返回列表 發帖
順利開完四場 恭喜RB

見黃偉文repost某張相話可以做live出碟封面
難得希望方丈今次可以成功施壓
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

前大半Part聽到我耳朵流產 音響好差

由《練習說再見》先開始聽得舒服啲

難得希望方丈今次可以成功施壓  ...
JayantL 發表於 2021-4-6 23:51

方丈好似淨係填過 挾持 一首咁大把
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

好彩encore 唔多歌姐
第二場觀眾表示心理平衡

好彩encore 唔多歌姐
第二場觀眾表示心理平衡
Lewis 發表於 2021-4-7 00:16

第四晚encore=第二+三晚
DM多仔多到覆唔哂

第一+二晚觀眾表示最愛夏令時間
很想同六號回到初夏的夜裡
DM多仔多到覆唔哂

第一+二晚觀眾表示最愛夏令時間
很想同六號回到初夏的夜裡
mosesming 發表於 2021-4-7 00:24

係咪想跟明荃重回那天暑假

第四晚encore=第二+三晚
mosesming 發表於 2021-4-7 00:18

第一晚觀眾表示好想聽 SLS 同 Easy

但第一晚有特權聽健兒+田鼠論壇 (之後都cut咗)
兩首我個人都鍾意
(利申: 睇咗頭尾)

咁多日有到場支持既有...
許廷鏗、卓韻芝、梁釗峰、陳健安、田蕊妮、方力申、Mr.成員Tom、陳詠燊、胡子彤、
Sammy@Kolor、盧巧音、方皓玟、曾俊華、Serrini、曹星如、伍家謙、蘇永康、黃偉文、謝茜嘉、當奴、曾俊華、黃偉文、樂隊野佬、何韻詩、桌球手吳安儀、ViuTV 魯庭暉、林奕匡、黃妍、陳輝虹、黃丹儀、袁富華、駱振偉、DearJane Tim

仲有冇漏?? 估唔到大灣區刀甲都睇
其他果堆都幾正常
以前金牌果堆都冇咩見影

難得希望方丈今次可以成功施壓  ...
JayantL 發表於 2021-4-6 23:51

見到好多cam man哥哥係咁拍觀眾
唔知會唔會出碟

許廷鏗、卓韻芝、梁釗峰、陳健安、田蕊妮、方力申、Mr.成員Tom、陳詠燊、胡子彤、 ...
hissorhk 發表於 2021-4-7 00:47

Jace Yoyo JayFung
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

-Prince- 發表於 2021-4-7 00:31

同六號回到那天暑假is ok
明荃留番中樂show先
DM多仔多到覆唔哂

-Prince- 發表於 2021-4-7 00:31

係咪想聽中樂版?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

Jace Yoyo JayFung
JasOh103 發表於 2021-4-7 00:54

反而二汶好似冇去
其實開show前 有ff過二汶做嘉賓 同6號合唱下超友誼

反而二汶好似冇去
其實開show前 有ff過二汶做嘉賓 同6號合唱下超友誼 ...
小伙子. 發表於 2021-4-7 02:17

嘉賓環節好似唔啱flow???
陳蕾食咗喉糖未?

嘉賓環節好似唔啱flow???
stephybest 發表於 2021-4-7 07:57

好滿意無嘉賓嘅安排, 直情係唔啱mood

許廷鏗、卓韻芝、梁釗峰、陳健安、田蕊妮、方力申、Mr.成員Tom、陳詠燊、胡子彤、 ...

柯煒林ig有post睇尾場

尾場氣氛都超好,我覺得個rundown好順,以為點解仲未唱Ciao原來擺左最尾,make sense晒,
而且6號唱到最尾喊好感動
想聽健兒...第一場就好啦

另外其實想聽飛天, Tears同埋瞬間看地球~
挾持嗰個爆位睇到我好沉重

四晚show最R頭可能係頭場點解會有健兒+田鼠但之後冇
係咪RB頭場唱完發覺大家冇反應
DM多仔多到覆唔哂

柯煒林ig有post睇尾場

尾場氣氛都超好,我覺得個rundown好順,以為點解仲未唱Ciao原來擺左最尾,make s ...
Riverfish 發表於 2021-4-7 12:02

睜開眼嗰幾首連住 直頭係毛骨悚然…
陳蕾食咗喉糖未?

仲有一大堆903DJ
「微笑之中 接受還未有 答案。」