返回列表 發帖
銀包內有2萬港元現金

好多錢
我已經唔太用現金,好污糟,盡量用卡或上網比
Harvard都不可教導

琪琪好慘
D人係咪都話佢

kay kay年頭 曝光率不錯,繼續支持
舞來舞去 不日內開始錄音。

搞乜野儲秀宮失竊呀?
年頭就搞D咁的野....

睇黎今年謝皇后有失勢之危喎... ...
jaytang 發表於 2021-1-18 22:44

仲皇后 落左馬啦?

銀包內有2萬港元現金

好多錢
我已經唔太用現金,好污糟,盡量用卡或上網比 ...
Garfield 發表於 2021-1-19 09:55

某女人四十萬出糧都係現金 kay緊貼潮流

所以Kay呢幾日係咪忙住洗衫煮飯先唔得閒玩IG?
在這畢生不滅 無極的狀態

某女人四十萬出糧都係現金 kay緊貼潮流
stephybest 發表於 2021-1-19 13:44

kaykay表示嗰$6000本來係用嚟俾工人買the album
DM多仔多到覆唔哂

個印傭係黃定藍

kaykay表示嗰$6000本來係用嚟俾工人買the album
mosesming 發表於 2021-1-19 13:48

買十隻the album俾傭e寄返鄉下

做左四年都偷錢
帥小寶` 發表於 2021-1-18 23:55
咁應該同阿Mom好大仇口
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

咁應該同阿Mom好大仇口
cymusic 發表於 2021-1-19 14:01

傭e蠢就真啦 偷6000咁少仲要俾人拉
佢爆料爆kay不為人知既內幕比蘋果可能仲好賺啦

傭e蠢就真啦 偷6000咁少仲要俾人拉
佢爆料爆kay不為人知既內幕比蘋果可能仲好賺啦 ...
stephybest 發表於 2021-1-19 14:36

C1:謝安琪失竊 外傭驚爆與juno合作內幕

let'sbegin 發表於 2021-1-19 14:50

呢啲上得A1啦 盜竊同洩漏商業秘密

let'sbegin 發表於 2021-1-19 14:50

C1: 外傭驚爆 邪教傳道人屢訪謝安琪家

琪琪有新聞睇黎就出歌了
風見志郎 發表於 2021-1-18 20:18

係就好

係就好
樂遊 發表於 2021-1-19 16:26

我估起碼3 4月先出 之前仲話未諗到計劃 自組公司、簽邊間都冇講

講真印傭有經濟困難可以問吓Kay借先,唔使一嚟就偷錢
做咗4年都咁,真係爭唔落

曲線:Kay應趁機宣傳用八達通好過用現金

呢個女人唔知點解特別多呢啲新聞
而呢啲用人生去Tag歌先真係天生Diva
菲情歌(偷Drama Queen錢版)

AGA 真係好歹毒
搶完心姐個女金之後
再安排自己啲姊妹偷心姐啲錢
係咪想搞到心姐連榖種都無得食
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

呢個女人唔知點解特別多呢啲新聞
而呢啲用人生去Tag歌先真係天生Diva
菲情歌(偷Drama Queen錢版) ...
Frankiekiekie 發表於 2021-1-20 13:19

真 明明冇歌出都搏宣傳 kay年頭以大熱姿勢預告出年重奪女金

謝安琪:可以上報了 開心

搬屋

做左4年 而家先尼貪心