返回列表 發帖

全場座位,因場館防疫距離規定,購買兩張門票以上之座位中間會隔空,不會連坐(例如購買4張將會作2+2座位安排)

VVIP福利活動包括:保證座位於前面行數、開場前跟梁總理互動及神秘環節,詳細福利安排將會以電郵另行通知成功購買門票之觀眾

Mami:
唔好因為想睇show而買唔該! 唔要街客唔該!覺得貴第時可以買Blu-ray同埋睇人地d IG stories 唔洗買!唔該曬 賣唔曬㗎,唔洗驚!唔好隨便買! 買唔到唔好分手!

睇floor plan $28000係咪多過一套 究竟邊個會買
hkaddoil 發表於 2021-3-7 21:45

想俾Mami記得又有錢無掟使既應該肯買

搭正refresh買到星期日夜晚黃區A排

我見果時1088都係剩4張

痴線你係點搶到...
HeithWong 發表於 2021-3-10 10:10

入定去揀票價果頁再搭正refresh...

Mami係fb話考慮搞直播

加位霏聽朝10am KKTIX開賣

樹妮妮「我很好,謝謝。」網上直播演唱會
即刻買飛 https://kklivehk.kktix.cc/events/imfinethxonline

「SERRINI “I’M FINE, THX.” LIVE 2021」反應實在太太太太太熱烈 今朝加開嘅門票都已經全部售罄!!!

為咗希望買唔到飛、身處海外嘅樹打手都可以感受麥花臣嘅現場氣氛,演唱會4月11日尾場當晚將會同步舉行網上直播!到時仲可以喺直播嘅Chatroom同其他觀眾展開激烈討論

除咗單獨觀賞票外,今次更特設家庭票比誠實嘅Die蚊們聚埋一齊睇直播 買家庭票仲可以得到4套(每套2款)獨家網上演唱會限定明信片,名額只有500個!

聰明的die蚊請click入去睇清楚網上演唱會購票詳情,到時喺屋企睇一樣咁HIGH!

直播日期|2021.4.11 (日)
直播時間|20:15(GMT+8)
購票及直播平台|KKTIX Hong Kong
票價|
早鳥票 | HKD180
獨獨票 | HKD200
家庭票 | HKD580(名額:500張)*每張附送4套(每套2款)獨家網上演唱會限定明信片
(已包括本地平郵郵遞費,海外地址需自行承擔順豐到付費用)
*家庭票只限一個KKTIX帳號收看直播
*每張門票將額外收取$8的平台服務費用

開售日期
早鳥票 | 2021年3月31日 (三) 下午6點 - 2021年4月6日 (二) 下午12點59分
獨獨票 | 2021年4月6日 (二) 下午1點 - 2021年4月11日 (日) 下午8點45分
家庭票 | 2021年3月31日 (三) 下午6點 - 2021年4月11日 (日) 下午8點45分
* 每個KKTIX帳號只限購買一張門票,每個KKTIX購票會員帳號同一時間僅限一個裝置觀看
* 觀眾無法指定特定播放時間,僅能觀看當前直播內容,將不設重播及回看
* 所有購票者均有機會贏取「SERRINI “I’M FINE, THX.” LIVE 2021」演唱會親筆簽名紀念品一套,遊戲詳情將於演出後公佈

尾場歌單

20:23開場
(由後面入口進場)
1. 日没前
2. 海妖
Talking
3. Drink'n dance (灑聖水)
Talking
4. Don’t Text Him

5. 網絡安全隱患
6. 越活越惹禍
7. 離原
Talking (深呼吸練習)
8. 要做更壞的事
9. 天雷
10. 日月無光

11. 邪童謠Medley:亡國妖姬 + 艷后 + 灰黛 + 小紅

12. Children Song (by 周國賢)
13. 是你呀, it’s you (with 周國賢)
Talking with 周國賢
(去後面垃圾屎堆台)
14. That’s Why You Go Away x 趣緻的響鈴
15. ~旋轉with me* (返主舞台)
Talking
16. I'm Fine, Thx.
Talking
17. 我在流浮山滴眼水.jpg
Talking
18. Diamond Mine

1st Ensore
Talking
19. Let us go then you and I
Talking
20. 忽 Eat All
Talking
21. 油尖旺金毛玲

2nd Ensore