返回列表 發帖
我本身都想po過嚟

其實我介意 裝直男的你
mrshadowll 發表於 2021-3-13 12:17

可能AL係bi呢
anyway我覺得佢其實都唔驚大家談論
如果唔係都唔會啱出道就敢去拍BL劇

好想快啲睇登神咀咀啊!
大叔的愛應該年中就有得播了
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

真係想嘔 有啲藝人唔係咁明顯
例如蔡一傑嗰啲可能兩邊都得
況且人哋早幾十年都已經唔怕認!
厭惡 ...
kenneth 發表於 2021-3-13 13:09

你呢個走音AK粉又嚟料
如果AL係咁怕人知,就唔會敢拍BL劇啦
況且你點知人哋係咪bi
AL中學都有同過女仔拍拖

你係咪無follow開佢地
佢地2個不嬲都係瘋狂笑對方架咼
就係friend先可以咁玩 ...
fish3333 發表於 2021-3-13 13:13

你睇返發帖記錄就知條友好愛黑心AK
佢一直都扮路人踩細仔

頭先隔籬post講咗
最唔尊重嗰個就係呢齣新劇嘅主呢個演者
受訪咁講咁斷背山個恐同演員話被迫同仔kiss好嘔心 ...
kenneth 發表於 2021-3-13 13:21

你算吧啦,咪再扮嘢搵位踩人!
登神各自訪問個陣都係扮到好嫌棄同對方錫
小學雞cp就係互相打鬧

第幾次?自製新聞真係一流!
kenneth 發表於 2021-3-13 16:28

多主觀,講一句,不需理據
把他錯處誇張化,懶理每寸偏差
途人們笑著未論真假

AL已經唱咗成首《EGO》比你聽
你都仲係咁樣亂攻擊人
唔好同你偶像走音AK一樣咁黑心啦

我覺得佢驚
mrshadowll 發表於 2021-3-13 14:51

如果真係咁驚比人講
佢大可以避開唔拍BL劇

佢唔係幾年前俾人影左張相當眾kiss另一個男dancer咩? 有無人keep左張相post出黎?

想錫女不如學0鏗, 開pres ...
boy4dudes 發表於 2021-3-13 17:35

唔洗太認真,登神cp一向都相愛相殺
佢哋各自訪問個陣都故意搞笑話唔想錫對方
但明明感情好好

見到你咁激動真係有d好笑
係咪見到e d新聞覺得如獲至寶
終於又有野可以鬧下佢?
其實你同g會員個mentality ...
polarbearbear 發表於 2021-3-13 19:10

唔洗理條友啦,佢根本一直都睇AL唔順眼
又成日扮路人唔認自己係走音AK粉