返回列表 發帖
持久力都幾強...still trending no.1
希望過百萬有新野睇
on07111 發表於 2021-2-7 18:37
有新野睇都可能要等一排, 近期拍大叔應該會好忙.

MV正到癡線有hehe

不經不覺已經第7頁
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

不經不覺已經第7頁
gocrazy 發表於 7/2/2021 22:19

值得討論 分分鐘追到柳十幾頁

Mv 走女
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

好啦入嚟幫E先生推推po

聽呢首歌好似玩過山車咁
一開頭將期望降到最低後仍然覺得首歌flat到不得了
然後突然狂loop咗幾日
之後又好快厭

爵安真係要畀心機練吓把聲同擘大個口唱歌
如果唔係點有動力推到有jerdan合唱歌為止

懶音~~~~~~~好勁

出晒戲

推下post先
琴晚E先生嘅live唱得幾有感情

身邊D街客FD從來唔留意鏡仔都LOOP呢首

越聽越喜歡,希望兒登快些練好歌曲,給喜歡的歌迷多些驚喜。

第一次live不過不失, 幾有感情. 可惜個mic有問題, 好嘈好拆, 再一次證明條友係黑仔.

第一次live不過不失, 幾有感情. 可惜個mic有問題, 好嘈好拆, 再一次證明條友係黑仔.

...
boy4dudes 發表於 2021-2-9 15:49

第一次live 都好多評論,証明真的是熱播和多樂迷聽,die hard fans 就有讚無彈,好彩都有其他不錯的評論, 都是真心想兒登可以唱得再好一點.  他的live 都有點似早期坤gor閉上眼睛唱歌, 但他的確討好過早期坤gor 好多. 要彈主要是懶音和咬字不算太清, 但第一次 live 都收貨. 努力! 加油!

5分
K得黎我覺得個曲收尾幾好 即係呢句「怎麼敢談判」/「終生都圓滿」

但係我用耳機聽D聲有D萌, 好重echo 尤其後半部D琴聲, 唔知有冇人覺
另外D編曲都諗起李克勤, 格林童話就清脆好多

第一次live我覺得唔差
但技巧上要繼續努力

我想佢跟Gin Lee學唱歌, 順便請教下Gin係點學廣東話既, 同埋點樣同監製溝通並且去改善唱歌有懶音同咬字不清既問題.

之前聽電台話麻利係錄音室幫佢汁d咬字... 感覺好似無咩作用咁

好普通好普通
聽幾次都搵唔到亮點 還不如毒坤新人首原來xxxxx

同埋至少到出碟嗰陣 點都要重錄返光頭嗰句錯詞
起碼你自己都要尊重返自己隻歌 先有本錢去叫人聽你嘅音樂
就算陳奕迅咁大牌 都會因為一粒字而主動重錄苦瓜
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

惡搞版MV
一定要睇最後Edan出現, Jeffrey BB & Edan
Anson Lo有勁敵

Jeffery edan 究竟edan要同幾多人一對

惡搞版MV
一定要睇最後Edan出現, Jeffrey BB & Edan
Anson Lo有勁敵
...
boy4dudes 發表於 2021-2-10 20:37

牙煨我都鍾意不過當然都係登神世一

惡搞版MV
Anson Lo有勁敵
...
boy4dudes 發表於 2021-2-10 20:37

好似make sense過原版

咬字係少怪
不過整體幾好呀

For 一個新人算唔錯

張敬軒都好似好留意同好冧Edan

boy4dudes 發表於 2021-2-12 16:47

好似隻小學雞見個怪叔叔

boy4dudes 發表於 2021-2-12 16:47

張敬軒好提攜新人同後輩,寧願自己冇咁紅都要推新人
我估錯這個世界得到教訓

好似隻小學雞見個怪叔叔
michael344 發表於 2021-2-12 17:44
叔叔姨姨最後雙手摸自己個面好少女

mrshadowll 發表於 2021-2-12 18:15
特別係男新人, 樣子要OK的, 係hehe或者有hehe feel的, 舊愛有許廷鏗, 過氣有洪嘉豪, 新貴係Edan. 以前仲有邊幾個

叔叔姨姨最後雙手摸自己個面好少女

特別係男新人, 樣子要OK的, 係hehe或者有hehe feel的 ...
boy4dudes 發表於 2021-2-12 18:41

同期嘅有關智斌
我估錯這個世界得到教訓

兩星期過一百萬view...仲勁過林家謙個幾首歌同GL首 敢
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

同期嘅有關智斌
mrshadowll 發表於 2021-2-12 19:07
張敬軒好提攜新人後輩
mrshadowll 發表於 2021-2-12 18:15
想問下有邊幾位 Kenny係同輩

想問下有邊幾位  Kenny係同輩
boy4dudes 發表於 2021-2-12 20:34

林家謙
我估錯這個世界得到教訓

想問下有邊幾位  Kenny係同輩
boy4dudes 發表於 12/2/2021 20:34

當年投最男俾拍乳算唔算

估唔到軒仔真係咁留意睇MIRROR嘅嘢,唔係客氣講下囉

好鍾意鋼琴Solo個段 支持Edan!

安心等誰接管

原來係咁

安心等誰接管

原來係咁
chachacharlie 發表於 2021-2-16 16:12

安心選好了 不必再對比

你可以 安心去吧 安心去吧 安心去吧 安心去吧 不要害怕

大師詞窮?
在這畢生不滅 無極的狀態

安心選好了 不必再對比

你可以 安心去吧 安心去吧 安心去吧 安心去吧 不要害怕

大師詞窮? ...
losyes 發表於 2021-2-16 16:16

跟貼時事
安心出行!

有人唱左個日文版

有人唱左個日文版
boy4dudes 發表於 2021-2-16 21:52

唔掂....把聲好尖

第二段之前有段music break以為聽緊哥本哈根的另一個我
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

回復 339# boy4dudes

係咪拍大叔的愛多咗日本fans

我聽咗一排既感覺係:
頭3分鐘好聽,
但之後Edan把聲hold唔住,激昂唔到同flat
希望佢日後有進步
Harvard都不可教導

goldEN

回復 344# jasonng
唔知係咪先入為主...
個人覺得原唱好聽好多
在這畢生不滅 無極的狀態

更新Edan 派台走勢
903 17>3>8>10
Rthk 20>9>8
997 16>12>6

golden 版本唱得好似原版,而且好有hehe 感覺。

本身覺得Edan唱普通,但聽過咁多cover之後都覺得Edan最好聽

本身覺得Edan唱普通,但聽過咁多cover之後都覺得Edan最好聽
KITSTON 發表於 2021-3-1 19:59
唔知係咪先入為主

相信Edan在懶音呢一Part下過苦工 不過仍需努力
成首歌好平穩 係Solo彈琴果到係幾好睇既
希望下次會繼續努力啦

好多covers, 呢個好cute啊