返回列表 發帖
好好聽呀
愛兒登

boy4dudes 發表於 2021-1-28 22:43

唔調音好聽好多啦

第4頁嚟了

兒登網軍暫時收工明天繼續
gocrazy 發表於 2021-1-29 01:25

有人加持係唔同d,遲d推Sweet Escape我有加持一下反OT Edan好紅,希望mirror遲d可以再紅d
我估錯這個世界得到教訓

有人加持係唔同d,遲d推Sweet Escape我有加持一下反OT Edan好紅,希望mirror遲d可以再紅d ...
mrshadowll 發表於 2021-1-29 06:49

不如加持埋都市lonely night吖 好聽㗎

不如加持埋都市lonely night吖 好聽㗎
kenneth 發表於 2021-1-29 06:53

一開始覺得好好聽之後覺得唱得唔好
我估錯這個世界得到教訓

宜家上到 trending#2
希望明早起身我安世一!
on07111 發表於 2021-1-29 01:05

敵不過天竺鼠

有人加持係唔同d,遲d推Sweet Escape我有加持一下反OT Edan好紅,希望mirror遲d可以再紅d ...
mrshadowll 發表於 2021-1-29 06:49

想推邊個post?到時我又去玩下
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

敵不過天竺鼠
michael344 發表於 2021-1-29 07:22

自問自己只不過第二更了解 沒理據爭取你這位置
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

gocrazy 發表於 2021-1-29 07:54

大叔的愛
我估錯這個世界得到教訓

一開始覺得好好聽之後覺得唱得唔好
mrshadowll 發表於 2021-1-29 07:02

佢哋從來都唱到咁
唔可以將個標準擺到對zpecial咁高㗎嘛

gocrazy 發表於 2021-1-29 07:54

都市lonely night

唔知係咪edward關係
我覺得首歌幾似難得一遇

砌低咗一人之境同俏郎君,上埋KKBOX本地日榜冠軍,好勁
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2021-1-29 10:32

KKBOX年度新人已booked
在這畢生不滅 無極的狀態

有冇咁多人睇天竺鼠

有冇咁多人睇天竺鼠
matthewyky 發表於 2021-1-29 11:19

冇睇過喎

fifty1205 發表於 2021-1-29 10:32

第一首solo就有呢個成績真係好驚喜

希望年底有新人獎

KKBOX年度新人已booked
losyes 發表於 2021-1-29 11:19

kkbox有無頒獎㗎?好似joox年度推介咁樣

Edan會否紅過姜濤?

另一邊廂E神同瓊姐發功推爆炸頭
MC幾時正式加入戰團
在這畢生不滅 無極的狀態

第一首solo就有呢個成績真係好驚喜

希望年底有新人獎
gocrazy 發表於 2021-1-29 11:24

之前5位成員solo派台嗰陣個勢都好似冇咁勁
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

fifty1205 發表於 2021-1-29 11:30

經歷完男排同叱咤洗禮

MC幾時正式加入戰團
losyes 發表於 2021-1-29 11:28

爆炸頭尋晚開IG LIVE 最多先得3X人睇
兒登係佢嘅100倍,冇得比LA

fifty1205 發表於 2021-1-29 11:30

edan拍咗幾個綜藝節目吸路人粉
再加埋年底有男排同叱咤
鏡仔宜家入屋咗好多越嚟越紅

唔知係咪edward關係
我覺得首歌幾似難得一遇
kwanie 發表於 2021-1-29 10:14

Edan 第一次 mirror concert 就係自彈自唱呢首

既然啲人咁中意聽 K 歌
希望隻歌可以 hit

MC幾時正式加入戰團

覺得爆炸頭首我不如好悶囉

MC幾時正式加入戰團
華納實會mark實生力軍金獎
應該就快出
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

無咩好彈啦 每個人路線唔同無得同Jer比架woh
首歌幾好 聽完會想再聽
加埋MV同彈琴bridge 成首Project好有心思

估唔到edan個勢咁勁,kkbox仲keep到第一
首歌其實幾好loop,個mv都拍得好好

有冇咁多人睇天竺鼠
matthewyky 發表於 2021-1-29 11:19

人群像羊群
我估錯這個世界得到教訓

一日左右 225k view :O

既然啲人咁中意聽 K 歌
希望隻歌可以 hit
jasonng 發表於 2021-1-29 11:37

可唔可以整一首好似春秋咁嘅k歌,嗰d唱得甩嘴走音兼無氣就算數啦
我估錯這個世界得到教訓

MC幾時正式加入戰團

我反而唔係好期待mc
我估錯這個世界得到教訓

我反而唔係好期待mc
mrshadowll 發表於 2021-1-29 12:29

佢應該同洪嘉豪差唔多

可唔可以整一首好似春秋咁嘅k歌,嗰d唱得甩嘴走音兼無氣就算數啦
mrshadowll 發表於 2021-1-29 12:27

即是吳林峰?

佢應該同洪嘉豪差唔多
michael344 發表於 2021-1-29 12:33

又唔係咁講,不過佢唱廣東歌真係同專業歌手仲有一大段距離
我估錯這個世界得到教訓

講返首歌
佢個唱腔幾特別
聲都好聽
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

即是吳林峰?
kenneth 發表於 2021-1-29 12:36

我話阿jude
我估錯這個世界得到教訓

講返首歌
佢個唱腔幾特別
聲都好聽
John 發表於 2021-1-29 12:36

喜歡安兒!!
我估錯這個世界得到教訓

C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

喜歡安兒!!
mrshadowll 發表於 2021-1-29 12:37

把聲有我咁靚
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

爵屎好勁
cymusic 發表於 2021-1-29 12:38

維基戰線!

講返首歌
佢個唱腔幾特別
聲都好聽

要空降鏡榜了

爵屎好勁
cymusic 發表於 2021-1-29 12:38

點解無歌曲簡介?

講返首歌
佢個唱腔幾特別
聲都好聽
呢首聽得出佢聲底唔差既
點都好聽過前年新人金果隻花鼠

mrshadowll 發表於 2021-1-29 12:27

春秋咁難 點 carry 呀
下 plug 整首茶想曲好啲

呢首聽得出佢聲底唔差既
cymusic 發表於 2021-1-29 12:40

把聲有我咁靚
John 發表於 2021-1-29 12:38

今個星期嘅鏡榜幾時出?
唔知edan同肥仔邊個贏呢

呢首聽得出佢聲底唔差既
cymusic 發表於 2021-1-29 12:40

特倫斯聲底咁好