返回列表 發帖
CM已經俾gxcrazy訓練到無論咩post都要討論AK
losyes 發表於 2021-1-27 15:11

係樓上某啲煩膠走音AK粉
鍾意周圍R job,成日騎劫其他鏡仔嘅post

柳開live show又話要請契兄弟
登神拍大叔的愛又話契兄弟
宜家男排攞獎都要扯埋黑面AK

其實知唔知咁樣做好黑人憎,係都要搵存在感
有啲嘢唔係你嘅就唔係你㗎啦!
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

恭喜Bobby仔攞最佳男配角
唔知大叔的愛會唔會今年出到街
下年希望係登神攞最佳拍檔獎

又冇AK
風見志郎 發表於 2021-1-27 14:52

無佢好正常,啲演技好唔掂

我懷疑佢其實係AK粉
但扮hater幫AK攞多D人哋嘅關注

加油,我支持gxxxxxx繼續每句嘢,就算唔關事,都加走 ...
michael344 發表於 2021-1-27 15:27

其實身為一個偶像
比人嘅印象都係得啲負面嘢
走音、分化、黑面、自負等等標籤
而唔係靠實力同作品比大家認識
唔覺得咁樣有咩好值得開心

歎息橋、二月廿九一個獎都無,慘
Mirror崛起真係有辣有唔辣
一方面令好多人留意返香港樂壇,但另一方面都令 ...
sampras625 發表於 2021-1-27 15:54

不過最佳電視劇歌曲係鄭中基
my only one都好聽

睇返每個獎嘅票數都四五千,甚至過萬票
我諗未必淨係得鏡粉投
應該都有唔少觀眾幾鍾意MIRROR夠青春

二月廿九咁高質
真係應該要有獎
jasonng 發表於 2021-1-27 16:06

呢個我同意
229真心幾高質
唔應該一個獎都無
不過年頭播,年尾投票係會輸蝕小小

My Only One好聽,著地、神隊友都唔差,不過係我心目中同困局比仲差得遠
我唔係針對Mirror同鏡粉,只不 ...
sampras625 發表於 2021-1-27 16:20

睇見鏡仔幾乎掃曬啲獎
我都覺得有啲誇張,鏡仔真係越嚟越紅
仲未得閒睇連連同FB嘅留言,希望無咩人鬧

重點係演員陣容啫
試下調返轉係姜濤果咋人做二月廿九
睇下仲會唔會係男排掃晒啲獎?
一有任何電視節目投票 ...
kevin2011 發表於 2021-1-28 01:27

又唔可以講到咁絕對,否定曬鏡仔嘅努力
鏡仔人氣高,玩投票係有優勢
但都要本身佢哋有返咁上下本事先得

講真男排的確係幾好睇㗎
節奏快劇情又唔會老土
MIRROR青春得嚟演技又唔差,有驚喜
套戲幫鏡仔入屋咗好多

睇今次電視投票每個獎都一萬幾千票就知
唔淨係得鏡粉投,都有唔少路人觀眾喜歡佢哋

100%由投票斷定嘅結果好難做到「最佳」
雖然我好鍾意男排女將 但係最佳攝影真係攞唔起 二月廿九同歎息橋嘅 ...
哈嘿呵 發表於 2021-1-28 02:19

女配真係頒得最差
安安啲演技好尷尬
睇男排個陣最想skip嘅,就係魚安蟲啲老土三角戀

事實就係個投票好大程度比鏡粉玩爛左
本來今年viutv都幾多劇 咁二二九又拎下 歎息橋拎下
然後地產仔 暖男爸 ...
kevin2011 發表於 2021-1-28 02:58

雖然係鏡粉,但我自己都無全部投曬男排其他人控制唔到…

唔好爭啦今年可能係登神嘅大叔的愛掃獎呢,吹住先