返回列表 發帖
Steven's Top 20 Collections Week 10
本週冠軍歌:
/ I look around for all the things I’ve lost
But no ...
steven 發表於 2021-3-1 21:28

時光倒流一句話/是但求其愛/惡夢經/開燈熄燈/midsommar/Lay On My Shoulder/Lay On My Shoulder(2)/我在流 ...
Yan 發表於 2021-3-2 12:17

The Hertz好勁!已經兩個榜空降三甲!

MC’s Secret Playlist 2021 Week 9 (28/02/2021 - 06/03/2021)

冠軍歌巡禮:
WK 1-13: 見或不見 / 陰陽 ...
CMH 發表於 2021-3-2 23:46

係唔係新歌太難聽所以re冠?

QUAN's CHART 2021

冠軍歌 Lay On My Shoulder / 惡夢經 / 幽靈! 幽靈! (Lost in Translation) /
Lay On My Shoulder / 三生一吻 / 我在流浮山滴眼水.jpg / Little Darling / Second To None / 集合吧!地球保衛隊 / 從何時變得不可能

WEEK 10

從何時變得不可能 - Andy is Typing...

一個人 隨便貪新鮮喜歡上一個人
恨自己放了真心

RKLWSONGSINGERTREND
0103從何時變得不可能Andy is Typing…06>02>03>01
02NE那陣時不知道my little airport02
0306時間的囚犯林奕匡09>06>03
04NE千世書The Hertz04
05NEFind YouModern Children05
06NESorrowfulWHIZZ06
0701集合吧!地球保衛隊C AllStar03>04>04>01>07
0804暗戀家石山街09>05>03>04>08
0909CityPopAGA09>09
1008開錯燈Gin Lee08>10

XX 02 Second To None - Liliong 01>02
XX 05 喜歡上一個人 - Yellow! 10>05
XX 07 E先生連環不幸事件 - 呂爵安 10>08>07
XX 10 所有遺失的東西 (Noting is Lost mix) - 詠兒 / per se 10

每週推介
慢遊世界 - ManHanD

眼看世界有咁壞 過百樣醜態
有怪莫怪 我唔快 愛慢遊世界

支持 09>10
bagfgfcde 發表於 2021-3-4 22:46

但係睇番最高上榜位置 我都係 #teamgingin

希望你迷途知返
bagfgfcde 發表於 2021-3-4 23:33

係唔係想帶我返 #別人的家

帶你返 我的家 啦
bagfgfcde 發表於 2021-3-4 23:43

好狼 你係唔係只係貪新鮮喜歡上一個人

漫遊世界 我有聽過
當年都幾鍾意
jasonng 發表於 2021-3-4 23:51

當年仲特登到香港宣傳 可惜而家休團了
唔係佢哋 可能我都唔會咁留意廣東歌

Long's Music Picks 2021 WEEK 10

2021 冠軍歌:

Week 01 - 13 : Summer Day Is Gone / 開燈。熄燈( ...
WZA111 發表於 2021-3-5 00:47

個個都Top3上榜 覺得自己係偽粉

my LOVE my FAV
Week 09 : 27/02/2021 - 05/03/2021 |  |

#1   10,000ft.  
Performer: Kiri T | Compose ...
josey 發表於 2021-3-5 09:00

Third Eye係唔係淫歌

CC Music Collection 2021 WEEK #10

my little airport 繼年多後再推出新歌 成品《那陣時不知道》可說是意 ...
chachacharlie 發表於 2021-3-5 10:00

冠軍同歌曲推介都好高質

係咪有 _ 暗示
bagfgfcde 發表於 2021-3-5 10:56

你今年係咪想爭埋最淫會員完成大滿貫
睇怕我今年都係食白果了

你上個禮拜好似話留咗三甲俾佢!
WZA111 發表於 2021-3-5 10:58

金毛匡落榜前俾一個季軍位佢

我係幫緊你手爭
不過你今年都冇髮力
咁唔 #爭氣 食白果都好合理
bagfgfcde 發表於 2021-3-5 11:10

因為我今年 #很忙
冇辦法好好享受 #小日子
高唱 #我好得閒

假hertz fan 真匡fan
WZA111 發表於 2021-3-5 11:14

黑毛匡以前成績好勁 2014年得過男金+至尊歌

AWY Music Picks 2021 Week 10
2021 #10 千世書 - The Hertz
作曲:Herman@The Hertz
填詞:Him Hui@The He ...
ka_sakura 發表於 2021-3-5 23:05

睇黎我CM第一Hertz粉同中粉嘅地位不保了...