返回列表 發帖
雖然無乜人討論,但賣得多過二汶好多
Garfield 發表於 2021-3-31 18:32

咁二汶得兩場,二汶加一場我諗都賣得晒
Btw 覺得佢地再加推應該會賣唔晒 lol

第一次睇BAND既紅館,係咪唔會跳舞,又無乜舞台設計? 

雖然無乜人討論,但賣得多過二汶好多

偷跑咗而家有得賣加位喎
又無返

加飛

---

主辦機構意晴(香港)有限公司決定加推《RubberBand Ciao 2021》4月3日至6日場次,合共5 500張 ...
KLY 發表於 2021-3-31 17:08

唔知賣唔賣得曬呢

加飛

---

主辦機構意晴(香港)有限公司決定加推《RubberBand Ciao 2021》4月3日至6日場次,合共5 500張門票。

加推門票將於4月1日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售。是次加推門票將不會安排於售票處售票,顧客可同時透過以下途徑購票:

城市售票網網頁:www.urbtix.hk
流動應用程式My URBTIX(Android 及 iPhone版)
信用卡電話購票:2111 5999(每日上午10時至晚上8時,包括公眾假期)

每人每次限購最多8張門票。

如有查詢,請致電3892 1333與主辦機構聯絡。

果然物以罕為貴, 而家加場既銷情冇想像中咁好
Kyle_ 發表於 2021-3-25 21:01

加場輕鬆買到~

6號好正 good show!

果然物以罕為貴, 而家加場既銷情冇想像中咁好

原來RB唔係真係咁紅

good show!

又加場

好奇點解唔係加weekend
Lewis 發表於 2021-3-19 16:13

um...好似有5日紅日 公眾假期
陳蕾食咗喉糖未?

好奇點解唔係加weekend

變咗唔係尾場
Week53
1. 陳宗澤 - 滴滴金 2. 陳蕾/岑寧兒 - 言之無物 3. 林家謙 - 記得 4. 雷同二友 - 讓時間變慢 5. 馮允謙 - Me and the Moon

同鏡撞埋一齊
SAMMI 三米

恭喜加場 4場紅館加油

最後加開4月6

之前實在太多朋友話買唔到飛,經過主辦單位嘅同事兩日嚟頻頻撲撲同埋大家嘅大力集氣,我哋正式宣布,加開 4月6日一場!!!!!

真係最後加場喇,門票將於3月25日(下星期四)早上10時正式開售。
嗱嗱嗱,知你哋想問乜㗎吓!係咪想問點解加場25號先賣飛?
今次堅係臨急臨忙話加就加㗎,俾啲時間我哋,幫緊你幫緊你。

6號,加6號吖唔該!

#6號加6號 #加場定加長

Ciao,是Goodbye,也是Hello。
RubberBand Ciao音樂會,
從聚到散,從散到聚,
約定你,再見,然後再見。

RubberBand Ciao 2021
演出日期:2021年4月3-6日(星期六、日、一及二)
地點:紅磡香港體育館
票價:$780 / $580 / $380
音樂會門票於3月25日早上10時開始於城市售票網公開發售

購票熱線:2111 5999
網上購票:www.urbtix.hk
節目查詢:3892 1333
(是次演唱會不設售票處售票)

#rubberband #rubberbandhk #rflat #ciao #RubberBandCiao2021 #紅磡香港體育館 #sunnyideahk #KKBOX #KKTIX

有兩張 4/4 580 想換另外一場
「微笑之中 接受還未有 答案。」

3 4 兩場 $780 都無晒連位

尾場$380得返少量

回復 51# Lewis

係呀~好暢順!!
SAMMI 三米

個網好順LOL 睇黎唔係真係咁多人買

主辦機構意晴(香港)有限公司經與康樂及文化事務署商議後決定,《RubberBand Ciao 2021》將不會安排於售票處售票,只設網上、流動應用程式及信用卡電話訂購。

售票詳情如下:
《RubberBand Ciao 2021》
香港體育館(紅館)
3-5/4/2021
$780, $580, $380

共3場,約7,500張門票於3月17日(星期三)上午10時起於城市售票網公開發售。

顧客可同時透過以下途徑購票:

●    城市售票網網頁:www.urbtix.hk
●    流動應用程式My URBTIX(Android 及 iPhone版)
●    信用卡電話購票:2111 5999(每日上午10時至晚上8時,包括公眾假期)

每人每次限購最多8張門票。

(售票首天購買此節目的門票時,當使用同一信用卡的累計購票數量在任何一次交易中已達上述的每次購票上限,該信用卡於當天即不能再用於購買此節目任何場次的門票。)

除城市售票網和香港體育館的渠道外,主辦機構僅會透過以下指定平台公布所有最新的演唱會訊息:

乜霏都買唔到 希望Rb買到啦
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

睇嚟而家氣氛咁好美麗嬅都可以搏下睇下秒唔秒殺喎
kwanie 發表於 2021-3-12 15:24

有啲難度
陳蕾食咗喉糖未?

//今次「Ciao」演唱會以「散聚」為主題,宣傳文案一出,有網民在連登討論區發帖猜測演出是「告別騷」,直指 ...
uraniumrocks 發表於 2021-3-13 00:20

雖然澄清過唔係拆夥 但係睇得出阿偉同大佬正真係諗過要走特別係大佬正

//今次「Ciao」演唱會以「散聚」為主題,宣傳文案一出,有網民在連登討論區發帖猜測演出是「告別騷」,直指阿正要移民離隊。訪問間談起去留,6 號和泥鯭表明暫無去意,阿偉顯得掙扎,而阿正對所有答問都保持緘默。

6 號主動提到阿正的功勞——當大家圍繞「散」和「聚」構思演唱會時,「阿正好好,提出一個意大利文「Ciao」,好似好瀟灑說聲再見,但原來同時可以有『Hello』的意味。」聽到名字被提起,阿正眼尾瞟了下 6 號,繼續盤手、不作聲。//

https://www.thestandnews.com/cul ... 絕境的香港人/

都幾唔對路...

LOL完全Miss咗今日賣飛

加4月3號,應該無優先訂霏,下周三直接公售

kwanie 發表於 2021-3-12 15:24

今年目前開得concert既好似都有D微妙既共通點:

林二汶, Serrini, RubberBand, 鄭中基

遲下應該要到周爸同小明補返
唔想去了
唔想用哥個安心偷食APP
Lewis 發表於 2021-3-12 17:21

應該可以填form吧

唔想去了
唔想用哥個安心偷食APP

我買錯咗, 有兩張,有人有興趣要嗎
Area Yellow Gate 76, Row 11, Seat No. 90
Area Yellow Gate 76, Row 14, Seat No. 93
bopomofo

唔係掛 連rb都要拆...
Lewis 發表於 2021-2-23 13:28

過氣啦

我10點入到去
已經㩒唔到!

優先訂購全數售罄,3月17號(下星期三)urbtix公售

荃力支持6號
mosesming 發表於 2021-3-12 10:50

荃力支持加多場4月6號

人生好難
以前睇都未試過會買唔到

荃力支持6號
mosesming 發表於 2021-3-12 10:50

做咩唔支持埋肥媽

荃力支持6號
DM多仔多到覆唔哂

買到 4/4 紅閘 Row 10
大家呢
HeithWong 發表於 2021-3-12 10:24

5/4 黃閘 Row 31 ($380霏)

大家呢
HeithWong 發表於 2021-3-12 10:24

藍閘row4
成班垃圾打手俾人BAM極都仲有面死出黎柒

大家呢

Load 咗transaction in progress 嗰頁5分鐘
好不安
HeithWong 發表於 2021-3-12 10:05

好在呢頁只係LOAD左一陣

Load 咗transaction in progress 嗰頁5分鐘
好不安

好彩Load咗5分鐘真係買到(前日都係要等但無咁耐)

There's no ticket available

好不安

same

買到了

準時入去撲到3張

好不安