返回列表 發帖
謝檸檬演唱會都好睇???
睇林峰好過啦~ XD
INZAGHI 發表於 2012-4-4 18:01

同意... 對 謝檸檬 一 d 感覺都無...

回復  discovered

衛蘭(Janice) @@ not in 紅館
QMQ 發表於 2012-4-18 19:11

嗯嗯...
今次係 Janice 第 2 次喺 starhall 度開 show . : )

【on.cc 東方互動 專訊】 衛蘭(Janice)將於7月20及21日假九龍灣展貿中心舉行演唱會,為了保持最佳狀態,Janice每周到拳館練拳,她說:「之前我已經開始打拳,可以練氣同流好多汗之外,仲可以訓練到耐力、集中力,所以我周圍介紹朋友一齊玩。」她還親自邀請老友側田擔任音樂總監,Janice很感激已移居北京的側田肯回港助她一臂之力:「第一張唱碟係佢同我做監製,今次演唱會我唱番好多舊歌,所以第一時間打電話邀請側田幫忙,佢一口就答應。」
discovered 發表於 2012-4-18 16:11

衛蘭將於7/20及21在Star Hall舉行衛蘭“3000 Day & Night”演唱會.首張專輯Day & Night由側田監製,將黎明的經典重新編曲全新演繹.由04年籌備專輯到12年,三千日與夜後,側田將擔任演唱會音樂總監,將衞蘭八年來大家耳熟能詳的大熱歌曲又或是被人忽略的滄海遺珠重新編曲,以Jazz, R&B, Rock等方式全新演繹

轉自 FranChan (東亞唱片製作有限公司(Amusic) - 新媒體總監 / 藝人開發)
新浪微博. : )

好期待呀!!!~

李昊嘉2012演唱會 Sharon Lee's Concert
2012年7月21日  19:00
九龍灣國際展貿中心
門票於一個月前在快達票公開發售
discovered 發表於 2012-4-26 06:35

係咪資料出錯呀佢...

20 - 21/07 Janice 喺嗰度開 show wor~

回復  lokben

KITEC 內有   多 個場所
discovered 發表於 2012-4-26 15:07

喔 ha ha ...
我見佢又 7 點開show 又係嘅~
我無去過 starhall 呢,嚟緊 7 月會第一次去... xd

回復  lokben

U look  Janice concert ?
discovered 發表於 2012-4-26 15:13

係呀.
開幾場就睇幾場,支持 Janice 哈. : )