返回列表 發帖

[Apr/2021] SERRINI “I’M FINE, THX.” LIVE 2021

日期|2021.4.10 - 11 (六-日)
時間|20:15
地點|旺角麥花臣場館
票價|
「總理及總理夫人二人套票」 HKD $28,000 * 一套兩張,可獲得總理彩帶及場內頒授支票儀式
「極罕VVIP 鑽石區」HKD $1,080 *超限量發售,包VVIP福利活動
「閃耀碎鑽區」HKD $780
「能量水晶區」HKD $580

8/3 10AM 優先訂購
KKBOX白金會員 | 樹妮妮Patreon會員

10/3 10AM 公開發售
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

呢條女一張飛=14場早早or瘦瘦紅館貴飛
真 囂 張 !
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

支持

全場座位,因場館防疫距離規定,購買兩張門票以上之座位中間會隔空,不會連坐(例如購買4張將會作2+2座位安排)

VVIP福利活動包括:保證座位於前面行數、開場前跟梁總理互動及神秘環節,詳細福利安排將會以電郵另行通知成功購買門票之觀眾

Mami:
唔好因為想睇show而買唔該! 唔要街客唔該!覺得貴第時可以買Blu-ray同埋睇人地d IG stories 唔洗買!唔該曬 賣唔曬㗎,唔洗驚!唔好隨便買! 買唔到唔好分手!
搖滾區的神經病ig

好識搵錢
Gin Lee Fans Club Group: https://t.me/myginlee
幸倪群組: https://t.me/ginleefans

條囡珍系巧mk
她都一走了之 你會否哭訴後找我做靠倚

28000呢個價位真係好正

28000呢個價位真係好正
JasOh103 發表於 2021-3-5 20:00

想知有無人會買

VVIP福利活動 包唔包括俾Mami鞭打
Long's Music Picks Week 15 :D
因講了出來 | 10,000 ft. | 千世書

兩萬八係乜情況=.=

兩萬八勁過宇宙槳
汪明荃高分 家燕傻人低分
菊英羅文不會恨 恨有紫昕
汪明荃高等 顯得康華低等
潔靈祝佢好運 做家英最淫

全城撲飛
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. E先生連環不幸事件 2. 煙花紀 3. 時間的囚犯

3人點算

鑽石女歌手
47. Bring Him Home
2021Week16 黃力臻  -  都市爬行
2020Summary

票價好癲

兩萬八咪仲勁過祖祖

poster好特別

想講設計呢張 Poster 嗰個人真係好 talented
二〇二〇年度全女班音樂流行榜頒獎典禮 賽果
歌曲 東京人壽 / 唱片 Dear Secret / 歌手 謝安琪

肥野又坤水
當我望向這一扇門 背後還想等到什麼

肥野又坤水
cathay1996 發表於 2021-3-6 06:09

錢已袋 理得你死!

希望我荃第時開演唱會唔好賣咁貴
家英的堅持 明荃在何處
家英的天使 被少秋挾持

mosesming 發表於 2021-3-6 14:04

荃荃受歡迎
可以開好多場
所以每場可以賣平少少
Serrini 就係太暗
所以只可以賣貴啲去維本
歌曲 東京人壽 / 唱片 Dear Secret / 歌手 謝安琪

條女好識搵錢

mosesming 發表於 2021-3-6 14:04

荃荃演唱會=CM會員團聚活動

希望有一場包曬全個紅館俾CM明荃之友

荃荃演唱會=CM會員團聚活動

希望有一場包曬全個紅館俾CM明荃之友 ...
WZA111 發表於 2021-3-6 20:55

CM 明荃之友其實得小貓三四隻

有 28000

唔知有幾多cm會員會買$28,000同$1080價位既麥花臣音樂會飛

唔知有幾多cm會員會買$28,000同$1080價位既麥花臣音樂會飛
kayzzz 發表於 2021-3-6 23:25

你實買得起啦 8字頭

你實買得起啦 8字頭
JasOh103 發表於 2021-3-7 00:32

你無買 the album and the rest of it 同 the album and the end of it
係咪就係為咗 Serrini

你無買 the album and the rest of it 同 the album and the end of it
係咪就係為咗 Serrini  ...
616.1314 發表於 2021-3-7 01:08

為咗反對麥小氣

係咪就係為咗 Serrini  ...
616.1314 發表於 2021-3-7 01:08

$28000可以買到幾多set the album parts 123

$28000可以買到幾多set the album parts 123
kayzzz 發表於 2021-3-7 01:22

多到可以用嚟揼死麥小氣了

kayzzz 發表於 2021-3-7 01:22

Part 1 $280, Part 2 $399, Part 3 $599
28000 / 1278 = 21.9

又話演唱會前出碟?
難同行又怪誰 對永恆有疑慮 無情煙花都不屑紀念
無份的愛侶 快樂自然自己付賬

加開11號日場

SERRINI “I’M FINE, THX.” LIVE 2021  
#條女太勁 緊急加開11/4 3:00PM一場

宣布開演唱會之後,反應實在太太太太太熱烈
所以Mami決定破天荒「未開賣,先加場」
今次將會加開4月11日3PM下晝場,
三場嘅飛會喺聽日10AM畀白金會員(付費會員)優先訂購,想見條女記得較定鬧鐘準時撲飛

聽朝上KKTIX優先訂購:
https://kklivehk.kktix.cc/events/serrini2021
聽埋預習歌單:https://kkbox.fm/i4SVal

#條女好紅 #開三場真係好壞
#願我們的青春都配有浪漫和音樂 Serrini
------------------
8/3 10AM 優先訂購 KKBOX白金會員 |
10/3 10AM 公開發售

《SERRINI “I’M FINE, THX.” LIVE 2021》
日期/時間|2021.4.10 - 11 (六-日) 20:15
         |2021.4.11 (日) 15:00
地點|旺角麥花臣場館
票價| $28,000 / $1,080 / $780 / $580
門票詳情請參考購票網頁

加開11號日場

SERRINI “I’M FINE, THX.” LIVE 2021  
#條女太勁 緊急加開11/4 3:00PM一場

宣布開演唱 ...
KLY 發表於 2021-3-7 13:09

似gin lee加場

好勁 未開賣就加場
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. E先生連環不幸事件 2. 煙花紀 3. 時間的囚犯

一日開兩場會唔會好攰

睇floor plan $28000係咪多過一套 究竟邊個會買

好勁 未開賣就加場
帥小寶` 發表於 2021-3-7 18:03

一定係因為張 Poster 太靚
所以吸引到好多人想買

睇floor plan $28000係咪多過一套 究竟邊個會買
hkaddoil 發表於 2021-3-7 21:45

想俾Mami記得又有錢無掟使既應該肯買
搖滾區的神經病ig

想知有無人會買
RVHOCPC 發表於 2021-3-5 20:08

無就自己揾人做 通常都係咁玩
秉承cm精神 推廣好音樂

hkaddoil 發表於 2021-3-7 21:45

尋晚條女講左得兩張
新生代女金AGA 江海迦 2021年首支全新風格派台歌
《CityPop》19.02.2021 1800

條女太紅 買唔到飛

買唔到飛揮手區

HO CHI SIN  一秒冇曬
新生代女金AGA 江海迦 2021年首支全新風格派台歌
《CityPop》19.02.2021 1800

善長仁翁慷慨解囊 俾每日翻山越嶺番學嘅小茵
47. Bring Him Home
2021Week16 黃力臻  -  都市爬行
2020Summary

mami真係紅咗了

想買星期日尾場 買錯左下午場
如果公售買到可放下午場

其實一場有幾多張飛?
Now looping: Good Time / Never Look Back / Warrior / 88BARS / In My Dream

有兩張4月11日的日場水晶區可以放,因為太驚買不到,同朋友仔一齊買,結果一齊都買了.....重覆咗, 買不到想要可以私下PM我