返回列表 發帖

[Jan/20/2021] One and All - MIRROR (2 CD)

歌手:MIRROR
唱片名稱:One and All
唱片封面:
One Edition

All Edition

推出日期:2021/1/20
唱片類型:2CD

TrackList:
CD 1
1. 一秒間
2. ASAP
3. 破鏡
4. Reflection
5. IGNITED
6. One and All

CD 2
7. 蒙著嘴說愛你
8. 孤獨病
9. 戀愛簽證申請
10. 正式開始
11. 鯨落
12. 背伴
13. 特登
14. 蝸牛
15. 金星女孩
16. 一所懸命
17. Burn Out
18. 角落生物
19. 水刑物語
20. 迴光物語
21. 風靈物語

附加資料:
MIRROR成軍兩周年推出首張專輯《One and All》。雙CD收錄MIRROR自出道以來6 首團隊單曲,包括《一秒間》、《ASAP》、《破鏡》、《Reflection》、《IGNITED》和《One and All》,以及15首精選成員個人單曲,共21首作品。專輯推出兩個版本—One Edition 以及 All Edition,分別從成員個人及團隊的角度,以照片和文字紀錄MIRROR一起走過出道兩年的成長歷程。

One and All – One Edition收集了每位成員的生活概念照片,以及他們的文字,紀錄每位成員與MIRROR的珍貴回憶。此版本包含《One and All》雙CD大碟、12本成員個人相片小冊以及One Edition海報一張。
One and All – All Edition收錄了MIRROR兩周年團隊造型照片,以及成員以文字道出彼此的努力和成長。此版本包含《One and All》雙CD大碟、MIRROR兩周年團隊造型寫真書一本以及All Edition海報一張。

出處:yesasia / mood
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

大好搵錢機會viu都唔把握

希望會出第2版收錄《千億個或許》!
losyes 發表於 2021-4-4 09:19

生粉好愛生生
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

其實有無方法集氣推加印/改版

點解唔出普通平装版?
宜家炒到兩千人仔
Qmen 發表於 2021-5-10 03:20

隔咗咁耐應該唔會出喇..
況且ONE and ALL係有個concept喺度
平裝版會唔會縮到D嘢淨番好少 或者無咁精美

因為viutv不嬲都on9
gocrazy 發表於 2021-1-26 11:25

你個頭像夠比你搞到on9

點解唔出普通平装版?
宜家炒到兩千人仔
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

已絕版

會唁會收埋一批貨係演唱會賣

希望會出第2版收錄《千億個或許》!
在這畢生不滅 無極的狀態

MIRROR好紅
wood

John子都中意Mirror?
mrshadowll 發表於 2021-3-18 06:39

鏡榜榜主喎

你都有興趣?
tyli 發表於 2021-3-18 03:19

冇買到。。。
陳蕾食咗喉糖未?

!!!如果係即刻去掃貨
John 發表於 2021-3-18 00:12

John子都中意Mirror?
我估錯這個世界得到教訓

終於有貨??!
stephybest 發表於 2021-3-17 09:52 PM

你都有興趣?

終於有貨??!
stephybest 發表於 2021-3-17 21:52

!!!如果係即刻去掃貨
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

岩岩係FB見到有人買
lmml4 發表於 2021-3-17 21:30

終於有貨??!
陳蕾食咗喉糖未?

補左貨未?
stephybest 發表於 2021-3-3 18:27

岩岩係FB見到有人買

出貨太少
間間都「沒有MIRROR」
John 發表於 2021-2-17 11:03
寫明

補左貨未?
stephybest 發表於 2021-3-3 18:27

沒有mirror呀
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

補左貨未?

快點加印啦

點解完全上唔到唱片商會個銷售榜冠軍?
hissorhk 發表於 2021-2-16 22:03

之前網上預售嘅唔計
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

出貨咁少. 內地啲歌迷點算呀.  某寶都炒到3倍以上啦...

hissorhk 發表於 2021-2-16 22:03

出貨太少
間間都「沒有MIRROR」

Burn Out Album Version 個編曲丰富咗喎 !

日日聽呢隻碟

意思係太貴?
Moov個日好順 都係用信用卡俾錢 可能有少量海外fans買唔到
hkaddoil 發表於 2021-2-8 15:31

其實係真係幾貴
我估錯這個世界得到教訓

因為錢同比錢渠道嘅問題
mrshadowll 發表於 2021-2-8 08:50

意思係太貴?
Moov個日好順 都係用信用卡俾錢 可能有少量海外fans買唔到

印象中預售嘅時候都係話花姐唔滿意個數,不停叫班仔再推
所以有機會改版之後都其實賣唔晒 ...
hkaddoil 發表於 2021-2-7 23:43

因為錢同比錢渠道嘅問題
我估錯這個世界得到教訓

改版再加印
mrshadowll 發表於 2021-2-7 19:45

印象中預售嘅時候都係話花姐唔滿意個數,不停叫班仔再推
所以有機會改版之後都其實賣唔晒

其實舊年係 Moov Shop 係好輕鬆就買到(利申幫人買), 大家下次都係有得預購就買啦...

其實唔覺得佢會加印,真fans預購已經買左 路人應該食唔到個加印量
hkaddoil 發表於 2021-2-7 17:27

改版再加印
我估錯這個世界得到教訓

其實唔覺得佢會加印,真fans預購已經買左 路人應該食唔到個加印量

回復  30rock

CD Warehouse早幾日講左會再返貨
losyes 發表於 2021-1-26 12:03

返左貨??定係冇

隻碟真係幾好聽

回復  30rock

losyes 發表於 2021-1-26 12:03

Any Source?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

回復 70# 30rock

我行過始創cdwh都見到佢有張大poster

回復 70# 30rock

我見CD Warehouse特登整咗個banner, 其實係咪未出到貨, 要好似 <the專輯>咁等兩個禮拜先有大貨

其實點解上年唔推出搶至尊碟?
xteve 發表於 2021-1-25 18:09

因為viutv不嬲都on9
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

xteve 發表於 2021-1-25 18:09

因為"今年攞左呢個獎, 下年都唔知做咩好喇"

講真,想睇佢地合作
lmml4 發表於 2021-1-24 15:46

彤彤都可以做到呢班仔仔既姨姨了,期待

每間廿隻都冇 佢應該淨係攞返訂貨賣唔晒嗰啲出嚟
哈嘿呵 發表於 2021-1-24 01:36

我本身都好似你咁諗 但佢又話係限量加印
摸不着頭腦

講真,想睇佢地合作

其實點解賣哂都上唔到唱片暢銷榜 @@
係咪印得好少...
樂壇之鬼 發表於 2021-1-24 01:16

其實係咪好似某謝女歌手咁, 特登出少D整到好似好快賣斷曬咁?
~蛋撻~ 發表於 2021-1-21 16:40
FIGHT for 陳柏宇

係咪印得好少...
樂壇之鬼 發表於 2021-1-24 01:16

每間廿隻都冇 佢應該淨係攞返訂貨賣唔晒嗰啲出嚟

係咪印得好少...