返回列表 發帖
呢個頒獎禮賽果同歷屆男女歌手得主好似正路過香港電子傳媒

我都係以事論事,得獎祖粉唔好意思

05,06點都撐Hocc
09心姐仲係好強勢
10楊錢 ...
on07111 發表於 2021-1-21 17:07
11年 Kay都唔錯 你們的幸福 十二月二十日

加拿大至HIT中文歌曲排行榜全國推崇女歌手(粵語)
2000年代       
2002 楊千嬅 · 2003 容祖兒 · 2004 楊千嬅  ...
on07111 發表於 2021-1-21 15:27

原來都頒得唔錯,陳容點都係拎得多,但唔係代表其他人無得拎
12、14、16 年女歌手都頒得幾好
17年男竟然係pakho
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

Anson Kong
天地有正氣!

2000年代       
2002 楊千嬅 · 2003 容祖兒 · 2004 楊千嬅  ...

個結果真係好正路又令人信服,好過四台喎,可能因為冇乜牽涉利益

呢個仲好
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

呢個仲好
on07111 發表於 2021-1-21 23:32

衛蘭連名都無

呢個仲好

見到楊X嬋係女金紀錄保持者就知唔多正常

2007 女金係乜玩法

見到楊X嬋係女金記錄保持者就知唔多正常

2007 女金係乜玩法
bagfgfcde 發表於 2021-1-22 09:23

不認不認還須認 好hit!
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

呢個仲好

CM欠堅李一個膠袋

呢個仲好

2019年容祖兒爆冷入三甲,Kay反而無三甲。

不認不認還須認 好hit!
on07111 發表於 2021-1-22 09:30

同意
hit到連屋邨表演都用佢
十分入屋

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

2000年代       

如果叱咤女金係咁會順眼好多
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

同意
十分入屋
John 發表於 2021-1-23 18:11

用嚟驅風居家必備
叫班大媽跳埋阿拉伯市場

同意
十分入屋
John 發表於 2021-1-23 18:11

希望有歌手COVER
Harvard都不可教導