返回列表 發帖

從何時變得不可能 - Andy is Typing...

單選投票, 共有 24 人參與投票
66.67% (16)
12.50% (3)
16.67% (4)
0.00% (0)
4.17% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
歌曲宣傳人員: ~love1314~

派台日期: 21/01/2021

作曲:Andy is Typing... / Esteban Pineiro
填詞:JKY @ Andy is Typing..
編曲:Andy is Typing... / Esteban Pineiro

一個人 隨便貪新鮮喜歡上一個人
是否一種必須品
寧願今世不愛人 也不想再多一處的傷痕
歷史書中被證實

和妳摩擦碰擊 逾越生死
結局最後也沒法避免分手戲
體溫已溶化了冰 留不住熱情
不願停

還記得東京旅行 抱不緊也找不到妳的眼神
沒心或是沒信任
從何時變得不可能 如果不相愛如何避免空等
流淚只因口不對心

和妳摩擦碰擊 逾越生死
結局最後也沒法避免分手戲
體溫已溶化了冰 留不住熱情
不願停

沒勇氣說再見 自我欺騙 再感覺不到心跳只有淚腺
太多太多我不知你不講往事 害怕你要分手我無力回天
最短的一篇詩 沒有浪漫終結 但你永遠也是我最愛的天使
遺憾的是 沒法修補的愛已變了歷史

沒勇氣說再見 唯有自我欺騙 再感覺不到心跳只有淚腺
太多太多我不知你不講往事 害怕你要分手我無力回天
最短的一篇詩 沒有浪漫終結 但你永遠也是我最愛的天使
遺憾的是 沒法修補的愛已變了歷史

一個人 隨便貪新鮮喜歡上一個人
恨自己放了真心

投五分保平安

喜歡上一個人

收錄大碟: 3:1

我嘅訴求係出實體碟

chorus啲假音好好J
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

kkbox冇
要去Youtube聽

chorus啲假音好好J
JayantL 發表於 2021-2-9 22:02

嗰句超勁 好懷疑live唱唔唱到

kkbox冇
要去Youtube聽
WZA111 發表於 2021-2-9 22:34

1k view都冇

kkbox冇
要去Youtube聽
WZA111 發表於 2021-2-9 22:34

近排覺得kkbox好廢
又冇TAOTAO又冇呢首好在我用開Apple Music
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

近排覺得kkbox好廢
又冇TAOTAO又冇呢首好在我用開Apple Music
JayantL 發表於 2021-2-10 01:55

有啲想轉了

嗰句超勁 好懷疑live唱唔唱到
bagfgfcde 發表於 2021-2-10 00:43

呢隊D歌好聽到暈

還記得東京旅行

大家都知要俾幾多分
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

有啲想轉了
WZA111 發表於 2021-2-10 02:24
啱啱轉ed
頂唔順要kkbox youtube music兩邊走

btw 5 fun for Andy is Typing...
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

啱啱轉ed
頂唔順要kkbox youtube music兩邊走

btw 5 fun for Andy is Typing...
cymusic 發表於 2021-2-16 20:09

但係kkbox有得抽純愛吸塵機喎

成日都聽到太多太多蘿蔔Gin你不講往事
好餓
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

真係好好聽囉呢首 再推下先
副歌好夭心夭肺
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

有實體碟:

之前聽呢首嘅studio version唔係特別鍾意
到琴晚睇完earup,覺得幾正,先至認真留意呢隊band

~巧mk既歌牙*
好聽 再推!

見好多榜主都有上呢首歌

點解得咁少人投票嘅
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

見好多榜主都有上呢首歌

點解得咁少人投票嘅
gocrazy 發表於 2021-3-13 17:26

因為不是主流歌曲,歌曲真的十分不錯,多啲入來聽下不同歌曲。

因為不是主流歌曲,歌曲真的十分不錯,多啲入來聽下不同歌曲。
hkwilliamsiu 發表於 2021-3-13 17:30

呢首聽落唔錯
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

又想聽翻首歌
真係幾好聽

BTW MV入面個男仔件衫好似好低胸