返回列表 發帖
Mike死位 冠安 比黃妍玩多一個禮拜 不如就咁啦

Mike死位 冠安 比黃妍玩多一個禮拜 不如就咁啦
kevin2011 發表於 13/1/2021 16:28
唔會空降第二咁癲掛
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 3 (16/01/2021)

1. 冰原 - 應智越    2. 所有遺失的東西 - 泳兒   3. 旁觀有罪 - 陳蕾   4. Lay On My Shoulder - 勞嘉怡 / The Hertz   5. 我不如 - 曾比特

MARK 率先得到新人獎入場券
kwanie 發表於 2021-1-13 16:27

MIKE

MIKE
michael344 發表於 13/1/2021 16:29
SOR
Music Picks Week 3 (16/01/2021)

1. 冰原 - 應智越    2. 所有遺失的東西 - 泳兒   3. 旁觀有罪 - 陳蕾   4. Lay On My Shoulder - 勞嘉怡 / The Hertz   5. 我不如 - 曾比特

SOR
kwanie 發表於 2021-1-13 16:32
諗起某會員
KU Cantopop Chart Week 3
1. 開燈.熄燈(熄燈版) - Gin Lee
2. 非理想愛人 - Pandora
3. Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey

SOR
kwanie 發表於 2021-1-13 16:32

唔緊要,呢度D歌手都會有個花名
明年保了壽命  誰說一定  有伴侶與東京

我對野就係證據

我對野就係證據
kevin2011 發表於 13/1/2021 16:46
阿強痴咗線

(樂壇盛事?)
98 首「音樂永續」系列重唱作品將會於今個月內上架及派台
星勤 發表於 2021-1-13 13:56

咁多ga
   暫時我聽得入耳得區瑞強果首
音樂記錄
don't forget tonight

其實到呢一刻仲未聽得出冠邊首

kevin2011 發表於 2021-1-13 17:21

咁都係播到第五個節目姐

903 當Gin Lee 係三線歌手?
待遇差L 到
開燈熄燈咁就玩L 完
好心堅堅咪鬼出碟浪費心血
再plug 落去都唔慌 ...
ricnature 發表於 2021-1-13 12:53

咁嘅對待真係莫名其妙,佢入咗環球每隻碟坐底兩冠,係今次成績咁差,似乎關公司唔出力事

東京人壽已死

東京人壽已死
steph 發表於 2021-1-13 17:40

又燈

KOLOR仲係到
3. Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey

KOLOR仲係到
KU5249 發表於 2021-1-13 18:26

上兩周死位無死 十大味濃

上兩周死位無死 十大味濃
kevin2011 發表於 2021-1-13 18:27

好想kolor攞一次十大佢地好似攞完生力軍之後就冇上過台?
SugarFree自選十大2020:一人之境 一瞬 小丑 天地分裂 幸福門 東京人壽 阿愁 美男子與香煙 風靈物語 靈魂有洞

Mike 3次

Mike

洪卓立3次

903 會 buy
目前直上第一

急姐又想播五首?

急姐又想播五首?
KU5249 發表於 2021-1-13 18:43
偏偏播唔到六首

好野喜歡融兒泳兒都safe
明年保了壽命  誰說一定  有伴侶與東京

吳林峰都3次

Mischa開心左唔夠半日

今日歌單頭廿分鐘已經好高質 希望ning放多啲假

03 我不如 / 一切安好... ? /
02 我心中尚未崩壞的部分 / 惡夢經 / 低級趣味 / 所有遺失的東西 / 浸浴 / 多喝水 /

使唔使播到咁樣

唔等了 直接播

唔緊要,呢度D歌手都會有個花名
風見志郎 發表於 2021-1-13 16:42

李堅強同Ada都無乜花名
~See You Next Time*

mike要贏造星仔
[點我]新地投票站

SUNDAY MUSIC CHART WEEK 03
1. 東京人壽 2. 越壞越強 3. 要做更壞的事

東京人壽已死
steph 發表於 2021-1-13 17:40

Ha... 隻人壽終於歸西!
秉承cm精神 推廣好音樂

一燈大師
垂直活著,水平留戀著。
Wonders Music Awards 2020 [投票進行中]
Wonders Music Recommendation 2021 Week 03

Wonders 發表於 2021-1-13 19:46

Ha... 隻人壽終於歸西!
kenneth 發表於 2021-1-13 19:41

哇你

保了壽命

奴撈唔播Cath

奴撈唔播Cath
KU5249 發表於 2021-1-13 19:55

無想像中咁順利

CM 新一代燈神終於出現了,除咗燈力之外,派膠能力同煩膠能力都差唔多

kevin2011 發表於 2021-1-13 17:21

擺明係一姐妍啦!其他歌都冇佢磨左10WKS咁耐
強烈抗議黑警以顛覆國家政權罪濫捕53人!!
習帝死全家!人大死全家!777死全家!打倒中共暴政!

903 當Gin Lee 係三線歌手?
待遇差L 到
開燈熄燈咁就玩L 完
好心堅堅咪鬼出碟浪費心血
再plug 落去都唔慌 ...
ricnature 發表於 2021-1-13 12:53

一冠一亞算係咁了
開始唔敢期望太高
最少都曾經女歌手亞亞亞過

而家待遇似以前陳柏宇 起碼叫有得播下
未到關心妍級
SSN Chart (15 Jan)  ||  鏡榜冠軍: 手望 - 柳應廷 / Serrini
1. 惡 夢 經 (1 Week No.1) - 陳 健 安
2. 明 年 見 - One Promise
3. 無 名 指 的 勇 氣 - 林 欣 彤

一冠一亞算係咁了
開始唔敢期望太高
最少都曾經女歌手亞亞亞過

而家待遇似以前陳柏宇 起碼叫有得播下
未 ...
John 發表於 2021-1-13 20:37

流行曲 再長久 一副冠軍相
始終都會退下來 拱手退讓 下降
拱手退讓 承讓

美泳又3次

流行曲 再長久 一副冠軍相
始終都會退下來 拱手退讓 下降
拱手退讓 承讓 ...
on07111 發表於 2021-1-13 20:48

從來沒有得獎 怎會明瞭冇播的痛
SSN Chart (15 Jan)  ||  鏡榜冠軍: 手望 - 柳應廷 / Serrini
1. 惡 夢 經 (1 Week No.1) - 陳 健 安
2. 明 年 見 - One Promise
3. 無 名 指 的 勇 氣 - 林 欣 彤

如果二汶真係唔係直屬sony 咁都無嘢驚嘅lol
kwanie 發表於 2021-1-13 13:19

我相信二汶做歌係冇quota嘅 可以自己話事 係睇佢有冇時間去做
但係爭獎就難d sony肯定幫自己d親生仔女爭先 二汶要攞獎真係要靠dj中意先得

美貨好似播得幾好

從來沒有得獎 怎會明瞭冇播的痛
John 發表於 2021-1-13 20:55

如明白我 滲透我內心深處
看似剛強 實質小女子
即管揭穿我 諷刺我毫無大志
錯誤投資 不懂得點到即止
毫無運氣 輸光所有的賭注
我再堅持 敵不過天意

mischa首歌應該唱 轉吧轉吧~ 好啱呢兩日好多人嘅社交媒體轉會

喂Mischa又3次
Sony 一姐 confirmed

連Colin都放棄Cath 一切都完了 徹底endgame
呢個故事奉勸啲以為自己做左一姐既歌手
唔好輕視一個節目原來可以好大威力

葉巧琳 正式開播!