返回列表 發帖
5首solo最掂呢首!!

高清版首唱
真係唱得好

Dance version
fish3333 發表於 2021-2-17 20:16

Anson Lo跳舞無得輸,型到爆
快D上Chill Club啦

Chill club個景重要有好多個框 根本唔夠位
希望快d有live跳唱表演 dance version 好正! ...
hkaddoil 發表於 2021-2-18 13:23

但係而家Chill Club班歌手轉咗喺台下唱歌 空間大好多

《絕對發言》依類歌都好似幾o岩佢唱
曲風冧冧地但係又有beat同有得rap
polarbearbear 發表於 2021-2-18 20:22

同意呀 呢類輕快歌好啱佢唱
佢唱得好輕鬆自如,台風又好,小動作又得意

仲諗住有些徵機會RE
點知柳要出歌了

EGO同神隊友串流成績應該差唔多
都係大進步黎
利申淨係留意kkbox
fish3333 發表於 2021-3-16 16:41

神隊友成績好好多, kkbox joox moov都上過晒周榜top10, kkbox即時榜都長期top5, 仲上過新歌周榜第1
不過神隊友有男排加持,成績比較好係正常

EGO係快歌, kkbox即時榜大部份時間top10, 上過新歌周榜第3, 已經係AL跳唱歌當中最佳成績

好好睇
唔知係冠軍定係純表演
polarbearbear 發表於 2021-3-21 23:21

live版依然跳得好有力
dance break完都上到高音

呢段break唔洗唱所以跳盡?跳完飆高音幾癲
其他位又唱又跳應該會收啲?好期待
btw,段brea ...
iwnlyg 發表於 2021-3-23 11:55

儲氣跳舞太可愛,所以佢都揀左呢下做封面圖
好想快D睇到full performance

9>9>...?
fish3333 發表於 2021-3-24 09:52

會唔會仲衰過角落生物呀EGO至少上三甲啦

聽日金撈金JER開LIVE
唔知會唔會跳唱EGO呢
https://www.facebook.com/vitavit ... 8/5619974371349606/

真係維他live第一次跳埋舞
今日好sharp,更加期待cc live!
polarbearbear 發表於 2021-3-26 04:26

跳埋舞真係無得輸

咁高質暫時一台冠都冇 為咗谷新人被犧牲好可惜
hlyyy 發表於 2021-3-27 19:45

連港台都上唔到三甲,跌到落16位