返回列表 發帖
喜歡霆兒
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

其實我唔介意AL開口埋口女朋友
有乜所謂
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

Edan比AL嫌棄

不幸事件又多一件
on07111 發表於 2021-3-13 19:57

嫌棄眼光 尤勝耳光!

為何力求完美 仍然被人嫌棄!
on07111 發表於 2021-3-13 20:00

要是你樂意做 怎會給哪幾寸難倒

佢e個訪問set up已經o係好多個舊訪問見過~有d都真係成個月前已經出左街

希望有一日所有香港樂壇ge性小眾 ...
polarbearbear 發表於 2021-3-13 19:40

我心目中最想係所有人都唔使經歷揭開底牌個過程 所有野都係平常
希望AL將來都可以平常咁拍拖

唔止新唔新人,就算係上述被點名嘅前輩,甚至係社會上任何普通人,都俾啲空間吧
comments 話支持戀愛婚姻多 ...
iwnlyg 發表於 2021-3-16 11:57

同意
AL開心自在就好

睇左一分鐘trailer
感覺會好好睇
兒登啲表情好正
losyes 發表於 2021-3-15 17:22

trailer已經好好笑