返回列表 發帖
聽多幾次又鐘意咗首歌好神奇
陳蕾食咗喉糖未?

聽多幾次又鐘意咗首歌好神奇
stephybest 發表於 20/3/2021 12:36
估唔到你要咁遲先鍾意

估唔到你要咁遲先鍾意
kwanie 發表於 2021-3-20 13:25

仲係之粉
陳蕾食咗喉糖未?

仲係之粉
stephybest 發表於 20/3/2021 13:29
明明只係碧玉有d滴汗呢首其實都合格有餘

明明只係碧玉有d滴汗呢首其實都合格有餘
kwanie 發表於 2021-3-20 13:34

big肉我鐘意㗎elsa公主mv好睇
陳蕾食咗喉糖未?

stephybest 發表於 20/3/2021 13:41
碧玉我聽咗五次都唔係好明佢想表達啲咩直接放棄
反正嗰時kkbox都無

碧玉都唔明?
有冇咁難明
在這畢生不滅 無極的狀態

碧玉我聽咗五次都唔係好明佢想表達啲咩直接放棄
反正嗰時kkbox都無
kwanie 發表於 2021-3-20 13:42

碧玉好易明姐=.= 無聊追星故事一個
陳蕾食咗喉糖未?

碧玉好易明姐=.= 無聊追星故事一個
stephybest 發表於 20/3/2021 14:10
本身以為夕寫會有第二重 meaning
原來真係無

本身以為夕寫會有第二重 meaning
原來真係無
kwanie 發表於 2021-3-20 14:13

第二重meaning 係放閃讚老公
原來真係唔明

第二重meaning 係放閃讚老公
原來真係唔明
losyes 發表於 20/3/2021 14:23
咁表面連佢訪問都講埋會唔會係第二重

碧玉真心無奈
將一個咁普通嘅追星故事寫到咁嚴重
係有啲騎呢
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

stephybest 發表於 2021-3-20 13:41

BARF! What an insult to Queen Elsa of Arendelle!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

BARF! What an insult to Queen Elsa of Arendelle!
616.1314 發表於 2021-3-20 15:02

Sorry囉妹妹
陳蕾食咗喉糖未?

評分人數

討厭政治代表佢係藍?
睇下立場新聞啲留言...
再將我相信的如煙火般綻放

peter722 發表於 2021-3-23 00:26

留名等睇有會員話唔明想表達啲咩

討厭政治代表佢係藍?
kaman921 發表於 2021-3-23 11:07

佢果時後來有解釋返
「她強調直到今天仍然很討厭政治,不過她強調討厭的是政治黑暗、枱底交易...」
唔明點解啲人仲要插
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

佢果時後來有解釋返
「她強調直到今天仍然很討厭政治,不過她強調討厭的是政治黑暗、枱底交易...」
唔明點 ...
liebe 發表於 2021-3-23 11:50

D人仲話拎2013年 D野黎講

討厭政治代表佢係藍?

人哋點諗已經改變唔到,永遠都係放大一句說話就算
Ivana展覽講嘅labelling大概就係咁嘅意思。

人哋點諗已經改變唔到,永遠都係放大一句說話就算
Ivana展覽講嘅labelling大概就係咁嘅意思。 ...
Serendipity 發表於 2021-3-23 16:47

兒戲囉咪覺得
再將我相信的如煙火般綻放

D人仲話拎2013年 D野黎講
wchild 發表於 2021-3-23 16:00

經典對白
其實謝安琪首勢不兩立亦都係呢個意思

經典對白
其實謝安琪首勢不兩立亦都係呢個意思
kenneth 發表於 2021-3-23 17:28

仲有直角等於三角形  

不過Ivana應該都唔會點理會,所以都無所謂啦,話嗰啲人肯定唔係佢嘅目標聽眾

根本成班連登仔忽上腦 討厭政治就代表支持極權唔要自由?
就算有民主 背後都大把黑暗野啦 成堆天真嬌係度x嗡
怪唔之viutv冠樂壇已死 個樂壇係死係D聽眾手上 咁高汁嘅歌同artist都俾人批鬥到咁 youtube view數慘不忍睹 除左支共玩緊文革之外 香港人咪又係咁
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

之之會唔會再出實體CD? 定係同Kelly一樣, 真係以後都唔出

903 十大 plssss!!

Ivana 真係屈就咗係香港樂壇,真樂迷太少,周圍都係二元偏見

不過我又唔明點解佢仲要拍葉念琛果d強化標籖嘅婆媽劇本,歌影兩條路實在太割裂

就算有民主 背後都大把黑暗野啦 成堆天真嬌係度x ...
beethoven250 發表於 2021-3-23 18:13

黃衛兵一向都鬥黃鬥到底架啦
反OT 餓左IVANA 新歌好耐, 5FUN

殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

beethoven250 發表於 2021-3-23 18:13

王菲以前都唱過「我不喜歡政治 因為覺得充滿陰險  關心社會  可社會淪陷 當然有好的一面」
其實就算話討厭政治真係一個好中性嘅意見,但網上啲人要批鬥上身都冇辦法,Ivana只係其中一個受害者。

大家有冇去睇佢個展覽?

Exactly 係呢首想講既野
標籤文化嘛. 愛之

Ivana 終於出歌la

王菲以前都唱過「我不喜歡政治 因為覺得充滿陰險  關心社會  可社會淪陷 當然有好的一面」
其實就算話 ...
Serendipity 發表於 2021-3-24 02:51

個展係邊度?

個展係邊度?
powerful 發表於 2021-3-25 00:04

百德新街

係咪要改返個歌名做the Pink Room
陳蕾食咗喉糖未?

會去睇展覽 支持Ivana

其實就算話 ...
Serendipity 發表於 2021-3-24 02:51

其實討厭政治係人之常情
掉轉如果有藝人公開講喜愛政治更震撼
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

討厭政治代表佢係藍?

佢最多係左膠
天真以為咁樣係關心老人家

去左the pink room experience,全場都係hehe

就歌論歌係幾好聽
忍唔住每日LOOP幾次
年度推介:
AGA - MAD
關智斌 -  乾爹

其實討厭政治係人之常情
掉轉如果有藝人公開講喜愛政治更震撼  ...
b01091018 發表於 2021-3-28 13:04

喜愛政治嗰啲係咪想J月娥
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

呢個女人永遠唔會令人失望
5 fun
【This is MC】澳門見

IVANA 已親口講左佢現在一年只會出一首歌. 請大家唔好再FF 女金

好過碧玉好多
第一次聽已經鍾意
之之好叻
十大pls

IVANA 已親口講左佢現在一年只會出一首歌. 請大家唔好再FF 女金
快劍俠 發表於 2021-4-2 14:53

其實真係唔介意了,一年一歌都好!
佢次次真係好認真搞一壇野嚟做宣傳!波點女皇叫啲musicians一齊jam 歌!
碧玉又有靚靚冰島mv!沉默的士高又落區做默劇!
(仲有突然一生人嗰期搞左個分享展)
今次the Pink Room個exhibition都好好玩,
有得蓋下印飲下咖啡影下相都幾有meaning!
首歌越聽越正!繼續愛之!
陳蕾食咗喉糖未?

睇完個exhibition好心痛Ivana

睇完個exhibition好心痛Ivana
foreverkontinue 發表於 2021-4-8 06:59

點解既……
陳蕾食咗喉糖未?

王菀之真係太高級
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

點解既……
stephybest 發表於 2021-4-8 08:09

驚有人未睇 拉長啲廢事劇透

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

驚有人未睇 拉長啲廢事劇透

**** 本內容被作者隱藏 **** ...
foreverkontinue 發表於 2021-4-8 09:18

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
陳蕾食咗喉糖未?