返回列表 發帖
連Colin都放棄Cath 一切都完了 徹底endgame
呢個故事奉勸啲以為自己做左一姐既歌手
唔好輕視一個 ...
kevin2011 發表於 2021-1-13 21:23
希望 Gin Lee 參加造星4
KU Cantopop Chart Week 3
1. 開燈.熄燈(熄燈版) - Gin Lee
2. 非理想愛人 - Pandora
3. Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey

連Colin都放棄Cath 一切都完了 徹底endgame
呢個故事奉勸啲以為自己做左一姐既歌手
唔好輕視一個 ...
kevin2011 發表於 2021-1-13 21:23

Colin點會唔播一姐妍 未播啫

Colin點會唔播一姐妍 未播啫
小伙子. 發表於 2021-1-13 21:29

美貨已經唔等直接衝入黎熱播 一姐妍呢首最後R到死位都偷笑

準時21:37播
3. Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey

都話唔會唔播一姐妍

都話唔會唔播一姐妍
小伙子. 發表於 2021-1-13 21:39

主要睇下呢周點啦 美貨走勢完全唔想再等已經熱播緊
依家咁多首企左喺度
唔排除呢周妍就算唔冠唔死位都唔會再有多一周命
而係直接落榜都唔奇

一燈大師
Wonders 發表於 2021-1-13 19:46

定啲蒞
先播得嗰1次
可能加埋數榜先兩次
即使再加兩次都未必上到榜嘅
總之今期容祖國壽終正寢
終結大家耳仔嘅苦難
秉承cm精神 推廣好音樂

都話唔會唔播一姐妍
小伙子. 發表於 2021-1-13 21:39

冠咗啦咩?
未崩壞呢種時代曲903唔冠後世會笑

HANA好煩
Baby, come back to me
明明隨著旋律奔馳
你卻要逼我換一種拍子 不可以

九點半後指定歌曲點會唔播
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 3 (16/01/2021)

1. 冰原 - 應智越    2. 所有遺失的東西 - 泳兒   3. 旁觀有罪 - 陳蕾   4. Lay On My Shoulder - 勞嘉怡 / The Hertz   5. 我不如 - 曾比特

Colin呢排播好少派台
Steven's Top 20 Collections Week 3
01  時光倒流一句話 - 林家謙
02  Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey
03  東京人壽 - 容祖兒

美貨咁就兩次,唔知可唔可以極速入榜
SugarFree自選十大2020:一人之境 一瞬 小丑 天地分裂 幸福門 東京人壽 阿愁 美男子與香煙 風靈物語 靈魂有洞

美貨咁就兩次,唔知可唔可以極速入榜
SugarFree 發表於 2021-1-13 22:22
3次啦
定啲蒞
先播得嗰1次
可能加埋數榜先兩次
即使再加兩次都未必上到榜嘅
總之今期容祖國壽終正寢
終結大 ...
kenneth 發表於 2021-1-13 21:49
2次啦燈神

kenneth係咪可以燈到祖祖拎冠軍

小伙子. 發表於 2021-1-13 22:27
酷愛903 2.0

小伙子. 發表於 2021-1-13 22:27

至尊歌
明明隨著旋律奔馳

燈下先
東京似 2>1 lol...

HANA好煩
sigmasigma 發表於 2021-1-13 21:57

沒完沒了仲未開播
SSN Chart (15 Jan)  ||  鏡榜冠軍: 手望 - 柳應廷 / Serrini
1. 惡 夢 經 (1 Week No.1) - 陳 健 安
2. 明 年 見 - One Promise
3. 無 名 指 的 勇 氣 - 林 欣 彤

03 我不如 / 一切安好...? / 所有遺失的東西 / 浸浴 / 我心中尚未崩壞的部分 / 多喝水 /

Cath 加油 thx

求燈神燈謙B

沒完沒了仲未開播
John 發表於 2021-1-13 22:41

佢已經同大台密不可分劃成等號
903絕對唔會低頭 就算呢首所謂自己作既非劇歌都一樣
不過佢本來就唔係咩創作才女啦
未入星夢前咪同依家新城會上榜果啲蘇慧欣謝高晉差唔多

美ai又跑出
Steven's Top 20 Collections Week 3
01  時光倒流一句話 - 林家謙
02  Lay On My Shoulder - The Hertz / Yukilovey
03  東京人壽 - 容祖兒

JER下星期派歌?!

<樂壇已死>居然已經有promo 下星期叱咤樂壇隆重首播
903似乎係將首歌同一切從XXX再開始配合出宣傳聲帶  睇黎有機會熱播

佢已經同大台密不可分劃成等號
903絕對唔會低頭 就算呢首所謂自己作既非劇歌都一樣
不過佢本來就唔係咩創 ...
kevin2011 發表於 2021-1-13 23:00

未入之前最高位置有十二位,好過好多新人了
~See You Next Time*

上兩周死位無死 十大味濃
kevin2011 發表於 2021-1-13 18:27

一月啲DJ鐘意播咩就播咩

ONJAI 可唔可以等多個星期呀 -_-
Music Picks Week 3 (16/01/2021)

1. 冰原 - 應智越    2. 所有遺失的東西 - 泳兒   3. 旁觀有罪 - 陳蕾   4. Lay On My Shoulder - 勞嘉怡 / The Hertz   5. 我不如 - 曾比特

一姐 泳 4次
二姐 容 2次
三家姐 張 1次
垂直活著,水平留戀著。
Wonders Music Awards 2020 [投票進行中]
Wonders Music Recommendation 2021 Week 03

一姐 泳 4次
二姐 容 2次
三家姐 張 1次
Wonders 發表於 14/1/2021 00:03
MEAN

SONY 一姐大決戰仲好睇

mag 子上呀襯而家全公司得兩首上榜歌

邊記得歌名呀

一姐 泳 4次
二姐 容 2次
三家姐 張 1次
Wonders 發表於 2021-1-14 00:03

媽的,美aiii 全年ge quota 用晒係呢2weeks

媽的,美aiii 全年ge quota 用晒係呢2weeks
hkbaby 發表於 2021-1-14 01:02

2021喇仲ai佢, 好歹都有首五台冠
原來係咁

2021喇仲ai佢, 好歹都有首五台冠
~蛋撻~ 發表於 2021-1-14 01:08

就係首5台冠用埋今年quota

曾樂彤翻唱張柏芝《不一樣的我》,星期五出
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

曾樂彤翻唱張柏芝《不一樣的我》,星期五出
星勤 發表於 2021-1-14 02:21

想聽太陽蛋
明明隨著旋律奔馳

3次啦
2次啦燈神
KU5249 發表於 2021-1-13 22:24

都話再播多兩次都係out
萬物有道 我哋耐心靜候
相信耳仔

痴線 美泳咁難得得首好歌
唔係咁快死位呀嘛
明年保了壽命  誰說一定  有伴侶與東京

[1月14日之廣東歌]

1979年1月14日 - 高雪嵐(傅珮嘉)出世
1990年1月14日 - ERROR成員肥仔及193出世
2003年1月14日 - 張敬軒發行首張個人大碟《Hins My Way》
2004年1月14日 - Twins推出專輯 《Magic》
2010年1月14日 - 謝安琪到八大院校舉行《謝安琪Slowness大學巡迴mini live》
2015年1月14日 - 鄧紫棋於紅館舉行5場《X.X.X. Live 世界巡迴演唱會 香港站 Part 2》
2017年1月14日 - 鐵樹蘭推出第二張專輯《自白》,並於旺角麥花臣舉辦鐵樹蘭《自白》音樂會
2020年1月14日 - 馮允謙推出第6張專輯《Detour》

on仔係咪死位:(
01. 馮允謙 - 遠在眼前 | 02. 容祖兒 - 東京人壽 | 03. Heyo / 阿弗 / Lydia / Jan Curious - 歡迎嚟到呢座城市 | 04. The Hertz / Yukilovey - Lay On My Shoulder | 05. 陳健安 - 惡夢經

雲妮係節目話 C AllStar 今年會重組re-U
Infinity & Eternity

美aiii

美aiii
kevin2011 發表於 2021-1-14 10:58

速冠當償還「坑渠」轉贈《暫定》個十大

預祝Mayaiiiiiiiiiiii初嚐一碟兩冠
梁詠琪《Preludio》榮登IFPI唱片銷量榜冠軍 • 全新Moving 加強版(CD+DVD)現已上市
2018梁詠琪好時辰世界巡迴演唱會http://www.cmusichart.com/discuz ... &extra=page%3D1

雲妮係節目話 C AllStar 今年會重組re-U
pooh1460 發表於 2021-1-14 10:17

Finally
唔知會唔會同zpecial合作

旁白君幫Mischa錄浸浴promo

落埋廣告
一姐妍最好景果陣都無咁好待遇啦
Sony你玩晒佢啦

Sony割黃妍既速度有共和黨割侵侵咁快

美ai最後會係死位死定死位不死必有後福?

坑渠泳: 我終於超越阿卷, 有前輩級速冠待遇
原來係咁

落埋廣告
一姐妍最好景果陣都無咁好待遇啦
Sony你玩晒佢啦
kevin2011 發表於 2021-1-14 11:09

Sony 捧唔捧得起Mischa 就睇今次,梗盡地一煲唔得既話,Mischa 就真係byebye
[url]https://www.facebook.com/peanutstv[/url]

食住花生睇電視