返回列表 發帖
繼續撐mami
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

Serrini
希望可以挽返個最歌

JF 有望挑戰 Kay 共和大滿貫紀錄

亂頒專輯同最喜愛歌曲應該比較難拎到
powerful 發表於 2021-2-6 23:43
睇個勢今屆聯頒專輯應該都係佢

JF BB唱到聲都沙啦
ka_sakura 發表於 2021-2-6 23:41
JF:幫我買多盒喉糖thx

估RB
JayantL 發表於 2021-2-6 23:46
而家噉睇Rb似乎已入冷門

JF 會唔會多咗少少...
616.1314 發表於 2021-2-6 23:46
點都好,既然制度出嚟嘅結果係噉,絕對尊重

反而想知往年頒得最快頒咗幾耐

Congrats Rb!!!

咁當然尊重賽果
純粹有啲意外佢贏咁多
616.1314 發表於 2021-2-6 23:50
剩返嘅問題係,破唔破到共和榜紀錄呢

準備頒今晚最後一個獎 - 最歌 !!!!!
cymusic 發表於 2021-2-6 23:50
集氣MAMI!!!

卒之又唔係JF又唔係Serrini又唔係家謙就好笑

Gin Lee 喺後台切緊榴槤
616.1314 發表於 2021-2-6 23:54
叫青口情何以堪

可能我比較重視隻碟嘅概念行先,今次啲歌好似格硬要 match 個主題
同埋有啲單曲本身都嘅時候都覺得一般,麻 ...
chanchan0909 發表於 2021-2-6 23:54
論概念應該都係 The Album

恭喜mami!!!實至名歸!!!
#冇投錯了

你係咪追到曬三隻  Kay 自己都話跟唔到啲劇情
chanchan0909 發表於 2021-2-6 23:58
實不相瞞,係

一年八獎應該破咗紀錄?見維基最高紀錄都係一年七獎

btw 28版
cymusic 發表於 2021-2-7 00:03
下年應該突破到三十版

2018 RubberBand 好似係9個獎
bagfgfcde 發表於 2021-2-7 00:03
係,無錯