返回列表 發帖
Kelv's 摯愛十大 2021 Week 11

哥本哈根的另一個我 - 薛凱琪 第8首冠軍歌

RK        LW       NW       歌曲 - 歌手
01        10        09        哥本哈根的另一個我 - 薛凱琪
02        02        03        兩種人 - 何嘉莉
03        ne        01        煙花紀 - 容祖兒
04        07        02        人生隨想曲 - J.Arie
05        05        05        遲了悔改 - 周殷廷
06        ne        01        Leave the world behind - 陳天翺
07        ne        01        My World - 趙浚承
08        08        05        我不如 - 曾比特
09        09        04        開錯燈 - Gin Lee
10        06        02        天光前 - 黃妍

誰人走了…                        
多喝水 - 鄭融 04>06>04>05>07>07>04>10>01                        
CityPop - AGA 03                        
@princejoyce - 鄭欣宜 04  

本年度冠軍歌
第1季:為食熊貓 | 我心中尚未崩壞的部分 | 不能放手 | 如果能幸福 | 背伴 | 窮小子 | 小康 | 低級趣味 | 所有遺失的東西 | 多喝水 | 哥本哈根的另一個我   

支持第三位同第七位
上周第三位咩事。係咪應該第九但打錯落榜 ...
on07111 發表於 2021-3-12 20:57

喜歡祖兒
要和Sh*tty Pop講再見 俾咗同Team嘅新人上榜 好偉大

咁嘅諧音都諗到係勁嘅
SugarFree 發表於 2021-3-12 21:50

其實唔難 聽多啲歌者嘅Live就會自然聯想到

宜家出!
616.1314 發表於 2021-3-12 22:15

好突然 支持
唔知係四字歌定三字歌拎冠軍呢

2021年3月期間限定
荃女班音樂流行榜

原是我的使命
還是老天註定又如何

我相信愛 ...