返回列表 發帖

獻出第一次!盧瀚霆拍劇獻男男初吻 感尷尬

獻出第一次!盧瀚霆拍劇獻男男初吻 感尷尬

盧瀚霆(Anson Lo)及黃芷晴今日到新蒲崗為商場拍攝新春節目。有傳Anson Lo有份參演ViuTV劇集、港版《大叔的愛》,但公司未正式公布,他亦不敢透露太多。問劇中是否與Edan(呂爵安)有大膽親密戲?他說:「這個不回應,只可以講將開始拍劇,對手有大叔及後生仔,我已經看了原劇4、5次揣摩角色,不過上星期開始排戲,也覺得有點尷尬,因為要獻出好多熒幕的第一次,類似向男人獻,排戲時沒有真的惜落去,只是面貼面好埋,但太熟都好尷尬,好難忍笑。」

Source:https://bit.ly/39XWoZB Mingpao 18/1/2020

延伸閱讀:Anson Lo同Edan近距離交流培慾 排戲BL場面緊張又尷尬

Sources:

https://hk.appledaily.com/entertainment/20210118/S3XRB2HCLNEG5JIWZKSKLLAUWE/  蘋果 18/1/2020

對於Anson Lo有份主演的港版《大叔的愛》,他透露這幾天內開拍,之前排戲時已感到尷尬,因人生好多的第一次都獻給這套劇。提到他與Edan咀嘴的一幕,Anson Lo笑說:「我唔作回應,真係好尷尬,已經冇排錫嗰下,近少少就已經好緊張,本身大家太熟,呢個禮拜見親佢都近距離啲講嘢,要快啲熟習同佢親密啲嘅感覺,但好難忍笑。」雖然在疫情下,但拍攝親近場面,Anson Lo都表示不太擔心:「因為工作關係,呢兩、三個禮拜做咗無數次檢測,所以好放心。」

個人意見:好期待呢套劇,希望可以見到Anson Lo演技繼續有進步

討論重點:大家覺得 AL 同 Edan 親密嘅畫面會唔會有啲格格不入,因為佢地本身太Frd

反而覺得佢地平時勁friend先唔會格格不入
平日都攬頭攬頸
超期待

會 佢哋兄弟情味太濃 ff唔到
不過都會支持

之前新城節目edan錫姜b 姜b話edan個口好臭

edwardngwy 發表於 2021-1-19 02:07

沼澤口

我竟然覺得佢地好有cp感,睇文字已經好興奮
我估錯這個世界得到教訓

好期待就咁睇文字都想笑
登神cp真係好正!
其實原版就係輕鬆喜劇
搵佢哋兩個小學雞做就啱了
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

係咪做台慶劇?

我原本想係jerdan做
不過諗諗吓都係登神做先有feel
Jerdan先會有D格格不入feel

又開多個post
應該都要NG好多次

又開多個post
應該都要NG好多次
jasonng 發表於 2021-1-19 09:05

鏡仔好紅
希望到時有登神NG花絮睇

即使得分
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

好期待香港大叔

到底仲有D咩演員參與

bobby好cute啊
舞來舞去 不日內開始錄音。

冇cp感...

期待登神

好期待

男男初吻?Bobby哥真係識講笑
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

edwardngwy 發表於 2021-1-19 02:07

真係好想知係咪咁臭
由MIRROR GO講到宜家仲講緊

期待丫
AL做bobby做得唔錯
Edan o岩做浮誇戲

公道d 佢話螢幕男男初吻 之前同dancer個張又真係唔係螢幕嘅

都係個句啦

AL既然夠膽接拍BL劇
就證明佢都無驚過大家討論呢啲嘢

如果今時今日,仲有人想用性取向嚟攻擊一個明星嘅話
先真係笑話…

真係好想知係咪咁臭
由MIRROR GO講到宜家仲講緊
星夢情真 發表於 2021-1-19 20:37

明顯講笑啦
幾個細仔成日都係咁樣互mean
相愛相殺

好想快啲有得睇

開拍啦登神cp好正啊!
連連TG已暴動,好想快啲睇

期待會有大膽親密床戲, 唔知佢地拍果時會唔會有生理反應

boy4dudes 發表於 2021-1-21 17:24

好邪惡
登神訪問個陣都話係純真愛情故事㗎

boy4dudes 發表於 2021-1-21 17:24

AL實有
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

Anson Lo:個角色好似我自己得嚟,又好特別
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安