返回列表 發帖
支持藝術:)

IVANA 已親口講左佢現在一年只會出一首歌. 請大家唔好再FF 女金
快劍俠 發表於 2021-4-2 14:53

邊度講 想哭

一年一歌咪同鄭融一樣

一年一歌咪同鄭融一樣
Thomas 發表於 2021-4-8 12:40

唔同嘅 起碼Ivana每年嗰一首歌唔係融姨啲K歌

唔係有國語版咩?
在這畢生不滅 無極的狀態

佢d歌真係好好

隻歌真係認真做 一年一歌都照殺

配合埋佢個展覽 睇完再聽返首歌又係另一重感受
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

餓左好耐終於出歌啦

https://www.youtube.com/watch?v=-vPVND6Z2CI

原來IVANA 都有聽JAY FUNG 同JANICE

ivana可唔可以出多啲歌

隻歌真係認真做 一年一歌都照殺
chh2006 發表於 2021-4-9 14:29

OK的話一年一歌係無問題

支持二番娜
支持慢工出細貨
繼續雕琢自己滿意嘅藝術品 respect
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

支持二番娜
支持慢工出細貨
繼續雕琢自己滿意嘅藝術品 respect**** 本內容被作者隱藏 **** ...
ka_sakura 發表於 2021-4-15 00:35

咁好嘅,我去兩次都見唔到,不過都拎到隻CD single

咁好嘅,我去兩次都見唔到,不過都拎到隻CD single
Serendipity 發表於 2021-4-15 00:46

我之後諗住去多次拎CD同玩埋後加嘅part,最後都係就唔到時間
(同埋其實for me都幾遠吓

之之真係好溫柔

好想去 想問幾時會完 同埋係咪真係好值得去

好想去 想問幾時會完 同埋係咪真係好值得去
HeithWong 發表於 2021-4-15 14:04

已经结束啦

之之真係好有禮貌同修養, 問佢可唔可以合照, 佢問番我想影咩背景, 佢話不如影2 張, 一張有FLASH 一張冇FLASH, 咁米可以睇到個CHANGE

我之後諗住去多次拎CD同玩埋後加嘅part,最後都係就唔到時間
(同埋其實for me都幾遠吓

之之真 ...
ka_sakura 發表於 2021-4-15 00:51

有乜嘢係後加?第二次去都唔覺,淨係知有啲相換咗

支持二番娜
支持慢工出細貨
繼續雕琢自己滿意嘅藝術品 respect**** 本內容被作者隱藏 **** ...
ka_sakura 發表於 2021-4-15 00:35

有乜嘢係後加?第二次去都唔覺,淨係知有啲相換咗
Serendipity 發表於 2021-4-17 16:11

因為我係第2日去嘅,應該有一part係過咗幾日先開放?好似係The Chest
我都想知其實呢part係做咩嘅

**** 本內容被作者隱藏 ****
foreverkontinue 發表於 2021-4-17 16:27

前後去咗三次都見唔到ivana
不過試哂三隻味嘅咖啡

因為我係第2日去嘅,應該有一part係過咗幾日先開放?好似係The Chest
我都想知其實呢part係做咩嘅{:4_101: ...
ka_sakura 發表於 2021-4-17 16:34

foreverkontinue 發表於 2021-4-17 17:06

佢直接解釋俾你聽,咁應該係最準確意思
我本身對The Chest冇乜感覺,可以因為比較簡單又冇乜interaction部份,如果啲箱打開有內容會好啲。

一年一歌咪同鄭融一樣
Thomas 發表於 2021-4-8 12:40
兩位待遇唔同...

佢直接解釋俾你聽,咁應該係最準確意思
我本身對The Chest冇乜感覺,可以因為比較簡單又冇乜interaction ...
Serendipity 發表於 2021-4-17 17:56

我都get唔到嗰part係做乜好似話唔可以touch個chamber,
但我唔覺意打開左又冇野喺啲盒入面
陳蕾食咗喉糖未?

foreverkontinue 發表於 2021-4-17 17:06

thank you