返回列表 發帖
「2020」是怎麼樣的一個數字?
它可以是二零二零,也可以是「二十、二十」,但對活過這一年的人來說,或多 ...
John 發表於 2021-1-12 13:44

點解淨係可以單選㗎
希望金Jer、盧瀚銅、姜仔都有獎攞
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

樂壇核數師可唔可以出口術幫柳兒催吓票?

原來你個投票測試出g會員最愛始終都係anson lo, 唔係柳
咁我 ...
losyes 發表於 2021-2-16 16:35

G會員到啦仲以為今晚頒獎又改期!
其實我係迴光同burn out、角落糾結
不過最近登神又出歌又拍劇咁sweet
真係搶走咗唔少眼球
下個月我要多啲關愛返美柳同美姜先得

樂壇核數師︱
早前「CM眾樂迷」透過計算派台歌成績,預 ...
on07111 發表於 2021-2-16 20:10

樂壇核突師幾時寫返兩篇登神甜文出嚟

鏡仔最有希望掃獎嘅榜又延期了

嚟遲咗添希望金Jer金Lo金姜有獎攞

好彩契兄弟上哂台你先嚟
John 發表於 2021-3-17 20:04

花老母又買榜嬲啊

十大居然無金Jer金Lo金姜唔開心