返回列表 發帖

網上話第二季暫時紅唔起,
雖然女星知名度提升,但包袱太重,無乜Drama

希望祖祖之後搶到話題
Harvard都不可教導

其實Mani做評審,可能令其他女星覺得好唔公平。

btw, Mani Keep得好好,但佢個樣唔同咗,應該係整容?  ...
Garfield 發表於 2021-1-25 10:05

美祖同mani越來越似樣
係咪同一個整容醫生?

好紅丫祖祖
賺咁多人仔仲點有會失眠夜丫
繼續奶多d 大家會扮睇唔到繼續支持你丫

祖祖:無人理都可以上報 開心

百度所有帖 都話柏芝 上乘2 重現女神風采
洗衣王國130 發表於 2021-1-25 01:46

其實就咁睇柏芝狀態唔錯,肥返少少好睇咗

選曲太保守,佢間公司成日要求佢上競技類節目唱自己歌,硬係想推佢唔單只有揮著翅膀呢個tag。 ...
風見志郎 發表於 2021-1-25 08:44

證明佢啲國語歌本身唔掂
楊千嬅都可以將啲舊廣東歌hit返大陸,容祖兒又唔仿效吓?亦都反映咗千嬅當年啲廣東歌好高質,隔咁耐都可以翻hit

網上話第二季暫時紅唔起,
雖然女星知名度提升,但包袱太重,無乜Drama

希望祖祖之後搶到話題 ...
Garfield 發表於 2021-1-25 10:38

似乎柏芝同那英係drama重點?
不過美祖肯定內定入到final

聽聞遲d楊丞琳都會上呢個節目 期待可以睇到港台兩位天后級人馬同場鬥舞

祖祖上完我是歌手都唔係好紅
irenetso_star 發表於 2021-1-24 21:47

睇人嘅,你哋人哋鄧紫棋,爆咗,紅到而家,算啦,容祖兒係咁先,參加咩節目都係咁

睇人嘅,你哋人哋鄧紫棋,爆咗,紅到而家,算啦,容祖兒係咁先,參加咩節目都係咁 ...
jun518 發表於 2021-1-26 00:43

其實上呢啲綜藝係要賣個性先會跑出,美祖本身都冇乜個性又有天后包袱,點吸引到人去睇佢⋯⋯

估唔到王鷗識得祖祖首《煙霞》

其實就咁睇柏芝狀態唔錯,肥返少少好睇咗

證明佢啲國語歌本身唔掂
楊千嬅都可以將啲舊廣東歌hit返大陸 ...
Serendipity 發表於 2021-1-25 12:07

其實上面紅得到既 好似大部分都係當年靠電影 搖滾老母啲國語歌邊到有人識

有部份大陸人仲覺得佢係暗黃架 偽人
再將我相信的如煙火般綻放

其實上面紅得到既 好似大部分都係當年靠電影 搖滾老母啲國語歌邊到有人識 ...
mc) 發表於 2021-1-26 13:18

但佢而家hit嗰首竟然係處處吻,唔係電影歌,真係好難理解點解會無端端hit咗
我都同意佢哋有拍電影係幫助好大,呢方面美祖又係輸蝕

但佢而家hit嗰首竟然係處處吻,唔係電影歌,真係好難理解點解會無端端hit咗
我都同意佢哋有拍電影係幫助 ...
Serendipity 發表於 2021-1-26 15:00

仲有個性 柏芝賣樣 人瑞賣喊 仲要全場跟住喊
祖國可以諗吓用咩做包裝好

我都同意佢哋有拍電影係幫助 ...
Serendipity 發表於 2021-1-26 15:00

咪多得抖陰咯,有人將八九十年代港星撈埋一碟做D咩港風cut嘅片,用呢首歌做BGM紅咗,之後系咁比人cover,以前佢上大陸登台大騷都系唱《花好月圓夜》個咋

咪多得抖陰咯,有人將八九十年代港星撈埋一碟做D咩港風cut嘅片,用呢首歌做BGM紅咗,之後系咁比人cover, ...
pv163 發表於 2021-1-29 15:24

原來如此!咁佢都幾好彩喎無端端多隻登台歌,仲係夕爺作品  

回樓上,美祖應該係sell天真/傻大姐個性,可惜真實年齡已4張,唔太適合了

原來如此!咁佢都幾好彩喎無端端多隻登台歌,仲係夕爺作品  

回樓上,美祖應該係sell天真/傻大姐個性, ...
Serendipity 發表於 2021-1-29 15:41

美祖 成日 扮 天真 一啲都唔true

明明祖祖表演一般 評審打比嘅分係全塲第二位 仲高過那英 周筆暢
洗衣王國130 發表於 2021-1-25 04:30

那英 周筆暢跳舞跳得真係好好哦