返回列表 發帖
睇黎球記真係唔識捧新人 我不如首播左一次就無影
kevin2011 發表於 2021-1-13 12:27

雖然K咗啲 但幾好聽
佢地年尾結果應該同前年一姐詠DB佢地咁上下
01. 馮允謙 - 遠在眼前 | 02. 容祖兒 - 東京人壽 | 03. Heyo / 阿弗 / Lydia / Jan Curious - 歡迎嚟到呢座城市 | 04. The Hertz / Yukilovey - Lay On My Shoulder | 05. 陳健安 - 惡夢經

903 當Gin Lee 係三線歌手?
待遇差L 到
開燈熄燈咁就玩L 完
好心堅堅咪鬼出碟浪費心血
再plug 落去都唔慌上到榜
好似某女金出single collection 扮係出碟咪算
好心春袋會員唔好影響市容 講少啲on9弱智嘢啦

美貨今年有好多歌
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 3 (16/01/2021)

1. 冰原 - 應智越    2. 所有遺失的東西 - 泳兒   3. 旁觀有罪 - 陳蕾   4. Lay On My Shoulder - 勞嘉怡 / The Hertz   5. 我不如 - 曾比特

美貨今年有好多歌
kwanie 發表於 2021-1-13 12:56

開心 仲會跳舞

嘉姐呢
Music Picks Week 3 (16/01/2021)

1. 冰原 - 應智越    2. 所有遺失的東西 - 泳兒   3. 旁觀有罪 - 陳蕾   4. Lay On My Shoulder - 勞嘉怡 / The Hertz   5. 我不如 - 曾比特

美貨今年有好多歌

完了 前一姐

完了 前一姐
kevin2011 發表於 2021-1-13 13:12

美貨氣勢出晒黎
[url]https://www.facebook.com/peanutstv[/url]

食住花生睇電視

一姐妍冠埋 今年可以讓路比美貨
01. 馮允謙 - 遠在眼前 | 02. 容祖兒 - 東京人壽 | 03. Heyo / 阿弗 / Lydia / Jan Curious - 歡迎嚟到呢座城市 | 04. The Hertz / Yukilovey - Lay On My Shoulder | 05. 陳健安 - 惡夢經

廢禮真係讀錯
艾石仔 發表於 2021-1-13 12:31

其實903高層係唔係自己都唔聽903架?

廢禮廢到咁都仲生存到
我被遺落在寬廣的 銀河~~

一 姐 妍 !!!!!!!!!!!!!!

一姐妍冠埋 今年可以讓路比美貨
yinjai 發表於 2021-1-13 13:16

冠軍歌出現了

煲糖水比急姐策略成功
垂直活著,水平留戀著。
Wonders Music Awards 2020 [投票進行中]
Wonders Music Recommendation 2021 Week 03

一 姐 妍 !!!!!!!!!!!!!!
kwanie 發表於 2021-1-13 13:16

威埋呢最後一週 今年準備好全年無影

煲糖水比急姐策略成功
Wonders 發表於 13/1/2021 13:17
孕婦政策

威埋呢最後一週 今年準備好全年無影
kevin2011 發表於 2021-1-13 13:17

如果二汶真係唔係直屬sony 咁都無嘢驚嘅lol

下星期三要向一姐妍說再見

仲有一首位可能係家謙呢唔好咁老定先
ok 恭喜定得了

Mike

仲有一首位可能係家謙呢唔好咁老定先
ok 恭喜定得了
kwanie 發表於 2021-1-13 13:22

希望謙呢首可以聽多一個星期

有無試過冠軍歌但唔喺開週叱咤樂壇出現

上榜期數
2020 WK45 - 奇妙事不斷有  一口氣  Paradise
2020 WK46 - 每道微小  面目  角落生物  Mean 燦爛一次  越壞越強
2020 WK47 - 時光倒流一句話  我心中尚未崩壞的部分  謝謝對不起
2020 WK48 - 時間的初 衷 二人份  Pretty Liar  公仔麵
2020 WK49 - 是但求其愛  東京人壽  當代生活指南  不日之約  Something
2020 WK50 - 要做更壞的事  嗚哩雙刀  哪個明日  用呼吸栽種最艷美的花
2020 WK51 - 可再遇見  旁觀有罪  你已忘記但我還記得的事
2020 WK52 - 惡夢經  非理想愛人  低級趣味  陰陽道具  Epilogue
2021 WK01 - 明年  非洲的 60 秒  開燈.熄燈  明年見  因為你 所以我
2021 WK02 - Lay On My Shoulder  窮小子  無名指的勇氣
都唔係好多歌等冠啫 (好似係)

有無試過冠軍歌但唔喺開週叱咤樂壇出現
kevin2011 發表於 13/1/2021 13:34
有嘅, 最近咪前個星期每道微小囉
再上星期小夜燈都無架
_ 連暫定都無
但梁文禮好少唔播

有嘅, 但梁文禮好少唔播
kwanie 發表於 2021-1-13 13:36
上WK硬tag奇妙事都要播
KU Cantopop Chart Week 3
1. 開燈.熄燈(熄燈版) - Gin Lee
2. 非理想愛人 - Pandora
3. Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey

商台個重溫好似冇左廢禮講錯野嗰段

alex12341234 發表於 13/1/2021 13:39
好在佢播完先TAG 咋 + 過咗十二點半
後勤反應好快
kevin2011 發表於 13/1/2021 13:44
唔係, 本身都要剪頭剪尾架啦

alex12341234 發表於 2021-1-13 13:39

後勤反應好快

(樂壇盛事?)
98 首「音樂永續」系列重唱作品將會於今個月內上架及派台
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

一姐妍今年終於有獎啦,無係白果。
明年保了壽命  誰說一定  有伴侶與東京

都唔係好多歌等冠啫 (好似係)
kwanie 發表於 2021-1-13 13:36

希望老屎忽eason Joey可以out
不要阻住了

好在佢播完先TAG 咋 + 過咗十二點半唔係, 本身都要剪頭剪尾架啦
kwanie 發表於 2021-1-13 13:44

佢真係淨係cut左陰道兩個字

美貨今年有好多歌

貨貨琳盡顯霸氣

Team Terence 繼續加油
KU Cantopop Chart Week 3
1. 開燈.熄燈(熄燈版) - Gin Lee
2. 非理想愛人 - Pandora
3. Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey

一姐妍今年終於有獎啦,無係白果。
風見志郎 發表於 2021-1-13 14:03

葉巧琳改名叫葉巧妍?

葉巧琳改名叫葉巧妍?
kevin2011 發表於 2021-1-13 14:27

葉小妍
Baby, come back to me
明明隨著旋律奔馳
你卻要逼我換一種拍子 不可以

葉小妍
sigmasigma 發表於 2021-1-13 14:35
佢嘅世界同底褲都係粉紅色咖
SugarFree自選十大2020:一人之境 一瞬 小丑 天地分裂 幸福門 東京人壽 阿愁 美男子與香煙 風靈物語 靈魂有洞

佢嘅世界同底褲都係粉紅色咖
SugarFree 發表於 13/1/2021 14:51
無人想知thx

(樂壇盛事?)
98 首「音樂永續」系列重唱作品將會於今個月內上架及派台
星勤 發表於 13/1/2021 13:56
全 _ 部都係奀星陣容見到都嚇親

黃妍好紅
[點我]新地投票站

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 03
1. 東京人壽 2. 越壞越強 3. 要做更壞的事

FreshLife主音把聲幾好聽喎
逼我共同快樂 若我未崇拜你便來詆毀我
將我敘述成 「對你太冷漠」

kwanie 發表於 2021-1-13 15:03

小黑與我都被翻唱,過氣歌手confirmed
Fiona is back;)

玩完

玩完
kevin2011 發表於 13/1/2021 15:44
如果有無冠都玩完梗係幾大冠咗先

如果有無冠都玩完梗係幾大冠咗先
kwanie 發表於 2021-1-13 15:47

Yes 點都攞埋個尾彩先

kwanie 發表於 2021-1-13 15:03

唔係… 會有 d 好期待嘅名字登場
即係一隊好耐無出歌嘅樂隊 (咳咳)
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

我安挑戰一姐妍

星勤 發表於 13/1/2021 16:07
係咪Mr.

我安挑戰一姐妍
kwanie 發表於 2021-1-13 16:14

惡夢經值得冠

星勤 發表於 2021-1-13 16:07

支持容祖兒One Man Band
明年保了壽命  誰說一定  有伴侶與東京

MIKE 率先得到新人獎入場券