉莉!
獲得群體免疫了

淨係 J.Arie 已值回票價!
--> MMK MUSIC AWARDS 2020 <--
MMK Music Chart 2021 - WK13
1.集合吧!地球保衛隊     2.EGO     3.那陣時不知道

點解冇周慧敏

美丁>>>>Rest

點解冇周慧敏
阿mark 發表於 2021-1-10 14:31

好似話大V係神秘嘉賓
搖滾區的神經病ig

skip
我在乎~~~~我在乎~~~~~

Considering his peak should be '04 to '06 (艷光四射 / 空中飛人 / 生還者 / 情非首爾 / 婚前的女人 / 名牌 / 損友 / 過雲雨 / 餘震 / 老了十歲 / 公主太子), this guest list is weirdly 90s. I guess I am not surprised Hacken or Shawn isn't interested, but I thought they could at least land Hins. Those 3 songs are quite important to his rise to A-list.

How about EO2's gathering again for 愛壞人?

黎瑞恩, 阮兆祥不了

想聽韋綺珊唱艷光四射

最近佢成日搞live就係為左開騷?
stephybest 發表於 2021-1-10 01:50

應該不是。相反當他開live 幾十場後,由開始幾百人看到後期平均每次四千多人看他live 後,而重播點擊率亦過十萬情況下,好多comment 都叫他開show,說會入場買票,所以他才決定搞音樂會。

入唔到去嘅。。。
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

點解冇千千

J.Arie話佢想唱流淚眼望流淚眼喎
秉承cm精神 推廣好音樂

張poster好醜

支持丁丁同劍文

是你嗎 被你真心敷衍終於有代價
未算假 就算假的說話不敢相信嗎
是我嗎 到底連名字亦要設計吧
幾多修飾廢話 我想有日放假
願意登出確認身份再見嗎
願我的黑令我清醒  而黑中有光 心很清 柔似水 守護 感性結晶
黑是百種色 混於這世間 越變幻 越感受這熱情 越看清

好藍 D嘉賓

點解冇周慧敏
阿mark 發表於 2021-1-10 14:31

卡士最強係黎瑞恩

之前佢fb po左同cy 合照仲以為有cy 添
定還是布志綸其實就係cy扮?

買咗飛

為咗睇J.Arie

竟然有美之同The Hertz

JayantL 發表於 2021-3-28 13:27

唔係hertz Post相我都唔知
Liza: When you are old, they assume you know every thing~~

唔係hertz Post相我都唔知
mosesming 發表於 2021-3-28 13:41

小明

JayantL 發表於 2021-3-28 13:27

勁嬲早講呀嘛