返回列表 發帖
Long's Music Picks 2021 WEEK 10

2021 冠軍歌:

Week 01 - 13 : Summer Day Is Gone / 開燈。熄燈( ...
WZA111 發表於 2021-3-5 00:47

Gin Lee is robbed!

Kelv's 摯愛十大 2021 Week 10

多喝水 - 鄭融 第6首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌手        
01        10        09        多喝水 - 鄭融        
02        02        02        兩種人 - 何嘉莉       
03        ne        01        CityPop - AGA        
04        ne        01        @princejoyce - 鄭欣宜        
05        03        04        遲了悔改 - 周殷廷        
06        ne        01        天光前 - 黃妍        
07        ne        01        人生隨想曲 - J.Arie        
08        04        04        我不如 - 曾比特        
09        05        03        開錯燈 - Gin Lee        
10        09        08        哥本哈根的另一個我 - 薛凱琪        

誰人走了…                                
01        所有遺失的東西 - 泳兒 02>05>08>08>08>06>06>01
06        EGO - 盧瀚霆 06
07        Lady Killa - Fatboy 07
08        E先生 連環不幸事件 - 呂爵安 08

本年度冠軍歌
第1季:為食熊貓 | 我心中尚未崩壞的部分 | 不能放手 | 如果能幸福 | 背伴 | 窮小子 | 小康 | 低級趣味 | 所有遺失的東西 | 多喝水

希望誰人走了只會出現一周
我迦好勁

上周678慘到呢 ...
on07111 發表於 2021-3-5 22:40

最衰都係環球青口霸榜  要反了

得翻一個男人
EDIT: 睇錯咗 原來有兩個
WZA111 發表於 2021-3-5 23:02

罰你Re返幸兒

頭像好靚 睇到我心花怒放
JasOh103 發表於 2021-3-5 23:09

非常同意 得閒望多兩眼 人都開心啲

終於有榜用幸倪嘅歌做落榜 TAG
同青口 SEE YOU NEXT TIME 抗衡
616.1314 發表於 2021-3-5 23:18

係俾你啟發 俾返個credit你
相信如果你仲有整榜應該都會咁做 支持幸兒

上年幸兒大豐收
今年要嚴翻啲
WZA111 發表於 2021-3-5 23:06

咁唯有寄望幸兒繼續發力 等你心服口服咁冠!

轉咗頭像?我仲係見到蘭B only
616.1314 發表於 2021-3-5 23:26

呢張都好靚!不過既然女金已經轉咗手 頭像都要改朝換代啦

我都有啲懷念仲有整榜嘅日子
616.1314 發表於 2021-3-5 23:27

你咁得閒爭發帖女金都唔整返榜

邊個女金
係咪實至名歸嗰個港台女金
616.1314 發表於 2021-3-5 23:29

未見到咩真係?
好叻 就喺嗰位實至名歸嘅Kelv's 摯愛十大2020女金

依然係蘭B
616.1314 發表於 2021-3-5 23:37

因為你未喺Browser history度del走啲快取圖片啫

Oh 見到了 好靚女嘅 Gin
616.1314 發表於 2021-3-5 23:41

你睇啱人了 終於
我見到呀。。係女金同HANA
on07111 發表於 2021-3-5 23:38

你認錯人了 多齒症點影到咁靚

點解我browser唔幫我cache
bagfgfcde 發表於 2021-3-5 23:52

個browser好錫你 等你見到啲靚野

連你都串阿菊
616.1314 發表於 2021-3-5 23:52

講事實啫 喜歡菊兒都係咁話