返回列表 發帖
WHOSE
kwanie 發表於 2021-1-14 13:41
一姐詠
KU Cantopop Chart Week 3
1. 開燈.熄燈(熄燈版) - Gin Lee
2. 非理想愛人 - Pandora
3. Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey

一姐詠
艾石仔 發表於 14/1/2021 13:43
一姐詠
KU5249 發表於 14/1/2021 13:43
TG 聽咗清唱一段
唔錯喎
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 3 (16/01/2021)

1. 冰原 - 應智越    2. 所有遺失的東西 - 泳兒   3. 旁觀有罪 - 陳蕾   4. Lay On My Shoulder - 勞嘉怡 / The Hertz   5. 我不如 - 曾比特

坑渠泳: 我終於超越阿卷, 有前輩級速冠待遇
~蛋撻~ 發表於 2021-1-14 11:37

10,2,out 夾埋都吾知有無30AP

今集叱咤樂壇係由WARNER MUSIC 贊助播出.
Music Picks Week 3 (16/01/2021)

1. 冰原 - 應智越    2. 所有遺失的東西 - 泳兒   3. 旁觀有罪 - 陳蕾   4. Lay On My Shoulder - 勞嘉怡 / The Hertz   5. 我不如 - 曾比特

05 所有遺失的東西 / 惡夢經 / 我心中尚未崩壞的部分 / 多喝水 /
3. Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey

root out左???

Mike又發力

root out左???
michael344 發表於 2021-1-14 14:19

唔好咁快啦未聽夠

GOODEST NEWS
Thomas 發表於 2021-1-11 10:09

Goodest 是不是Best 啲 friend
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

燈到
kevin2011 發表於 2021-1-14 13:15

本身就唔應該上榜
家下成績重好過造就更好同悲觀生物學
唔知乜原理
秉承cm精神 推廣好音樂

坑渠泳: 我終於超越阿卷, 有前輩級速冠待遇
~蛋撻~ 發表於 2021-1-14 11:37

冠完可以唔死嘅都

本身就唔應該上榜
家下成績重好過造就更好同悲觀生物學
唔知乜原理 ...
kenneth 發表於 2021-1-14 14:50

快啲冠完咪唔駛耳仔受罪
茫茫圍城的顛簸 層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺

細貓上到

快啲冠完咪唔駛耳仔受罪
hkwilliamsiu 發表於 2021-1-14 14:54

何必受罪 心即使碎一碎
SugarFree自選十大2020:一人之境 一瞬 小丑 天地分裂 幸福門 東京人壽 阿愁 美男子與香煙 風靈物語 靈魂有洞

細貓上到
KU5249 發表於 2021-1-14 14:56
細貓把聲可以唱女高音
SugarFree自選十大2020:一人之境 一瞬 小丑 天地分裂 幸福門 東京人壽 阿愁 美男子與香煙 風靈物語 靈魂有洞

播過2 次嘅歌仲多過播過1 次嘅歌

細貓把聲可以唱女高音
SugarFree 發表於 2021-1-14 14:58

佢根本就女人聲啦

快啲冠完咪唔駛耳仔受罪
hkwilliamsiu 發表於 2021-1-14 14:54

唉! 再係咁就惟有罷聽
上面堆撐祖機械人聽清楚
Kenneth純粹係表達緊眾多人嘅意願
係big wishes畀903當局參考存照嘅
並唔係預言
一切嘅決定權從來嚮903自己度
後果亦由當局自己承擔

佢根本就女人聲啦
kevin2011 發表於 2021-1-14 15:04

其實Jeremy同佢路線算唔算近?

佢根本就女人聲啦
kevin2011 發表於 2021-1-14 15:04

把聲好似張信哲同吳青峰,好man

由WK5起,小弟會一直(超勁重鎚^INFINITY)時光倒流一句話冠直至佢真係冠為止!!
強烈抗議黑警以顛覆國家政權罪濫捕53人!!
習帝死全家!人大死全家!777死全家!打倒中共暴政!

美長強勢上榜
由WK5起,小弟會一直(超勁重鎚^INFINITY)時光倒流一句話冠直至佢真係冠為止!! ...
酷愛903 發表於 2021-1-14 15:26
唔好燈死謙B thx :)

由WK5起,小弟會一直(超勁重鎚^INFINITY)時光倒流一句話冠直至佢真係冠為止!! ...
酷愛903 發表於 14/1/2021 15:26
2/1報榜100%肯定計2021年WK1
100%肯定小夜燈今年內冠,賭幾多都得!
酷愛903 發表於 9/12/2020 16:17
收聲啦.

開空頭支票開足十幾年
你呢啲黃絲左膠快啲過美國呢個美麗新世界啦咁_ 美好

D歌名長到呢

美長強勢+3!!

唉! 再係咁就惟有罷聽
上面堆撐祖機械人聽清楚
Kenneth純粹係表達緊眾多人嘅意願
係big wishes畀903 ...
kenneth 發表於 2021-1-14 15:05

個universe覺得美祖新歌個vibe好到可以做至尊歌,所以我日日同universe講唔該所有榜都2>2>2>2>1>1>1>1
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

旁白君幫Mischa錄浸浴promo
mtrccc 發表於 2021-1-14 11:09

原來仲有唔同version

美長強勢+3!!
steph 發表於 2021-1-14 15:45

希望四小天后今年持續髮力,唔好比D一年三首demo攝位。
明年保了壽命  誰說一定  有伴侶與東京

美長強勢+3!!
steph 發表於 2021-1-14 15:45

華納終於找左條數

華納終於找左條數
Thomas 發表於 2021-1-14 15:50

應該係team ada發力

仲饑饉
果然係左膠抬頭

原來仲有唔同version
mtrccc 發表於 2021-1-14 15:49

劇場版?令人諗起乾爹

《虛擬人與我》
曲: 林家謙 / 馮翰銘

Team Terence 第4首
KU5249 發表於 2021-1-14 12:13

虛擬人係咪指我家謙把電音

過去呢26個鐘淨係得25首歌開咗齋
明明 kkbox推咗好多歌上架架喎

過去呢26個鐘淨係得25首歌開咗齋
明明 kkbox推咗好多歌上架架喎
kwanie 發表於 2021-1-14 16:32
好mean

應該係team ada發力
SugarFree 發表於 2021-1-14 15:54

#TEAMADA #我支持

仲饑饉
果然係左膠抬頭
kwanie 發表於 2021-1-14 16:05

今次饑饉對象係咪香港人先?

美泳死位?

美泳死位?
KU5249 發表於 2021-1-14 17:26

未必 等睇轉頭惡夢安多喝水又一齊平頭

Thomas 發表於 2021-1-14 16:58

邊個唱主題曲?

邊個唱主題曲?
kenneth 發表於 2021-1-14 17:28

主題曲 多喝水

美祖熱播!係咪今年要發力了
SSN Chart (15 Jan)  ||  鏡榜冠軍: 手望 - 柳應廷 / Serrini
1. 惡 夢 經 (1 Week No.1) - 陳 健 安
2. 明 年 見 - One Promise
3. 無 名 指 的 勇 氣 - 林 欣 彤

1月18號開始
急姐時段《有聽歌就有樂壇》

希望可以推高AP

1月18號開始
急姐時段《有聽歌就有樂壇》

希望可以推高AP
KU5249 發表於 14/1/2021 17:50
派台放題

派台放題
kwanie 發表於 2021-1-14 17:53
希望係嘉姐做啦

Thomas 發表於 14/1/2021 16:58
慘過第三世界

飢饉之星 兩大男神
姜同賓
如出走 身處死角 逃不走 走遍低處 無出口 只有這傷口

Thomas 發表於 2021-1-14 16:58

一個係2020年我最喜愛男歌手
一個係張生愛人
如出走 身處死角 逃不走 走遍低處 無出口 只有這傷口

咩時勢呀 仲饑饉

祈禱咪得囉 使鬼饑饉咩