返回列表 發帖
亂頒賽果真係有啲出奇不意,果然有啲亂頒feel

東京人壽!
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

挑戰到嘅係另有其人!
而RB仲要比Kay多個唱作金
wiki個表麻煩搵人改改佢 ...
ed8671ed 發表於 2021-2-6 23:48

勁呀,實至名歸

竟然係RB
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

點都好,既然制度出嚟嘅結果係噉,絕對尊重
PenguinMusic 發表於 2021-2-6 23:47

咁當然尊重賽果
純粹有啲意外佢贏咁多
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

亂頒賽果真係有啲出奇不意,果然有啲亂頒feel
bagfgfcde 發表於 2021-2-6 23:49

真係永遠估佢唔到,好似次次都有人燈中

而家噉睇Rb似乎已入冷門
PenguinMusic 發表於 2021-2-6 23:46

最後一個獎 so nervous!

以為係 JF

準備頒今晚最後一個獎 - 最歌 !!!!!
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

挑戰到嘅係另有其人!
ed8671ed 發表於 6/2/2021 23:48
幫緊你幫緊你幫緊你幫緊你

網安加油
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

咁當然尊重賽果
純粹有啲意外佢贏咁多
616.1314 發表於 2021-2-6 23:50
剩返嘅問題係,破唔破到共和榜紀錄呢
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

Serrini!
二〇二三年度全女班投票

準備頒今晚最後一個獎 - 最歌 !!!!!
cymusic 發表於 2021-2-6 23:50
集氣MAMI!!!

最歌激烈過上年
緊張!!
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

集氣CUNT!
DM多仔多到覆唔哂

美藍絲與私煙!

最歌激烈過上年
緊張!!
JasOh103 發表於 2021-2-6 23:51

Gin 兩首互鎅都入到五強 好叻女!
係咪 Gin粉們睇完我呢啲初選結果之後識玩咗
二〇二三年度全女班投票

希望私煙頒獎
DM多仔多到覆唔哂

美藍絲與私煙
bagfgfcde 發表於 2021-2-6 23:51
RIP
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

Support handsome guy

Gin Lee! Gin Lee!
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

Recap 謙樹林之爭 目前走勢
Jay Fung 8: 家謙 4 : Serrini 4
最後一個獎係一人之警、感覺汪明荃、地球人...

定係爆冷比私煙呢?

挑戰到嘅係另有其人!
ed8671ed 發表於 2021-2-6 23:48

印像中寫維基嗰個寫咗好多個謝安琪的紀錄
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

敢!!

CM會員共和榜頒獎禮2020

CM共和我最喜愛的歌曲 - 最後五強 [按投票編號排序]

美男子與香煙 - Gin Lee
網絡安全隱患 - Serrini
一人之境 - 林家謙
地球來的人 - 馮允謙
再度 - 謝安琪

Support handsome guy
jasonng 發表於 2021-2-6 23:52

支持
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

卒之又唔係JF又唔係Serrini又唔係家謙就好笑

Recap 謙樹林之爭 目前走勢
Jay Fung 8: 家謙 4 : Serrini 4
powerful 發表於 2021-2-6 23:53

頒之前一直以為 JF 同 Serrini 會係差唔多
估唔到 JF 會大比數拋離
二〇二三年度全女班投票

好緊張
雖然我投嗰首冇入到
Steven's Top 20 Collections Week 28
01  到時見 - 張蔓莎 feat. Lewsz
02  So Deep! - The Hertz
03  Not too close - Kayan9896

Gin Lee OP 咁都入到五強

點會唔係一人之境

卒之又唔係JF又唔係Serrini又唔係家謙就好笑
PenguinMusic 發表於 2021-2-6 23:53

Gin Lee 喺後台切緊榴槤
二〇二三年度全女班投票

Gchi 再度

明荃無謂再講
DM多仔多到覆唔哂

係咪 Gin粉們睇完我呢啲初選結果之後識玩咗 ...
616.1314 發表於 2021-2-6 23:52

越鎅越愛 越愛越鎅

藍絲之選:一人之警 / 美藍絲與私煙

Gin Lee 喺後台切緊榴槤
616.1314 發表於 2021-2-6 23:54
叫青口情何以堪

我反而幾鍾意 i ,雖然唔係咩天碟,但呢個時勢都係好有代表性
powerful 發表於 2021-2-6 23:48
可能我比較重視隻碟嘅概念行先,今次啲歌好似格硬要 match 個主題
同埋有啲單曲本身都嘅時候都覺得一般,麻麻地有 First Date 同 健兒,所以對呢隻無太大感覺

呢個五強vs叱咤五強

好緊張!!!
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

係咪 Gin粉們睇完我呢啲初選結果之後識玩咗 ...
616.1314 發表於 2021-2-6 23:52

我已經盡力咁總結大家既喜好 俾大家reference下投邊首有機啲
不過似乎 #team幸福門 既會員都係好硬頸
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

CM會員共和榜頒獎禮2020

CM 共和我最喜愛歌曲大獎
網絡安全隱患 - Serrini

作曲:Serrini / Yeung Tung
填詞:Serrini
編曲:Yeung Tung
監製:Serrini / Yeung Tung
主唱:Serrini
票數:28

可能我比較重視隻碟嘅概念行先,今次啲歌好似格硬要 match 個主題
同埋有啲單曲本身都嘅時候都覺得一般,麻 ...
chanchan0909 發表於 2021-2-6 23:54
論概念應該都係 The Album

好野mami

Mami!!!!!!!!
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

恭喜mami!

恭喜mami!!!實至名歸!!!
#冇投錯了

Hail Mami !!!

Mami!!!!!!!!!
Steven's Top 20 Collections Week 28
01  到時見 - 張蔓莎 feat. Lewsz
02  So Deep! - The Hertz
03  Not too close - Kayan9896