返回列表 發帖
其實大大方方承認有咩問題?
michael344 發表於 2021-3-13 18:13

e句真係可以問埋軒仔, 斌女同鏗鏗, 咁多前輩都冇出櫃係咪有咩原因呢?
我地講就容易, 到時要承受壓力o個個又唔係我地
我都希望香港社會可以進步, 多d人包容唔同性向, 但見咁多人仲係恐同就知...

反OT: 睇片睇得出佢係講笑咁講, 如果佢係驚畀人討論根本就唔會肯拍e個題材la, 同埋佢仲有可能係bi, 話佢踩edan又係得啖笑, 佢地不嬲friend開互相攻擊, 建議睇返佢地之前個live留意返佢地d深情對話先la

佢唔係幾年前俾人影左張相當眾kiss另一個男dancer咩? 有無人keep左張相post出黎?

想錫女不如學0鏗, 開pres ...
boy4dudes 發表於 2021-3-13 17:35

你所講ge”成日提”
會唔會係因為佢d訪問同期做, 全部講同一樣野, 但係訪問唔同時間出所以感覺佢成日提?
同埋好似係記者問開kiss戲佢先講
大叔的愛到而家最juicy的確係kiss單新聞, 多記者問好正常, 唔通佢可以選擇唔答?

頭先隔籬post講咗
最唔尊重嗰個就係呢齣新劇嘅主呢個演者
受訪咁講咁斷背山個恐同演員話被迫同仔kiss好嘔心 ...
kenneth 發表於 2021-3-13 13:21

見到你咁激動真係有d好笑
係咪見到e d新聞覺得如獲至寶
終於又有野可以鬧下佢?
其實你同g會員個mentality真係好似

上面回應左, 佢同edan兩個不嬲都係互相攻擊咁玩, 同埋佢幾時講過同仔kiss嘔心?佢只係講笑咁話唔甘心畀左edan啫

隊型都幾齊吖

一出街 能重遇你不禁心中暗喜
一轉身 為何又有一個分身的你
這裡有你 那裡有你
每個途人亦似 ...
kenneth 發表於 2021-3-13 19:21

唔夠人講想屈人係g會員分身
咁樣呃埋自己, 好野

可能係? My bad. 不過場激咀戲個幾月前拍同訪問完成個幾月先出咁奇怪? 或者激咀戲個幾月前拍完記者而家先 ...
boy4dudes 發表於 2021-3-13 19:30

佢e個訪問set up已經o係好多個舊訪問見過~有d都真係成個月前已經出左街

希望有一日所有香港樂壇ge性小眾都可以好proud咁揭開底牌(hehe又好bi又好)

但係大叔的愛係春田(edan)嫌棄阿牧(al)lor

我心目中最想係所有人都唔使經歷揭開底牌個過程 所有野都係平常
希望AL將來都可以平常咁拍拖{:1 ...
John 發表於 2021-3-13 20:11

非常同意

佢o係新訪問入面已經無再講嫌棄edan la, 反而係畀佢自己隻領養狗仔嫌棄 -
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E ... D%E6%87%89%E6%88%91