返回列表 發帖
我想睇姜b做,怕怕羞羞傻傻更更咁,諗起都覺得 cute
50129995 發表於 2021-1-12 23:47

香港赤楚衛二

黃德斌正啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

BL劇本身就有noise,近年大勢。
原本無人識,拍一拍即刻上位,對男演員黎講真係大好機會。 ...
hello12324 發表於 2021-1-13 11:52

我又拍
想上位
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

揾埋關智斌客串就好好
我估錯這個世界得到教訓

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

唔夠高喎,點做 一
Hanson 發表於 2021-1-13 13:20

睇過陰陽道具MV 18禁版未?
強尼超正!我覺得佢都算高喎
再將我相信的如煙火般綻放

想睇劉丹多d
乾一罐冰汽水

明明主角應該要係Alfred! 樣好match!
Garfield 發表於 2021-1-13 00:02

Alfred點會敢拍?
太入戲點算?

黃德bun

Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Alfred點會敢拍?
太入戲點算?
表妹保莉 發表於 2021-1-13 14:03

春田創一
33歲的單身漢,商品開發部職員,喜歡巨乳,渴望戀愛與結婚。

Afraud: 巨乳bad taste
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

許廷鏗(英語:Alfred Hui Ting Hang[1],1988年4月29日-)

年紀都幾夾ar
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

好似上年4月就casting左係Edan+AL....
okadav6 發表於 2021-1-13 03:50

好冇CP感嘅CP
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

Alfred點會敢拍?
太入戲點算?
表妹保莉 發表於 2021-1-13 14:03

佢根本就唔想同呢樣嘢扯上關係,咁多年來咁畀心機扮直已知
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

覺得黃德斌做大叔會怪怪地咁
kaman921 發表於 2021-1-13 10:26

不過佢喺珠光寶氣已經演過gay算係有經驗

不過佢喺珠光寶氣已經演過gay算係有經驗
SugarFree 發表於 2021-1-13 14:50

但係無大叔feel
再將我相信的如煙火般綻放

好冇CP感嘅CP
SugarFree 發表於 2021-1-13 14:48

男排女將未出街嘅時候
大家都唔會覺得AL同zeno係一對啦
結果波傾幾受歡迎
導演既然cast得中AL同edan肯定有佢哋嘅火花
而且追開鏡仔嘅就會知登神cp相愛相殺本來就好鬼夾
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

登神有d悶,不如試下AK vs AL
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

但係無大叔feel
kaman921 發表於 2021-1-13 15:10

佢冇咩喜感

春田創一
33歲的單身漢,商品開發部職員,喜歡巨乳,渴望戀愛與結婚。

Afraud: 巨乳bad taste { ...
JasOh103 發表於 2021-1-13 14:13

Bl 劇要搵番直男做先有feel

登神有d悶,不如試下AK vs AL
on07111 發表於 2021-1-13 18:35

其他仔好慘!tiger 、frankie 等等,給點暴光他們吧!
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

其他仔好慘!tiger 、frankie 等等,給點暴光他們吧!
cathay1996 發表於 2021-1-13 20:43

感覺皮皮幾適合拍BL
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

cathay1996 發表於 2021-1-13 20:43

真啊,皮皮咁靚仔都無得拍劇
反而西面契仔就套套都做男一

tiger曝光唔算少啊,娛樂風雲,黑市,男排女將都有份演出,新綜藝應該好快出街,不過他本人低調... 至於frankie就真心冇咩演出,唔知道點解
我就是我!

幾時播先?21年年尾?
kenneth 發表於 2021-1-13 11:21

應該年尾喇 要谷兒登呀嘛

jasonng 發表於 2021-1-13 23:16

複製男排個招

不過呢套冇男排咁睇好
男排題材已贏
呢首始終翻拍輸蝕少少

tiger曝光唔算少啊,娛樂風雲,黑市,男排女將都有份演出,新綜藝應該好快出街,不過他本人低調...  ...
okadav6 發表於 2021-1-13 22:34

真係唔明點解皮皮咁少嘢做
劇又冇綜藝又冇

皮皮靚仔照計可以拍劇,隊長都係呀,我真係懷疑經理人無安排佢地 casting, 變左機會永遠就係留畀某幾個,其實一隊人人氣爭咁遠,真係好咩

jasonng 發表於 2021-1-13 23:16

你icon好可愛

複製男排個招

不過呢套冇男排咁睇好
男排題材已贏
呢首始終翻拍輸蝕少少 ...
John 發表於 2021-1-13 23:17

會唔會整返首登神cp嘅合唱主題曲

真係唔明點解皮皮咁少嘢做
劇又冇綜藝又冇
jasonng 發表於 2021-1-13 23:18

frankie冇嘢撈可以列入mirror未解之謎之一
我就是我!

雖然私心鍾意jerdan cp 不過都期待睇登神

皮皮靚仔照計可以拍劇,隊長都係呀,我真係懷疑經理人無安排佢地 casting, 變左機會永遠就係留畀某幾個,其 ...
50129995 發表於 2021-1-13 23:27

如果導演想要自然會揾
Ak都係咁

佢d戲, 唔敢想像佢拍喜劇

frankie冇嘢撈可以列入mirror未解之謎之一
okadav6 發表於 2021-1-13 23:43

有冇睇過Frankie客串男排嗰場?...

演技同kt有得比
在這畢生不滅 無極的狀態

我覺得登神好好啊,一諗到佢地嘴嘴就覺得好興奮
我估錯這個世界得到教訓

黃德斌成碌木咁,真係拍到喜劇?

mrshadowll 發表於 2021-1-14 11:48

我都好期待希望有多啲花絮睇
登神兩個拍戲肯定又互相傷害
希望姜仔柳兒同Jeremy有得客串下
好想睇佢哋幾個一齊玩

有冇睇過Frankie客串男排嗰場?...

演技同kt有得比
losyes 發表於 2021-1-14 10:58

皮皮隊內顏值算頭幾名都冇劇拍相信唔會冇原因

皮皮隊內顏值算頭幾名都冇劇拍相信唔會冇原因
SugarFree 發表於 2021-1-14 14:55

咪係囉
乜靚仔就一定有劇拍架啦咩cast唔中咪冇得拍囉,又唔係紅到可以做主角
姜濤最紅 但係到而家都未有得擔正做男一啦
Stanley一定唔係最靚仔嗰班但係佢拍劇機會最多

mrshadowll 發表於 2021-1-14 11:48

姜son Jerdan都係real, 但係登神嘅火花都好正, 拍搞笑BL好fit

最重要有機會紅到去東亞&東南亞 做得好嘅話
HOTMAN 發表於 2021-1-13 11:55

唔太睇好一直覺得Viutv劇本寫得麻麻,加上Mirror演技太大進步空間
Harvard都不可教導

希望拍完呢套可以拍魔法師

覺得黃德斌做大叔會怪怪地咁
kaman921 發表於 2021-1-13 10:26

我都覺
佢太直佬Feel
劉丹先係First choice

我都覺
佢太直佬Feel
劉丹先係First choice
Frankiekiekie 發表於 2021-1-14 15:56

早十年前劉丹還可以, 這年代最適合應該是陳豪.

唔太睇好一直覺得Viutv劇本寫得麻麻,加上Mirror演技太大進步空間
Garfield 發表於 2021-1-14 15:54

我覺得有一堆睇BL嘅人唔多睇演技, 只要係BL就會睇

姜濤答記者"唔介意拍同志電影", 即係BL電視劇留俾MIRROR其他仔仔拍 不過可能要等十年八年

https://www.youtube.com/watch?v=oSs-XejzQOo

姜son Jerdan都係real, 但係登神嘅火花都好正, 拍搞笑BL好fit
lalaland 發表於 2021-1-14 15:37

其實“應駿安濤son”五個隨便搭配嘅cp我都愛
但大叔的愛係搞笑喜劇
咁都係登神cp最啱做
佢兩個一齊玩好搞笑

Garfield 發表於 2021-1-14 15:54

以前都會好擔心鏡仔啲演技
但睇完男排又覺得有驚喜,起碼唔會太差
幾個仔第一次拍劇啲演技都過得去

你icon好可愛
gocrazy 發表於 2021-1-13 23:34

我都覺得好可愛