返回列表 發帖
集氣開得成 327應該係有心攞返黎嘅檔期 不過eman講過唔會再唱at17嘅歌
近幾個星期日 佢都有喺ig/fb開live 尋晚一個人合唱因為愛情 好正

唔知會唔會有佢啲A組愛將驚喜現身
JasOh103 發表於 2021-2-22 20:54

我都覺得可能會有A組嘅人會現身
不過yoyo好大機會會去做嘉賓

其實想知Sony有乜用 ig/fb連個post都冇完全無宣傳
不過睇張poster 經理人公司都係寫二汶自己間 整件事好似唔關Sony事咁

今晚二汶唱左<下一位前度>好正

一場得千六張會唔會太少

姐係將紅館個場變
快劍俠 發表於 2021-3-8 15:51

其實係唔俾坐咁多人定係點

市道真係麻麻 不過都好 俾d真係想睇嘅觀眾睇

賣晒飛 祈求順順利利

听晚會唔會係RB 最女+最組
不過yoyo係咪唔會做嘉賓

姜B一上台全場high到
見到BenBen現場 好開心

CM百大選三首solo埋尾 愛
快 ...
JasOh103 發表於 2021-3-27 23:27

二汶狀態點
見到台下好多a team嘅人
希望聽晚嘉賓會有驚喜

睇返d片 姜B出場真係全場轟動 合唱最歌又幾好聽
Ben  Ben跳舞真係冇得頂 不過唱歌就差d  睇佢复留言 尾場佢都繼續做嘉賓
睇怕冇乜機會聽到銀髮白紅館live

RB仲綵排緊 都冇乜機會做嘉賓 期待下今晚嘉賓

係咪光頭唔嚟就唔洗唱法式甜品
kwanie 發表於 2021-3-28 23:19

喂呀
唱左<你有自己一套> 算係咁啦
不過以為yoyo點都會做一場嘉賓 點知都係冇 幾時有得聽<銀髮白>紅館live

儲左近廿年嘢 一次過爆晒出黎 好勁
幾開心今次二汶嘅show都算好反應 又有好多圈內好友黎撐場 第一次紅館 算係咁
Congratulations

真係好心個場放多啲位出嚟

不過今時今日重開到紅館算係咁
Frankiekiekie 發表於 2021-3-29 18:11

今日先宣佈放寬入座率至75%
Poor 二汶

睇訪問先知 原來一峰已經返左香港 隔離緊
點解唔早d返 做下嘉賓 好耐冇見過佢地兩兄妹一齊企喺台上唱歌