返回列表 發帖
環球玩不和玩左四年,今年終於轉人改為 女金迦 battle 一姐詠
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

gin 有咩資格同aga 一齊出現丫
一個小子 發表於 2021-2-13 12:25

一姐為何要跟你對分

我諗舒老闆應該好後悔幫堅姐監製一加一,間接促成左堅姐入環球打壓AGA

反OT:美不如其實應該過黎呢邊。一睇就知AGA個邊係型男美女高貴文青路線,呢邊係騎呢八怪坐埋一枱路線,特別堅姐個大笑look真係好嚇人

本身仲以為Marco係MV髮型問題 ... 其實成個造星有排人啦 why him?
tre e 發表於 2021-2-13 13:59

三子參加《造星》之後,相隔一年才正式出道,他們解釋因疫情有一定影響,George說:「其實我同Phoebus係完咗《造星II》之後,拍咗綜藝節目,之後公司有比資源我哋培訓, 一齊上做戲堂,唱歌跳舞公司都有安排,之後就 定咗個《大海男兒》。」至於Marco坦承是後 期再加入,「係拍《大海男兒》前兩個月先至 join,嗰時問我想唔想同佢地合作,男團係我 自己(G:FF)係!哈哈!」對於KLAU放棄加 入,他們全不知情, George解釋:「我哋係透 過報導出嚟先知,公司唔會同你講諗住人選係 點。」

環球三大一姐 馬拉妹 賓妹 泰妹,主打東南亞系。
幾時簽埋鄭融?
黃家正 發表於 2021-2-13 19:29

仲有陳家欣,咁就星馬泰菲印五國佳麗

用超齡隱世歌手yan ting換走marco成隊顏值即刻升返上去
SugarFree 發表於 2021-2-13 16:21

really?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你po呢張相有咩問題?型仔過marco不只一點
SugarFree 發表於 2021-2-13 23:09

因為印像中yanting都比cm人話過唔夠靚仔。估唔到都上埋神位

姐姐呢個post留言數量同查看人數都多過妹妹AGA了

咪住先, 點解係妹妹先???明明AGA先係環球一姐
thomas199028 發表於 2021-2-14 00:47

因為用年齡計

無錯 aga係環球一姐
Gin 係環球姐姐(女傭別稱)
josey 發表於 2021-2-14 01:05

Where is 一姐詠
明明呢組係TeamJACE