返回列表 發帖
蘋果真係有心,咁都特登俾個C1美祖,但明明佢就係唔想香港人知佢上大陸節目搵人仔
btw美祖知名度應該未至於咁低,點會冇人理佢咁慘情

祖兒可唔可以快D出局返香港
John 發表於 2021-1-24 18:52

有mani做評審,佢有乜可能會出局

希望下次聽到祖兒唱祖國兒女
on07111 發表於 2021-1-24 21:28

我反而好奇美祖啲服裝點解咁怪,佢唔係通常著名牌㗎咩?報道入面佢跳舞嗰套衫好花好娘,好唔啱佢年紀,邊個揀俾佢著?

百度所有帖 都話柏芝 上乘2 重現女神風采
洗衣王國130 發表於 2021-1-25 01:46

其實就咁睇柏芝狀態唔錯,肥返少少好睇咗

選曲太保守,佢間公司成日要求佢上競技類節目唱自己歌,硬係想推佢唔單只有揮著翅膀呢個tag。 ...
風見志郎 發表於 2021-1-25 08:44

證明佢啲國語歌本身唔掂
楊千嬅都可以將啲舊廣東歌hit返大陸,容祖兒又唔仿效吓?亦都反映咗千嬅當年啲廣東歌好高質,隔咁耐都可以翻hit

網上話第二季暫時紅唔起,
雖然女星知名度提升,但包袱太重,無乜Drama

希望祖祖之後搶到話題 ...
Garfield 發表於 2021-1-25 10:38

似乎柏芝同那英係drama重點?
不過美祖肯定內定入到final

睇人嘅,你哋人哋鄧紫棋,爆咗,紅到而家,算啦,容祖兒係咁先,參加咩節目都係咁 ...
jun518 發表於 2021-1-26 00:43

其實上呢啲綜藝係要賣個性先會跑出,美祖本身都冇乜個性又有天后包袱,點吸引到人去睇佢⋯⋯

其實上面紅得到既 好似大部分都係當年靠電影 搖滾老母啲國語歌邊到有人識 ...
mc) 發表於 2021-1-26 13:18

但佢而家hit嗰首竟然係處處吻,唔係電影歌,真係好難理解點解會無端端hit咗
我都同意佢哋有拍電影係幫助好大,呢方面美祖又係輸蝕

咪多得抖陰咯,有人將八九十年代港星撈埋一碟做D咩港風cut嘅片,用呢首歌做BGM紅咗,之後系咁比人cover, ...
pv163 發表於 2021-1-29 15:24

原來如此!咁佢都幾好彩喎無端端多隻登台歌,仲係夕爺作品  

回樓上,美祖應該係sell天真/傻大姐個性,可惜真實年齡已4張,唔太適合了