返回列表 發帖
如果計榜分嘅話 (第十位1分,第一位10分)(2020 WK 22 - 2021 WK 4)
十大
幸福門 Gin Lee 60
Ignited Mirro ...
michael344 發表於 2021-1-25 13:00

希望會加埋上chill club做嘉賓次數+官方youtube啲live既views
咁就應該拉到大巧落嚟 坐銀望金
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

其實903都係林二汶 鏡碎 (mirror有十大+組合獎) 咁903係咪等於同tvb一樣?

俾佢地點都高質過tvb班垃圾好多 ...
JasOh103 發表於 2021-1-25 15:38

903同viu既分別應該係 903唔會年年都係鏡碎
但viu個頒奬禮如果大部分係viu觀眾投票 我驚年年都係mirror and the rest of it 同埋造星評判 part 2 3 4

903同viu既分別應該係 903唔會年年都係鏡碎
但viu個頒奬禮如果大部分係viu觀眾投票 我驚年年都係mirror a ...
kayzzz 發表於 2021-1-25 16:59

希望琪琪做造星評判之後贏埋viu女歌手最高殊榮等你唔好咁多gi gut
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

希望琪琪做造星評判之後贏埋viu女歌手最高殊榮等你唔好咁多gi gut
JasOh103 發表於 2021-1-25 19:43

琪琪今年番番出黎先好同我講

上年3月我話chill club要搞榜同頒獎典禮
好多人嚮度潑冷水
話會影響節目質素云云
又話有好多考慮

做乜家下唔見晒 唔再頂撞kenneth?
家下摷返係邊幾個至得

男歌手
金:JF
銀:Alfred
銅:家謙
銅:Thor

女歌手
銀:小巧
銅:Jace
Gin Lee 61 DQ
金:Aga
...
on07111 發表於 2021-1-25 13:43

Zpecial銀就更加好
228前希望派到一plug冠造下勢

希望VIUTV可以改同CM榜合作~
頒VIUCM男女歌手歌曲

希望VIUTV可以改同CM榜合作~
頒VIUCM男女歌手歌曲
kenny1102 發表於 2021-1-25 21:05

都ok wor 反正CM 同Viu上年都咁撐AK隻蝸牛 AK一定開心
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

都ok wor 反正CM 同Viu上年都咁撐AK隻蝸牛 AK一定開心
on07111 發表於 2021-1-25 21:09

支持viu送金獎比黑面AK
等佢上台表演走音蝸牛live比全港觀眾聽
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

希望Viu個show係學港台錄播,相信Viu一定唔會修音
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

美芬有去追偲會要頒個義氣大獎俾佢
mosesming 發表於 2021-1-25 14:27

千千都要義氣大獎

全尼係咪會做主持

全尼係咪會做主持
wchild 發表於 2021-1-25 22:07

然後旁白君做報上榜歌

希望ak再下一城, 始終都等左28年
在這畢生不滅 無極的狀態

花姐:用音樂評審制姜b點攞獎牙 不了
timc524 發表於 2021-1-25 10:08

學叱咤 分專業同觀眾投票兩個獎
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

最好係抄韓國
digital streaming + album sales + voting
但其實啲獎頒唔頒都無咩所謂
最緊要表演好睇  ...
tree 發表於 2021-1-25 10:12

Digital streaming 佢會參考moov 話哂都係pccw
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

希望ak再下一城, 始終都等左28年
losyes 發表於 2021-1-26 03:50

再下一城,食白果?

發覺AK係度越反越紅 同祖兒一樣咁勁!

on07111 發表於 2021-1-26 12:13

gxcrazy用心良苦, 喺cm一手捧紅ak
在這畢生不滅 無極的狀態

on07111 發表於 2021-1-26 12:13

我知

心紅同眼紅隊友嘛

再下一城,食白果?
gocrazy 發表於 2021-1-26 11:28

AK是花姐寵兒,三甲就一定有

AK是花姐寵兒,三甲就一定有
hkwilliamsiu 發表於 2021-1-26 16:43

黑幕花老母成日偏心契兄弟
唔公平

計榜分無咩意義
始終上榜時間好受冠軍歌歌手會唔會現場唱影響,如果會要就檔期

專業評審制
一個小子 發表於 2021-1-25 10:07

港台?

好想睇AK攞獎啊☺️