返回列表 發帖
係viu 都聽到hana
一個小子 發表於 2021-3-3 16:12

死老豆樣好適合亮相深宵靈異節目
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

啲新聞話佢哋歡迎對方歌手上自己個台喎家陣
kenneth 發表於 2021-3-3 16:07

係viu 都聽到hana

睇機制 依然唔係普遍樂迷想要嘅模式
呢個模式似會益自己人較多 過兩年好難唔星夢化 ...
liebe 發表於 2021-3-3 15:59

啲新聞話佢哋歡迎對方歌手上自己個台喎家陣

睇機制 依然唔係普遍樂迷想要嘅模式
呢個模式似會益自己人較多 過兩年好難唔星夢化
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

煎原本自己走左去頭排正中間, 但係俾Viu TV PR叫佢讓返個位俾魯生, 最後企得仲側過妹妹, 偷雞唔成蝕渣米  ...
losyes 發表於 2021-3-3 12:41
唔夠未來港女(暫時仍然係港男)零鏗醒目, 一開始企近中間但係唔係正中間, 無俾人叫走; 煎死蠢一開始企正中間俾PR叫佢讓位, 尷尷尬尬, 唔識做厚面皮叫二汶同妹妹tun過去俾個位佢企, 做人始終唔夠霸氣. 幾個港女繼續贏馬來妹

淨係希望謙B可以爭得贏唱作人
其他都唔敢抱太大期望

原來蘭B無去。。

煎原本自己走左去頭排正中間, 但係俾Viu TV PR叫佢讓返個位俾魯生, 最後企得仲側過妹妹, 偷雞唔成蝕渣米  ...

笑死 煎煎做左viu台長
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

我哋係第一代參與始祖
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

笑死 佢真係以為自己係一姐
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

ginlee企一排中間,一姐確定
lmml4 發表於 2021-3-3 12:20

38:50 煎原本自己走左去頭排正中間, 但係俾Viu TV PR叫佢讓返個位俾魯生, 最後企得仲側過妹妹, 偷雞唔成蝕渣米

在這畢生不滅 無極的狀態

ginlee企一排中間,一姐確定

0鏗著長裙,距離出櫃係咪又近一步了
乾一罐冰汽水

柳兒好可愛

支持兩代天王填海姜B正面交鋒爭唱作天王

十大
男歌手 都算

咩你覺得姜有能力拎得起唱作人喱個獎
如果我係姜fans就只會投十大,男歌手俾姜,唱作 ...
michael344 發表於 2021-3-3 11:07

契仔粉咪眼紅啦,總之尊重民意
係fans投票,各憑本事
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

你呢個契仔粉隔離post黑完姜B套餐
又過嚟踩姜仔攞獎
唔通契仔攞獎就好有天理啊? ...
gocrazy 發表於 2021-3-3 10:59

十大
男歌手 都算

咩你覺得姜有能力拎得起唱作人喱個獎
如果我係姜fans就只會投十大,男歌手俾姜,唱作人就投其他人

同埋Mirror咁樣霸獎
咪同tbb 一樣,對mirror viutv 形象完全沒有正面幫助

姜濤拎唱作人獎
就真係冇天理啦

Btw 金堅好肥
michael344 發表於 2021-3-3 10:15

你呢個契仔粉隔離post黑完姜B套餐
又過嚟踩姜仔攞獎
唔通契仔攞獎就好有天理啊?
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

計錯數,姜應該係會5個獎:
十大團歌
十大solo
年度歌曲
年度男歌手
年度唱作人
(無幕後填詞人獎因為無得公眾投票)

鍾意的請用行動投票,盡力做可做的,唔好後悔同事後問點解。餘下的交給民意,尊重共業的決定。
(又,其實可摸耳少啲頒獎禮,已經三月喇。只希望快啲過去,畀音樂人可以平靜去創作~)

唔好成日話一定係姜攞,聽歌既人肯花時間去投票就得啦

姜濤拎唱作人獎
就真係冇天理啦

Btw 金堅好肥

未頒已經預視結果
姜B餐已經穩奪四獎

我肯定謙B最後輸4:0
DM多仔多到覆唔哂

姜b不如修修個頭 長到插眼

一定輸。。。

家謙好勁!

題外話:
家謙條褲係唔岩身定係style?
自己或見街上人地著到條褲好「巢」就唔順眼,但有時見到明星都係咁。

香港金曲獎!!家謙好厲害

肥鏗又脹脹地, 同美肥企埋一齊都顯得肥就係好肥
FIGHT for 陳柏宇

中間嗰位男歌手係咪啱啱訓醒

支持林家謙

希望我軒會出席
我估錯這個世界得到教訓