返回列表 發帖
Dance version
fish3333 發表於 2021-2-17 20:16

dance version型到
live跳一定好正

高清版首唱
真係唱得好
lalaland 發表於 2021-2-16 11:43

《絕對發言》依類歌都好似幾o岩佢唱
曲風冧冧地但係又有beat同有得rap

polarbearbear 發表於 2021-2-18 20:22

登神甜到漏一定要合唱大叔的愛主題曲啊
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

polarbearbear 發表於 2021-2-18 20:22

同意呀 呢類輕快歌好啱佢唱
佢唱得好輕鬆自如,台風又好,小動作又得意

同意呀 呢類輕快歌好啱佢唱
佢唱得好輕鬆自如,台風又好,小動作又得意 ...
lalaland 發表於 2021-2-18 22:48

Sweet sweet歌聽得好開心

呢d live睇得好開心

香港西川貴教
-----------------
Because my fucking ego is bigger than usual
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

何桂藍(立場姐姐)被正式起訴前寫AL... - https://www.facebook.com/734277826/posts/10157446951527827/?d=n
勁長但係寫得好好
講香港是否需要跳唱歌手o個段值得深思

何桂藍(立場姐姐)被正式起訴前寫AL... -
勁長但係寫得好好
講香港是否需要跳唱歌手o個段值得深思 ...
polarbearbear 發表於 2021-2-28 21:43

Quote一小段:
//直到2021的叱吒和〈一所〉,才覺得,原來舞蹈中的「表演」與「表達」可以無縫融為一體;而舞,也只是其中一環。盧瀚霆表演中的一切一切,從四肢每一個關節,到軀幹,到喉頭發出的嗓音,到表情,到眼神,一切都渾然一體 —— 甚至連旋律與歌詞,都只是在那貫通全身的能量服務。//

希望立場姐姐黎緊都有機會睇到EGO live

何桂藍(立場姐姐)被正式起訴前寫AL... -
勁長但係寫得好好
講香港是否需要跳唱歌手o個段值得深思 ...
polarbearbear 發表於 2021-2-28 21:43

使唔使咁長?
其實想知中意al嘅多數係女仔呀可?

使唔使咁長?
其實想知中意al嘅多數係女仔呀可?
kenneth 發表於 2021-3-4 03:05

男排之後多左男fans
不過都係女為多

男排之後多左男fans
不過都係女為多
fish3333 發表於 2021-3-4 12:54

男fans都係欣賞佢跳舞?

kenneth 發表於 2021-3-4 12:56

係啊
佢跳舞好charm
我估錯這個世界得到教訓

係啊
佢跳舞好charm
mrshadowll 發表於 2021-3-4 13:34

Anson Lo 真係眾多成員中跳舞係最Charm的一位,好易令人留意到佢!

kenneth 發表於 2021-3-4 12:56
好難欣賞歌手跳舞 但佢真係罕見地 ok

要有視覺配合,
只係聽就還好啦
Harvard都不可教導

回復 112# kenneth

希望佢可以慢慢擴大男fanbase,多d街客欣賞佢
成為新一代跳唱小天王

回復  kenneth

成為新一代跳唱小天王 ...
polarbearbear 發表於 2021-3-5 02:47

明白 即係男嘅一般都唔會太厭惡佢

照計女跳舞都好好睇,男祗加多一點力度而已。

回復  kenneth

成為新一代跳唱小天王 ...
polarbearbear 發表於 2021-3-5 02:47

男性觀眾應該鍾意睇爆炸性啲嘅舞?!
身邊男仔fds都讚AL叱咤opening同EGO有型
睇一所懸命mv頂唔順對lace手襪(但我好鍾意)
同埋會覺得burnout隻sexy舞吸引女仔睇多啲

原來CM真係咁多都男會員

睇一所懸命mv頂唔順對lace手襪 ...
iwnlyg 發表於 2021-3-5 20:17

我覺得AL跳男舞女舞都carry得好好睇
跳力量爆炸嘅就好型
出道前佢教女仔舞又唔同感覺,好扭得好sexy

我覺得AL跳男舞女舞都carry得好好睇
跳力量爆炸嘅就好型
出道前佢教女仔舞又唔同感覺,好扭得好se ...
gocrazy 發表於 2021-3-5 20:29

但男仔未必鍾意睇另一個男仔扭?!!

睇一所懸命mv頂唔順對lace手襪 ...
iwnlyg 發表於 2021-3-5 20:17

都係
好彩AL剛柔都ok, 唔同舞風都handle到
以前成日覺得郭富城打後d跳唱歌手有浸7味
但係AL畀我感覺好前衛
e個都係鍾意睇佢o既原因

EGO 好聽

Anson 跳舞好睇,希望佢能夠成為新一代跳唱小天王

都係
好彩AL剛柔都ok, 唔同舞風都handle到
以前成日覺得郭富城打後d跳唱歌手有浸7味
但係AL畀我感覺好前 ...
polarbearbear 發表於 2021-3-6 04:11

舞台跳唱嘅佢真係最好睇

舞台跳唱嘅佢真係最好睇
fish3333 發表於 2021-3-7 12:55
跳唱嘅佢唔只好睇 仲好 J

但男仔未必鍾意睇另一個男仔扭?!!
iwnlyg 發表於 2021-3-5 20:38

我覺得可以跳一首兩首女仔舞搞下突破都好

但都係比較鍾意男仔跳有力量啲嘅舞

原來CM真係咁多都男會員
gocrazy 發表於 2021-3-5 20:27

CM好似八九成都係男仔

CM好似八九成都係男仔 ...
Pure. 發表於 2021-3-7 14:03

uncle周圍都係
點樣先可以吸引多啲女仔嚟玩

uncle周圍都係
點樣先可以吸引多啲女仔嚟玩
gocrazy 發表於 2021-3-7 14:14

神徒係女仔

照計女跳舞都好好睇,男祗加多一點力度而已。
hkwilliamsiu 發表於 2021-3-5 09:09

加大力度好嗎
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

跳唱嘅佢唔只好睇 仲好 J
chachacharlie 發表於 2021-3-7 13:18

不能同意更多
跳舞要跳得好睇唔難,但係跳到畀人覺得好J就唔係個個得
AL跳唱就係有e種神奇魅力
個感覺仲係幾universal, 男女都會覺得吸引

CM好似八九成都係男仔 ...
Pure. 發表於 2021-3-7 14:03

如果跳女仔舞,佢要拿掐下點樣好有型咁跳,唔好扭得太犀利(可能會趕走街客)
不過都對佢有信心,希望佢可以將跳唱帶返去mass market

神徒係女仔
sexykaren 發表於 2021-3-7 15:59

都應該有男神徒ge...

如果跳女仔舞,佢要拿掐下點樣好有型咁跳,唔好扭得太犀利(可能會趕走街客)
不過都對佢有信心,希望佢 ...
polarbearbear 發表於 2021-3-8 04:07

//希望佢可以將跳唱帶返去mass market//
來自我創大時代

更加希望EGO 4台都有好成績
呢首值

//希望佢可以將跳唱帶返去mass market//
來自我創大時代

更加希望EGO 4台都有好成績
呢首值 ...
fish3333 發表於 2021-3-8 10:50

認同!<EGO>真係值得有好成績

電台聽到多 唔係好熟啲歌詞但就覺得幾襟聽,幾洗腦
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

不能同意更多
跳舞要跳得好睇唔難,但係跳到畀人覺得好J就唔係個個得
AL跳唱就係有e種神奇魅力  ...
polarbearbear 發表於 2021-3-8 04:00
要搵個跳舞好睇又好 J 嘅男仔真係唔易

kevin2011 發表於 2021-3-8 16:27
出左咁多首歌 無可否認哩首算係比較好

Break down!
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

希望EGO未洗落榜住

希望EGO未洗落榜住
fish3333 發表於 2021-3-10 23:41

暫時好唔樂觀
D quota畀晒fatboy同edan...?
希望可以留榜la

kevin2011 發表於 2021-3-8 16:27

local快歌黎講好高質

要搵個跳舞好睇又好 J 嘅男仔真係唔易
chachacharlie 發表於 2021-3-8 18:18

除左跳舞正, 覺得佢把聲都幾襟聽同埋愈聽愈有辨識度

暫時好唔樂觀
D quota畀晒fatboy同edan...?
希望可以留榜la
polarbearbear 發表於 2021-3-11 05:42

希望留榜+1
我就是我!

回復 142# polarbearbear

希望留榜+++

希望留榜啦

希望電台可以播多啲 youtube mv又食view

睇怕要落榜
睇佢玩EGO relay dance 緩衝下
https://www.instagram.com/tv/CMR1Y7sAKhq/?igshid=1t7qeqa6isv3q

ego加油