返回列表 發帖
下年李幸倪應該會要求加入大馬專業評審團,方便種票
女金迦 9:0 白果煎 ...
on07111 發表於 2021-1-25 11:29

好造馬
Aga好似拎咗大約7至8票評審(自己友環球員工呀舒文呀),就由第五升上銅

反OT,希望ViuTV頒獎禮有公信力啲

專業評審制
一個小子 發表於 2021-1-25 10:07

Ginlee評審0%?班友要去睇下耳鼻喉科
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

李幸倪0%.jpg 睇幾多次都覺得好好笑
bagfgfcde 發表於 2021-1-25 11:09

證明班評審真係好唔專業

其實最緊要個show好睇就得
我估錯這個世界得到教訓

最好係抄韓國
digital streaming + album sales + voting
但其實啲獎頒唔頒都無咩所謂
最緊要表演好睇  ...
tree 發表於 2021-1-25 10:12

又咪鏡團贏
我估錯這個世界得到教訓

期待  希望可以有番個公平既頒獎禮
zan4023 發表於 2021-1-25 10:28

公平真係好難, 每人角度唔同, 我只希望有娛樂性同唔好太多豬肉獎.

女金迦 9:0 白果煎 ...
on07111 發表於 2021-1-25 11:29

加入CM評審團就得喇
咁多Gin粉

bagfgfcde 發表於 2021-1-25 11:09

女金迦 9:0 白果煎
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

會唔會用全民造星式評分

理性與任性之間 落淚又大笑之間
結局最後縱使終於輸給時間

到二月底,唔知edan計唔計新人
希望同金Jer、金Lo一齊包新人獎三甲
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

年度推介歌曲:愛情簽證申請
年度推介男歌手:姜濤
年度推介女歌手:林二汶
年度推介組合:RubberBand
年度推介新人:柳應廷
理性與任性之間 落淚又大笑之間
結局最後縱使終於輸給時間

期待  希望可以有番個公平既頒獎禮

花姐:用音樂評審制姜b點攞獎牙 不了
timc524 發表於 2021-1-25 10:08

都喺叱咤贏到啦 仲需要額外整個新頒獎禮再度認同嗎?
一喺雙軌
上榜嘅可以玩投票
另一邊係專業評審選最佳歌手
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

其實搞咁多豬肉頒獎典禮,真係有心推動樂壇嘅,齊心搞一個就夠。
前提係第一屆要俾老sea food攞完high過收手先。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

ViuTV春茗
再將我相信的如煙火般綻放

Ginlee評審0票

其實全民投票係幾好玩
有機會投到梁美芬女金
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

專業評審制
一個小子 發表於 2021-1-25 10:07

Gin Lee咁就冇咗銅獎。
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

強烈建議viu用音樂評審制
唔好玩金銀銅
投票呢d制度現行頒獎禮已有 viu旗下班仔又唔係無辦法揚威叱咤
真正 ...
liebe 發表於 2021-1-25 10:04

最好係抄韓國
digital streaming + album sales + voting
但其實啲獎頒唔頒都無咩所謂
最緊要表演好睇 做多啲cross-over啦

唔好玩金銀銅
投票呢d制度現行頒獎禮已有 viu旗下班仔又唔係無辦法揚威叱咤
真正 ...

花姐:用音樂評審制姜b點攞獎牙 不了

唔好玩金銀銅
真正 ...

專業評審制

支持全民投票
姜b封王
4拍4家族仍在熱映中
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

唔好玩金銀銅
真正公平公正嘅頒獎禮 洗怕吸唔到收視?!
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

4月祖兒foul完可以隔離,佢好得閒,支持東京人壽