返回列表 發帖
tvb破冰正好向viutv報復

仲有幾多篇呢D新聞出緊黎
未完成 發表於 2021-2-21 16:05

tvb咁多新聞咁多關注,花姐要諗諗計

你覺得花姐會驚咩,你覺得鏡粉消費力好低咩
mrshadowll 發表於 2021-2-21 16:36

mirror出過幾多張碟?一張solo碟都無有咩消費力可言?

睇新聞曾志偉好似係要ban星夢,其實tvb要平衡唱片公司之間利益,根本唔應該有自家唱片公司,一唔係星夢做 ...
阿mark 發表於 2021-2-22 08:26

呼吸有害5台冠

劇歌要派台就全部台派

呢首算唔算個別例子?我覺得呼吸有害點解會咁hit既原因,
應該因為呢個武肺同埋前年既反送中既tg放題!
...
RichieLau22 發表於 2021-2-22 15:15

因星夢好多劇歌係無派台,只上tvb榜,有d零上榜仲有歌曲獎
所以我才說劇歌要派台就4台都要派哂先有資格上榜同拎獎

2010年前基本上無乜劇歌派台

我一直以為係劇出左先hit
RichieLau22 發表於 2021-2-22 15:45

係hit完後俾汪明荃欽點做劇歌,令更多人認識

肥佬點會唔嬲鏗鏗?睇上次Alfred話因錢銀瓜葛而出走之後肥佬受訪啲答覆幾有骨 始終佢會覺得鏗鏗係 ...
178756 發表於 2021-2-23 00:38

肥佬擺明被炒,聲夢傳奇推出係肥佬主意,擺明想繼續做星夢,點知上年年尾突然被炒,唯有扮自願離職開新公司

睇下viutv維持到幾耐
一陣4月頒獎禮腰斬就好笑

HK01係咪想搞事
sigmasigma 發表於 2021-2-24 16:44

中間有貴氣果件係咪迦姐屋企的工人姐姐?

泳兒應該機會細過aga gin以前成績好好似係因為六嬸鐘意佢

反而 林欣彤 鄭欣宜 可能會多左cctvb 既job
欣 ...
pkl 發表於 2021-2-24 17:25

勁歌由星夢春茗變成環球春茗
三姐由hana,jinny,kayee變成aga,gin,jace

好奀
阿mark 發表於 2021-2-24 18:50

但一哥由pakho,hubert變成Alan,eason

飛虎3主題曲
LoveMirkay520 發表於 2021-2-24 19:52

至尊歌confirmed

唔好呀
sigmasigma 發表於 2021-2-24 19:53

唱十月初五的月光2022主題曲?

講明係HK01, 眼裡只有兩位港女 (雖然有個係西班牙mixed)
boy4dudes 發表於 2021-2-24 20:06

另一個極似泰妹

東張西望只訪問星夢旗下 PH Jinny Venus JW
哈嗱慘被無視
太平公主快出來講下哈嗱如今被燉左去邊 ...
Our_Souvenir 發表於 2021-2-24 19:58

哈嗱被打入陰宮

老爺上場
做新抱點都要撐下場嘎
Our_Souvenir 發表於 2021-2-24 20:35

venus表演新人拎最女,挑戰jw

Mag話想玩tvb頒獎禮
PangChiYeung 發表於 2021-2-24 20:43

gin lee講到出口話想拍劇,gin lee演溏心風暴做細契俾aga大契大大力摑廿巴就perfect

個主持幾時會喺靈堂出現到時等我都去問下佢相同嘅問題先
SugarFree 發表於 2021-2-24 21:02

主持唔訪問hana係咪被封殺?

其實Jace先似宮女然後升上妃子既戲碼
以前Jace只係普通環球員工經常訪問Gin同Aga
呢個時侯Gin ...
Nathan 發表於 2021-2-24 20:09

jace似魏英洛
aga係皇后

gin係嫻妃?

其實睇完你呢句諗咗好耐
到底有乜根據?
kenneth 發表於 2021-2-25 02:36

你睇唔到我串緊果件垃圾?垃圾又要串tvb但死都要去睇tvb留意tvb
曾志偉影響力不下於古天樂,激死垃圾都似