返回列表 發帖
點解唔收錄埋南昌街王子,八首歌可以扮大碟
fifty1205 發表於 2021-2-26 16:47
已經有白只同顏卓靈一對情侶做bonus tracks, 唔駛要fi阻頭阻勢
Kenny出碟, 近幾日"媒體曝出白只顏卓靈兩人分手的消息", 好巧合
https://zh-hant.hotbak.net/key/%E7%99%BD%E5%8F%AA%E9%A1%8F%E5%8D%93%E9%9D%88%E5%88%86%E6%89%8B%E5%85%A7%E5%B9%95%E5%85%A9%E4%BA%BA%E5%9B%A0%E7%82%BA%E6%84%9F%E6%83%85%E4%B8%8D%E5%92%8C%E8%A2%AB%E6%9B%9D%E5%88%86.html
不過這條消息並沒有得到他們兩人的證實,看來兩人的關係應該還算平穩,大概快到了結婚的階段了吧。

《犯罪現場》唔係上咗映十世咩?
old news喎
JayantL 發表於 2021-2-26 18:43

係old news啊, 所以用".............", 奇怪search"白只顏卓靈"online, first news item is 6 days ago — 白只顏卓靈分手了嗎?
失望隱形人唔係翻唱Hins.

隻碟可能係佢條仔公司出
mrshadowll 發表於 2021-2-26 18:36

其實隻碟名似係暗示邊一點?
1.Like you said, 隻碟可能係Hins公司出 ("新"公司, 新歲月) or 2.Kenny has moved on from Hins (新bf Edwin, 新歲月)

你唔比係come out嘅新歲月
mrshadowll 發表於 2021-2-26 19:56
係就正啦 上一個勇敢come out嘅男歌手好似係Zelos Wong. 香港實在太多hehe男歌手躲在衣櫃

呢隻EP個封面係佢所有專輯中最優雅最有藝術美感嘅, 不過我都係唔會買

Zelos出道前已經come out左,唔算喎
BTW 斌斌好靚仔
Thomas 發表於 2021-2-27 09:54
唔計Zelos, 上一個應該係出道左十幾年嘅小肥啦. 可能真係要等多十幾年先有下一個香港男歌手出櫃
Maybe Anson Lo in 2035

回復  Serendipity
而且寰亞可以keep住個個都有碟出
阿mark 發表於 2021-3-1 17:21
希望Joyce今年年尾前出到啦, 等左好耐. 前幾年d歌出唔到碟好可惜

邊2條
sexykaren 發表於 2021-3-12 15:30
應該係講緊 Twins