返回列表 發帖

Phoebus好識做,氹師姐開心

慧嫻啲歌出咗去邊架球記
hv8638 發表於 2021-2-13 16:29

寶麗金Polygram

其實gimmick-wise Gin Lee+Mike+Pixel make sense d, Gin Lee做過全民造星judge, Mike同pixel做過全民造星 ...
boy4dudes 發表於 2021-2-13 20:40

其實 Adrian Fu 已經完左約離開左球記了

#teamkary 成員
Eason
Kelly
Alex Fung
Gigi
憶蓮
張學友
陳慧嫻
盧冠廷
Eric Kwok ...
josey 發表於 2021-2-13 13:23

Eason 已經有自己公司Easmusic
張學友係上華
陳慧嫻係Polygram
只係佢地3位歌手唱片的發行約仲係球記

堅姐入環球好似係 Eric Kwok 穿針引線
唔關舒老闆事喇
同埋舒老闆好欣賞 Gin 喇
嗰陣有睇 FoA + 狂出 IG P ...
616.1314 發表於 2021-2-13 14:45
其實以前舒老闆幫Gin編/監過幾首BMA正歌架 (Falling、GT、十年如當日、今天終於一人回家、我不是你的觀賞魚、我說), 反而入左球記後因為某一個人種原因無得再單獨合作真係好可惜
希望Gin遲d轉唱片公司有機會再同舒老闆合作啦.

其實 Adrian Fu 已經完約離開球記了
森姆@結論 發表於 2021-2-13 21:37
當年都幾鐘意佢首飛天雙性戀者Flying bi靈魂獨舞, 又一個一碟bye bye, so sad.

really?
on07111 發表於 2021-2-13 20:41

Yan Ting 要除咗衫先正
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

唔講都唔知 可惜

616.1314 發表於 2021-2-13 22:38

你好曳曳。。。

慧嫻啲歌出咗去邊架球記
hv8638 發表於 2021-2-13 16:29

同問,又話錄好咗新碟,仲係全新歌嚟
同埋好想睇一次慧嫻嘅紅館
二〇二三年度全女班投票

really?
on07111 發表於 2021-2-13 20:41

你po呢張相有咩問題?型仔過marco不只一點
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

同問,又話錄好咗新碟,仲係全新歌嚟
同埋好想睇一次慧嫻嘅紅館  ...
616.1314 發表於 2021-2-13 23:05

幾時話錄好咗新碟?
佢只係話錄好左3首新歌姐
佢唱片公司係PolyGram寶麗金
14年同16年都有開紅館喎!
當時你太細過定唔得閒所以冇入塲睇呀?

唔係講笑
可能佢真係要剝衫
先有人聽佢唱歌
球記真係完全唔識捧人,特別係男歌手

Marco 咁L樣衰, 點解可以出到道=.=
Kyle_ 發表於 2021-2-13 20:47

咁都可以捧,無語(仲樣衰個Mike)
唔通佢唱歌唱到學友Eason既level ?
捧都捧Yan Ting先啦,唔止外形好仲識唱作
球記又一次揼錢落海落d唔值得捧既人身上
真係冇眼睇

你po呢張相有咩問題?型仔過marco不只一點
SugarFree 發表於 2021-2-13 23:09

因為印像中yanting都比cm人話過唔夠靚仔。估唔到都上埋神位

姐姐呢個post留言數量同查看人數都多過妹妹AGA了
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

幾時話錄好咗新碟?
佢只係話錄好左3首新歌姐
佢唱片公司係PolyGram寶麗金
14年同16年都有開紅館喎!
當 ...
森姆@結論 發表於 2021-2-13 23:38

oh 原來得三首
一直以為係錄好咗一隻碟
我知道 14 同 16 有開啊
不過嗰陣唔係好接受到佢個新唱腔
所以無入場
宜家開始接受到
二〇二三年度全女班投票

姐姐呢個post留言數量同查看人數都多過妹妹AGA了
on07111 發表於 2021-2-14 00:02

邊個紅啲 呼之欲出
@環球唱片 睇唔睇到?
二〇二三年度全女班投票

邊個紅啲 呼之欲出
@環球唱片 睇唔睇到?
616.1314 發表於 2021-2-14 00:08

無錯 多得 jace 陳凱詠 九碗飯 呢個post先咁多人睇

邊個紅啲 呼之欲出

著紅衫果D都好醜
FIGHT for 陳柏宇

已分哂黨派了

因為印像中yanting都比cm人話過唔夠靚仔。估唔到都上埋神位

姐姐呢個post留言數量同查看人數都 ...

咪住先, 點解係妹妹先???明明AGA先係環球一姐

thomas199028 發表於 2021-2-14 00:47

無錯 aga係環球一姐
Gin 係環球姐姐(女傭別稱)

多得Macro先咁多人傾
美男子好紅

thomas199028 發表於 2021-2-14 00:47

明明AGA入環球先 又攞女金先

已分哂黨派了

大公司有條件 真係巴閉
無賀年嗰啲係嚮冷宮?

唔係講笑
可能佢真係要剝衫
先有人聽佢唱歌
球記真係完全唔識捧人,特別係男歌手 ...
森姆@結論 發表於 2021-2-13 23:40

唔係已經剝過呢咩?定係要除埋褲?
在這畢生不滅 無極的狀態

回復 60# 616.1314

而家淨係日日變賣啲舊碟,連casette都出埋,真係吹脹

因為用年齡計
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

無錯 aga係環球一姐
Gin 係環球姐姐(女傭別稱)
josey 發表於 2021-2-14 01:05

Where is 一姐詠
明明呢組係TeamJACE

Marco個樣真係唔得
Team gin都咁話
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

losyes 發表於 2021-2-14 02:47

慘,原來已經剝過
都冇咩人知道佢存在
更莫講話有好多人聽過佢唱歌

慘,原來已經剝過
都冇咩人知道佢存在
森姆@結論 發表於 2021-2-14 12:23

明明第一主打有霏姐加持
點知之後霉到
某程度上球記霉星仲慘過蛋記霉星
蛋記仲起碼有歌出 有豬肉獎拎下
球記真係完全投閒置散啲霉星
二〇二三年度全女班投票

一眼望落標題度,以為P1X3L要係疫情後開紅館,嚇死我
我就是我!

Phoebus好識做,氹師姐開心
Nathan 發表於 2021-2-13 20:52

發覺teamgin嗰班都好重撈味
睇一姐詠出show訪問真係唔知係中國城定大富豪出身

叫佢曬燈曬黑啲先啦
一無P圖又白又發水麵包咁

支持GIN 支持JACE

姐姐呢個post留言數量同查看人數都 ...

靚唔靚不嬲係各花入各眼,美廷最近變咗扎辮男,多咗份才氣
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

堅?
當年m 記播flying by 播到癲左
好懷念
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

二〇二三年度全女班投票

Gin Lee 話兩年內結婚
616.1314 發表於 2021-2-16 00:30

我寧願啲人戥我唔抵,有人在乎重要過獎項。

我寧願啲人戥我唔抵,有人在乎重要過獎項。
WZA111 發表於 2021-2-16 00:52

串賓妹得到獎項但無人認同
二〇二三年度全女班投票

姐係Gin仲有2年博殺 工作計畫去到2022年紅館
但唔知2022仲有無疫情同政治動盪,開唔開得成都係問題 希望佢順利。。

佢真係有拍緊拖?  係真就好,最終事業都都唔及家庭重要。。

//

記者:你露咗出黎
片中果果畫面亦露出事業線

Harvard都不可教導

「環球大師姐」Gin Lee(李幸倪)孖男子組合P1X3L三名成員Phoebus、George及Marco及Jace(陳凱詠)迎牛年。因疫情關係,首年未能返馬來西亞和家人圑聚的Gin Lee,只能靠視象食圑年及拜年,提到留港有富貴男友陪不愁寂莫時,即發自內心的冧笑,又連講7次「係好朋友啫」,被取笑已真情流露時,她緊張到講錯話:「我紅都面晒,交唔到戲呀。」再欲拉開話題:「我新碟第二版,顏色唔同咗。」

剖白心底話
她多番強調工作很重要,但問到何時嫁人?她終於肯剖白心底話:「近排成日都諗離開屋企都11年,我好掛住爸爸、媽媽,佢哋又開始老,希望呢2年做到最好,試唔同嘅嘢,之後可能會Take a Break,你明啦,但完全唔做唔知啦。(嫁人後返馬來西亞?)未知,(都要問吓男友意見?)我覺得兩邊(走)都有可能。(男友畀你好大自由度?)冇乜人可以控制到我喎。」又指男友和父母關係良好,直言:「我所有嘅朋友都係爸爸、媽媽嘅朋友同屋企人。」因此她未來已定下大計,因2年時間好短,所以要跑快一點,現已籌備下張碟。
講到雖然表現好,可惜獎項上卻差強人意?她自言沒有難受感受,不過最大感覺是:「身邊人、網民激動過我,着緊過我,覺得幾安慰同開心,呢樣嘢對我更加重要。我寧願啲人戥我唔抵,有人在乎重要過獎項。」談及Phoebus及George表示喜歡她,她說:「開心公司有小鮮肉,我覺得佢哋好得意、好怕醜,我鍾意怕醜嘅男仔,希望有合作機會,我嚟緊都有跳舞作品。」

Jace對於Marco話很冧她,她說:「受寵若『驚』,我哋第1次見,佢好Cute、好羞澀咁,搞到我本嚟唔醜都好怕醜。(佢唔肯同你表白?)表白又唔好,佢鍾意聽歌啫。(佢話鍾意你個人)咁都…開心嘅。(接受佢追求?)咁又唔好,辦公室唔好有戀情,佢太細個,立即令我太老成。」

P1X3L希望新一年能得外界認同:「鬧我哋外,都知我哋有好嘅一面。」問公司最愛哪位師兄師姐?George和Phoebus說:「鍾意Gin Lee師姐,鍾意佢啲歌同好靚女。」Marco就話偏愛Jace:「聽《隔離》呢首歌就開始鍾意佢,好開心同佢一間公司,其實貼錢打工都諗得過,影幅相都好開心。」

原來
Marco鍾意Jace
Geroge同Pheobus鍾意Gin
Harvard都不可教導

傳媒朋友有無影到過Gin既男朋友?
祖祖2000年代都俾傳媒傳過佢有個隱形男友

即管睇下叱咤會唔會轉性呢兩年內俾返個女金佢
不過好姊妹拎左女金都無乜人討論
又好似拎唔拎都無所謂
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

losyes 發表於 2021-2-14 02:47

佢剝嘅印象好深刻

慘,原來已經剝過
都冇咩人知道佢存在
森姆@結論 發表於 2021-2-14 12:23

但愛與罪真心個個都識唱咁滯

明明yan ting 就係靚仔
做乜要同marco 相提並論
【This is MC】澳門見

[quote]叫佢曬燈曬黑啲先啦
一無P圖又白又發水麵包咁

有黑過,健身代言果期
【This is MC】澳門見

傳媒朋友有無影到過Gin既男朋友?
祖祖2000年代都俾傳媒傳過佢有個隱形男友 ...
kayzzz 發表於 2021-2-16 02:13

呢個好似影過相嘅
最愛林家謙❤️