返回列表 發帖
喜歡祖兒
要和Sh*tty Pop講再見 俾咗同Team嘅新人上榜 好偉大
kel_kelvin 發表於 2021-3-12 21:08
咁嘅諧音都諗到係勁嘅
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

2021年3月期間限定
荃女班音樂流行榜

原是我的使命
還是老天註定又如何

我相信愛 ...
616.1314 發表於 2021-3-12 22:36
荃力支持自由女神
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

SugarFree音樂共鳴
詞(45%) + 曲(40%) + 唱(15%) = 各派台歌得分
上榜要求:得分達55%或以上;一位要求:得分達70%或以上

是我~頑強到已經~用盡餘下血清~亦是時間認命~

RANKMUSICARTISTLASTPEAKWEEK
1時間的囚犯林奕匡415
2CityPopAGA624
3@princejoyce鄭欣宜1132
4一人來一人去胡學軒745
5這世代李妍955
6那陣時不知道my little airport1863
7悔過書陳柏宇1972
8天光前黃妍1382
9隱形人關智斌2092
10午夜浪漫 (feat. CatLun@P!sco)神奇膠17102
11一知半解衛詩118
12Leave the World Behind陳天翺NE121
13I PromiseERRORNE131
14罪人勿語潘宇謙10106
15Yes I DoSupper MomentNE151
16煙花紀容祖兒12123
17千世書The HertzNE171
18抬頭吧韓子亮NE181
19the Pink Room王菀之NE191
20都市爬行力臻NE201

落榜歌曲
曾比特 - 我不如|盧瀚霆 - EGO|吳青峰 - 不苦|P1X3L - Braceless|蘇家欣 - 和你一樣孤獨|Canband - 同一起哄|泳兒 - 所有遺失的東西

本年度一位歌曲
林奕匡 - 時間的囚犯|衛詩 - 一知半解|泳兒 - 所有遺失的東西|葉巧琳 - 浸浴|陳凱詠 - 虛擬人與我|Delta T/楊雅餘 - 都市~Lonely Night~|陳蕾 - 旁觀有罪|陳彥廷 - 圈子|薛德勇 - 多餘的人|陳柏宇 - 哪個明日|馮穎琪 - 靈魂有洞|容祖兒 - 東京人壽

呢20首都幾高質下喎
kenneth 發表於 2021-3-13 10:48
畀D耐性聽真係會聽到好多啱聽嘅新歌

而且調轉全個榜去排一次個成績依然合理
kenneth 發表於 2021-3-13 11:08

睇來你好鐘意都市爬行

好多會員撐呢首!睇嚟下個禮拜一定要上呢首
616.1314 發表於 2021-3-13 16:49
經典重溫一次美轉: 我已是愛神~然而男性都砵呃敏減~